Įkraunama...
Įkraunama...

Kur sportuoti?

QUOTE(Gaudre7 @ 2009 06 11, 20:23)
nu gerai kai gali sau leist eit i treniruotes 15 val  cool.gif

Tai išėjus nėštumo/gimdymo atostogų galima sau tai leisti rolleyes.gif. Deja, iki atostogų ir aš niekaip nesuradau kaip ir kur sportuoti - mat, dirbdavau gan ilgokai, dažnai iki vėlyvo vakaro. Užtat, dabar kaip gera niekur neskubėti - kad ir vien mankšta neapsiriboti ir pasilikti dar baseine paplaukioti smile.gif
Gaudre7, jei turite galimybę ir jėgų, juk galite eiti tik taip pasiplaukyti į baseiną po/ prieš darbą mirksiukas.gif - irgi, neblogas, manau, variantas. O išėjusi atostogauti išsirinksite tinkančią / patinkančią mankštą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spengla: 22 birželio 2009 - 23:53
o gal kas nors isivaizduoja, kur butu galima sportuoti nestukem Telsiuose g.gif Kaip liudna, kad cia nieko nevyksta... sleep.gif Viena sportuoti neprisiverciu, zinau, kad grupeje daug linksmiau ir nebus kur dingti, reiks sprtuoti... Bet kur??? verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(jugita_m @ 2009 06 17, 09:24)
Sveikutes.  smile.gif
As taip pat pasipasakosiu kaip sportuoju. Kas antra diena begioju parke, o kitomis dienomis lankau solo latino sokius. Anksciau lankiau sporto kluba, aerobika. Tai va taip po truputi ir palaikau gera forma ir savijauta.
Mane irgi domintu kaip baseine Jus sportuojate, nes turiu ir as tokia galimybe.

smagu, kad dar iseina begioti.. o cia konsultavaisi su gydytoja, nera per daug rizikinga? nebent savaiteliu kiek tai labai nedaug, kad jau saugu, o pilvukas dar netrugdo..
Atsakyti
Sveikutes, as jau galu gale neuzilgo iseinu atostogu, o paskui jau dekretines smile.gif ir uzsirasiau i gemma centra, kaip tik yra nesciuju manksta 19 val. tai i jas eisiu kol dar dirbu, o paskui jau eisiu 12 val. ketvirtadieni einu pirma karta, idomu kaip ten viskas yra, ar patiks smile.gif gal kuri is jusu ten sportavo, gal kokie atsiliepimai yra?
Atsakyti
Aš pradėsiu sportuoti Impuls sporto klube mankšteles ir basiną būsimoms mamytėms. Du karta per savaitę reiks pusvalandžiu ankščiau iš darbo išiti, tikiuosi vadovybė nepyks ax.gif Pirmiau užsipirkau abonentą trims mėnesiams, o paskui tik kalbėsiu dėl išleidimo smile.gif
Atsakyti
As nuo 11 savaites pradejau vaiksciot i joga nestuke.gif
Na zinokit thumbup.gif Jokiu tinimu, nugaros skausmu! Savijauta!!!! iki nestumo blogesne buvo doh.gif
Tikrai visom rekomenduoju smile.gif
Tik neikit i joga Impulse, buvau ten taigi galiu paligint, sporto klubuose pasiticiojimas is jogos! doh.gif
Atsakyti
QUOTE(musik @ 2009 07 03, 18:26)
As nuo 11 savaites pradejau vaiksciot i joga  nestuke.gif
Na zinokit  thumbup.gif  Jokiu tinimu, nugaros skausmu! Savijauta!!!! iki nestumo blogesne buvo  doh.gif
Tikrai visom rekomenduoju  smile.gif
Tik neikit i joga Impulse, buvau ten taigi galiu paligint, sporto klubuose pasiticiojimas is jogos!  doh.gif

O kur tu vaikstai? 4u.gif
Atsakyti
AŠ JAU TURIU ABONEMENTĄ Į NĖŠTUKIŲ VANDENS AEROBIKĄ SUGICHAROJ, TIK VA NIEKAIP NEPRISIRUOŠIU PRADĖT blush2.gif SAKIAU, REIKĖS ŠIĄ SAVAITĘ BŪTINAI NUVAŽIUOT. LANKIAUSI TEN IR PER PIRMĄJĮ NĖŠTUMĄ, TAI LABAI PATIKO 4u.gif
Atsakyti
mamakarolina, o kiek ten kainuoja ir kiek uzsiemimu i sia kaina ieina?
Atsakyti
QUOTE(musik @ 2009 07 03, 18:26)
As nuo 11 savaites pradejau vaiksciot i joga  nestuke.gif
Na zinokit  thumbup.gif  Jokiu tinimu, nugaros skausmu! Savijauta!!!! iki nestumo blogesne buvo  doh.gif
Tikrai visom rekomenduoju  smile.gif
Tik neikit i joga Impulse, buvau ten taigi galiu paligint, sporto klubuose pasiticiojimas is jogos!  doh.gif

man jau 12 sav , o nugara skauda ir gan stipriai, nors ir pries nestuma paskaudedavo..dabar ieskau jogos uzsiemimu nescioms Vilniuje, bet nelebai randu, gal galetum pasidalint kur lankai joga? labai padetum:)
Atsakyti
Sveikutės visos 4u.gif
Nuo antradienio grįžtam į Vilijos baseiną biggrin.gif
Užsiėmimai vyks antradieniais ir penktadieniais nuo 12 val ir kaip visada renkamės 11.45 baseino foje. Nuo kito trečiadienio 18 val pradėsime sportuoti ir salėje.
Jei iškils kokių klausimų, galite rašyti į Až ar paskambinti.
Laukiu sugrįžtančių po atostogų ir visų, norinčių prisijungti prie mūsų thumbup.gif
Atsakyti
sveikutes 4u.gif gal yra norinciu lankyti pilatesa nestukems Kauno Azuolyno sporto klube? as labai noriu, bet siuo metu nera nestukiu, tai vienai barngokai iseina. jei atsirastu norinti, kainuotu tik 25 lt treniruote smile.gif lankau taip pat joga nestukems, tai labai fainai, paprastos jogos nerizikuociau...
Atsakyti