Įkraunama...
Įkraunama...

Kur sportuoti?

QUOTE(jevcia @ 2009 06 10, 22:51)
Sveika,
as is tavo isvardintu variantu bandziau pirmus du. Sugiharoje visai nepatiko, o vat northwayu iki siol lankau ir rekomenduoju smile.gif

Tik kad 35 lt vienam kartui daugokai sakyč cool.gif Skaiciau kad pusvalandi tik treniruote. Tiesa?

Dar jei viskas vyktu kokiam dideliam baseine (Implus +) - pusvalandis treniruote ir poto gali dar dvi va;andas siaip turkštis baseinuose, tai suprantama..bet cia kiek suprantu 35 lt uz ta viena pusvalandzio treniruote doh.gif
Papildyta:
QUOTE(slyva @ 2009 06 11, 09:10)
Geda, bet nesportuoju... blush2.gif  Karta nuvaziavau, susalau ir tiek  biggrin.gif Kalbu apie aqua aerobika... Siaip paplaukioti baseine turbut zymiai geriau, nei ta aqua. Mano tokia nuomone. Bet nuvaziuoti tik i baseina niekaip nebeprisiverciu  doh.gif

O moksleiviu rumai vasarai uzsidaro, berods po savaites ar dvieju... Tai reikes ziuret ka rudeni siulo. Tada gal jau ir laiko daugiau turesiu  ax.gif

Sutinku del siaip paplaukiojimo baseine...bet koki rinktis???? Visi Impuls man asocijuojasi su bakterijom ir chlorke cool.gif Tas pats Impuls+ - jokios chlorkes, nes valo ultravioletu kazkaip - bet man toooks nepatikimas cool.gif Ka daryt?
Vat labai gaila del moksleiviu cool.gif ten kaina normalesne unsure.gif ir kazkodel sirdy pliusa del higienos jiems deciau ax.gif
Atsakyti
o as pradejau lankyti Forum Palace
paėmiau vidurdienio abonimenta,kur iki 16:30,atrodo,gali eiti kur nori
o nėščioms yra baseine pratimai 2k/sav. ir mankšta su kamuoliais 2k/sav. dar yra joga,bet man laikas netinka,ji buna ryte

visai nieko
siandien buvo manksta,tai man patiko
baseine vakar buvau,tik as plaukt nelabai moku,tai biskiuka bijau,bet siaip tai nieko smile.gif
visai gerai,kaip varlei vandeni pluduriuot ir kojas sketrioti,kazkaip lengviau pilvukui.
o va rankos net ir pavargo,kazkaip jos pas mane visada netreniruotos smile.gif
vadinasi,naudos yra smile.gif
man taip atrodo g.gif
Atsakyti
QUOTE(lukaem @ 2009 06 11, 19:09)
o as pradejau lankyti Forum Palace
paėmiau vidurdienio abonimenta,kur iki 16:30,atrodo,gali eiti kur nori
o nėščioms yra baseine pratimai 2k/sav. ir mankšta su kamuoliais 2k/sav. dar yra joga,bet man laikas netinka,ji buna ryte

visai nieko
siandien buvo manksta,tai man patiko
baseine vakar buvau,tik as plaukt nelabai moku,tai biskiuka bijau,bet siaip tai nieko smile.gif
visai gerai,kaip varlei vandeni pluduriuot ir kojas sketrioti,kazkaip lengviau pilvukui.
o va rankos net ir pavargo,kazkaip jos pas mane visada netreniruotos smile.gif
vadinasi,naudos yra smile.gif
man taip atrodo  g.gif

nu gerai kai gali sau leist eit i treniruotes 15 val cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudre7 @ 2009 06 11, 20:23)
nu gerai kai gali sau leist eit i treniruotes 15 val  cool.gif

Labai laukiu to laiko, kai jau ir as galesiu laisvai laika pasirinkti treniruotem, tada jau ir siaip laisvo laiko bus zymiai daugiau, noresis veiklos, tai ir prisiversti nebebus sunku pasitreniruoti nulekti thumbup.gif
Kol kas po darbo dabar tai labai sunku...
Atsakyti
QUOTE(slyva @ 2009 06 12, 12:41)
Labai laukiu to laiko, kai jau ir as galesiu laisvai laika pasirinkti treniruotem, tada jau ir siaip laisvo laiko bus zymiai daugiau, noresis veiklos, tai ir prisiversti nebebus sunku pasitreniruoti nulekti  thumbup.gif
Kol kas po darbo dabar tai labai sunku...

sutinku drinks_cheers.gif kartais po darbo taip sunku, kad doh.gif pavalgai ir i lova ..ne siaip pagulet, o miegot doh.gif

bet as viska verciu tam, kad pirmus tris menesius - visos dazniausiai jaucia didesni nuovargi.. tikiu, kad perkopus i antra trimestra, vel busiu tokia pati cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudre7 @ 2009 06 12, 14:06)
sutinku  drinks_cheers.gif kartais po darbo taip sunku, kad  doh.gif pavalgai ir i lova ..ne siaip pagulet, o miegot  doh.gif

bet as viska verciu tam, kad pirmus tris menesius - visos dazniausiai jaucia didesni nuovargi.. tikiu, kad perkopus i antra trimestra, vel busiu tokia pati  cool.gif

Aha, perkopiau i antra trimestra, pageret tikrai pagerejo thumbup.gif Vel jauciuosi zmogum, o ne ligoniu biggrin.gif Bet sportuot neprisiverciu nuvaziuoti doh.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudre7 @ 2009 06 11, 11:39)
Tik kad 35 lt vienam kartui daugokai sakyč  cool.gif Skaiciau kad pusvalandi tik treniruote. Tiesa?

Dar jei viskas vyktu kokiam dideliam baseine (Implus +) - pusvalandis treniruote ir poto gali dar dvi va;andas siaip turkštis baseinuose, tai suprantama..bet cia kiek suprantu 35 lt uz ta viena pusvalandzio treniruote  doh.gif
Papildyta:
Sutinku del siaip paplaukiojimo baseine...bet koki rinktis???? Visi Impuls man asocijuojasi su bakterijom ir chlorke  cool.gif Tas pats Impuls+ - jokios chlorkes, nes valo ultravioletu kazkaip - bet man toooks nepatikimas  cool.gif  Ka daryt?
Vat labai gaila del moksleiviu  cool.gif ten kaina normalesne  unsure.gif ir kazkodel sirdy pliusa del higienos jiems deciau  ax.gif

jo 35 lt tikrai nemazai, del to pirkau 10 k. tai gavos po 29 lt. del buvimo trukmes tai galima 20 minuciu anksciau ateit ir po treniruotes dar pasilikt. kazkaip nieks niekad priekaistu del buvimo nereiske. man patinka kad tuo chloru ten nekvepia ir vandenukas siltas.

dar labai noreciau i foruma pabandyt nueit, bet kiek ziurejau labai jau brangus ten tie abonimentai schmoll.gif
Atsakyti
nestuke.gif būdama lankiau baseiną Moksleivių rūmuose - man ten geriausias kainos ir kokybės santykis thumbup.gif Kažkas čia rašė, kad aqua aerobikoj sušalo tik ir geriau plaukioti, tai aš po treniruotės Impuls'e irgi taip galvojau, visai nepatiko man ten (Ozo g.) schmoll.gif O va kai nuėjau į Moksleivius pas Indrę, tai lankiau iki pat gimdymo. Ir su antru ruošiuosi ten lankyti. Aišku, trūkumas tas, kad vasarą jie nedirba doh.gif
Atsakyti
sveikutes, gyvenu ispanijoj prie namu baseinas, gal galit papasakoti kokius ten pratimus reikia daryti kad galeciau pasportuoti? aciu blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ausencia: 15 birželio 2009 - 19:28
Sveikutes. smile.gif
As taip pat pasipasakosiu kaip sportuoju. Kas antra diena begioju parke, o kitomis dienomis lankau solo latino sokius. Anksciau lankiau sporto kluba, aerobika. Tai va taip po truputi ir palaikau gera forma ir savijauta.
Mane irgi domintu kaip baseine Jus sportuojate, nes turiu ir as tokia galimybe.
Atsakyti
QUOTE(jugita_m @ 2009 06 17, 08:24)
Sveikutes.  smile.gif
As taip pat pasipasakosiu kaip sportuoju. Kas antra diena begioju parke, o kitomis dienomis lankau solo latino sokius. Anksciau lankiau sporto kluba, aerobika. Tai va taip po truputi ir palaikau gera forma ir savijauta.

Sunkoka zinokit atpasakot ka mes ten darom, bet gal paieskokit youtube kokiu pratimu. Pagrinde eina pratimai rankoms (ivairiausi prisitraukimai, pratimai su "bananais " smile.gif), stuburui (kinezeterapija kaip ir problematiskai nugarai), kojom. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jugita_m @ 2009 06 17, 08:24)
Sveikutes.  smile.gif

budama nescia begiojate? blink.gif kiek jums savaiciu?
Atsakyti