QUOTE(jevcia @ 2009 06 10, 22:51)
Sveika,
as is tavo isvardintu variantu bandziau pirmus du. Sugiharoje visai nepatiko, o vat northwayu iki siol lankau ir rekomenduoju
as is tavo isvardintu variantu bandziau pirmus du. Sugiharoje visai nepatiko, o vat northwayu iki siol lankau ir rekomenduoju
Tik kad 35 lt vienam kartui daugokai sakyč Skaiciau kad pusvalandi tik treniruote. Tiesa?
Dar jei viskas vyktu kokiam dideliam baseine (Implus +) - pusvalandis treniruote ir poto gali dar dvi va;andas siaip turkštis baseinuose, tai suprantama..bet cia kiek suprantu 35 lt uz ta viena pusvalandzio treniruote
Papildyta:
QUOTE(slyva @ 2009 06 11, 09:10)
Geda, bet nesportuoju... Karta nuvaziavau, susalau ir tiek Kalbu apie aqua aerobika... Siaip paplaukioti baseine turbut zymiai geriau, nei ta aqua. Mano tokia nuomone. Bet nuvaziuoti tik i baseina niekaip nebeprisiverciu
O moksleiviu rumai vasarai uzsidaro, berods po savaites ar dvieju... Tai reikes ziuret ka rudeni siulo. Tada gal jau ir laiko daugiau turesiu
O moksleiviu rumai vasarai uzsidaro, berods po savaites ar dvieju... Tai reikes ziuret ka rudeni siulo. Tada gal jau ir laiko daugiau turesiu
Sutinku del siaip paplaukiojimo baseine...bet koki rinktis???? Visi Impuls man asocijuojasi su bakterijom ir chlorke Tas pats Impuls+ - jokios chlorkes, nes valo ultravioletu kazkaip - bet man toooks nepatikimas Ka daryt?
Vat labai gaila del moksleiviu ten kaina normalesne ir kazkodel sirdy pliusa del higienos jiems deciau