Įkraunama...
Įkraunama...

Kur sportuoti?

QUOTE(zhydelka @ 2009 05 21, 08:08)
nestukes esam dvi, ir dar ateina siaip kelios merginos, kartais daugiau, kartais maziau. bet vietos tikraaai pakanka smile.gif . o kiti plaukikai nelenda i ta juosta, kurioje vyksta aerobika (baseinas perskirtas i 3 juostas). kita savaite treniruote bus pirmadieni(nes perkelia is sio penktadienio), treciadieni, penktadieni 11.00. apie vakarines treniruotes nieko nezinau, nes nei karto nebuvau. prisijunk, tikrai faina manksta. thumbup.gif

Aa, tai tu diena sportuoji ax.gif Man kol kas tik vakaras tinka, nes dirbu. O jau atrodo, kai iseisiu i dekretines, tai kasdien sportuosiu biggrin.gif
Labai pasiilgau sporto, nekantrauju jau kada vel galesiu i gym'a vaziuoti biggrin.gif

Tiesa, gal Mama plius treniruotes esi bandziusi? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo slyva: 21 gegužės 2009 - 07:51
QUOTE(slyva @ 2009 05 21, 09:48)
Aa, tai tu diena sportuoji  ax.gif Man kol kas tik vakaras tinka, nes dirbu. O jau atrodo, kai iseisiu i dekretines, tai kasdien sportuosiu  biggrin.gif
Labai pasiilgau sporto, nekantrauju jau kada vel galesiu i gym'a vaziuoti  biggrin.gif

Tiesa, gal Mama plius treniruotes esi bandziusi?  g.gif

o mama plius kaip suprantu yra mamom jau su leliukais. kai pagymdysiu, tada eisiu i ta manksta.
aha, as sportuoju tik rytais, nes ir abonementas mano dieninis, vakare negalioja smile.gif . o sportuoti tai tikrai gerai, jauciuosi daug sveikesne, nei iki nestumo, svorio daug nepriaugau (nestumas i pabaiga, o teturiu +4 kg) ir dar pasidailinau visus raumenukus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(zhydelka @ 2009 05 21, 09:41)
o mama plius kaip suprantu yra mamom jau su leliukais. kai pagymdysiu, tada eisiu i ta manksta.
aha, as sportuoju tik rytais, nes ir abonementas mano dieninis, vakare negalioja smile.gif . o sportuoti tai tikrai gerai, jauciuosi daug sveikesne, nei iki nestumo, svorio daug nepriaugau (nestumas i pabaiga, o teturiu +4 kg) ir dar pasidailinau visus raumenukus thumbup.gif

Skaitau ir pavydziu blush2.gif Pries nestuma ir as gan aktyviai sportavau, bet teko sustabdyti, is pradziu tai atrode visai faina patinginiauti, bet dabar jau laaaabai atsibodo! Man vien del energijos, geresnes savijautos norisi! Dabar atrodo, viska skauda, jauciuosi kaip maisas sukritus doh.gif Nu zodziu, labai nesiplesiu biggrin.gif Aciu uz info!
Atsakyti
Nagi buvau siandien aqua aerobikoj thumbup.gif Klubas vasarai tikrai aptustejes, tai patiko biggrin.gif Ir siaip labai geras jausmas buvo ten nuvaziavus - lyg namo grizus biggrin.gif
O pati aerobika tai tokia puse velnio - "sausumoj" zymiai labiau patikdavo. O ir vanduo sakyciau saltokas, galetu kokiu laipsniu siltesnis buti, nes tikrai susalau blink.gif Po dusu paskui stovejau ir sildziausi biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo slyva: 21 gegužės 2009 - 19:46
QUOTE(slyva @ 2009 05 21, 21:45)
Nagi buvau siandien aqua aerobikoj thumbup.gif Klubas vasarai tikrai aptustejes, tai patiko biggrin.gif Ir siaip labai geras jausmas buvo ten nuvaziavus - lyg namo grizus biggrin.gif
O pati aerobika tai tokia puse velnio - "sausumoj" zymiai labiau patikdavo. O ir vanduo sakyciau saltokas, galetu kokiu laipsniu siltesnis buti, nes tikrai susalau blink.gif Po dusu paskui stovejau ir sildziausi biggrin.gif

nu ta aerobika tokiems tinginukams labiau skirta, as is pradziu galvojau, kad nieko doro cia nebus, bet kai pradejo raumenukai augti, tai kazkaip nusiraminau, kad gal tik nejauciu kruvio. man sausumine aerobika irgi 1000 kartu geriau, bet kol kas teks ta uzmirsti ax.gif . as tai stengiuosi kuo daugiau judeti, kad nesusalciau, o dusuose vanduo man tai ledinis, gal del to, kad as po beveik verdanciu pripratusi praustis lotuliukas.gif .
Atsakyti
victoria gym nuo birzelio men nebus uzsieminu nestukem, ar ne taip supratau? o planavau jau pradet sportuot, nes apsileidau... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(eglute544 @ 2009 05 23, 12:27)
victoria gym nuo birzelio men nebus uzsieminu nestukem, ar ne taip supratau? o planavau jau pradet sportuot, nes apsileidau...  blush2.gif

tai ten ir nera uzsiemimu nestukems. yra aqua aerobika, kuri tinka IR nestukems. o kas nebebus aqua aerobikos, bent jau as nieko negirdejau. tikrai nemanau, kad ja panaikinti turetu.
Atsakyti
QUOTE(eglute544 @ 2009 05 23, 11:27)
victoria gym nuo birzelio men nebus uzsieminu nestukem, ar ne taip supratau? o planavau jau pradet sportuot, nes apsileidau...  blush2.gif

Turbut kalbi apie Mama plius treniruotes, nes ju nuo birzelio tikrai neber tvarkarasty. Bet drasiai gali pabandyti aqua aerobika thumbup.gif Tai tikrai geriau negu nieko biggrin.gif O as pati galvoju, kol dar neturiu pilvo, gal reiketu koki karta ir i sale i aerobika nueiti, aisku nepersistengiant. ... g.gif
Papildyta:
QUOTE(zhydelka @ 2009 05 22, 09:39)
nu ta aerobika tokiems tinginukams labiau skirta, as is pradziu galvojau, kad nieko doro cia nebus, bet kai pradejo raumenukai augti, tai kazkaip nusiraminau, kad gal tik nejauciu kruvio. man sausumine aerobika irgi 1000 kartu geriau, bet kol kas teks ta uzmirsti ax.gif . as tai stengiuosi kuo daugiau judeti, kad nesusalciau, o dusuose vanduo man tai ledinis, gal del to, kad as po beveik verdanciu pripratusi praustis lotuliukas.gif .

Na man dusas atrode toks siltas po tos treniruotes thumbup.gif Bet ten man atrodo vienoj pusej saltesnis vanduo lyg, o kitoj karstesnis. Nors gal man tik taip pasitaike netycia biggrin.gif
Galvojau, po treniruotes butu faina i pirtele ilisti pasisildyti, bet lyg negalima... Nors gal pora minuciu susilti ir nieko tokio? Ar uzeini kada i pirti?
Atsakyti

Papildyta:
Na man dusas atrode toks siltas po tos treniruotes thumbup.gif Bet ten man atrodo vienoj pusej saltesnis vanduo lyg, o kitoj karstesnis. Nors gal man tik taip pasitaike netycia biggrin.gif
Galvojau, po treniruotes butu faina i pirtele ilisti pasisildyti, bet lyg negalima... Nors gal pora minuciu susilti ir nieko tokio? Ar uzeini kada i pirti?
[/quote]

i pirtele kartais nueinu. iki 7 minuciu. kartais trumpiau, pagal save ziuriu, gydytoja sake, kad tu pati sau geriausias rodiklis-jei gerai jautiesi, tai viskas tvarkoje tada.
aha, kai kurie dusai saltesni, kai kurie siltesni, kaip ant kurio pataikai lotuliukas.gif
Atsakyti
oi kaip dziaugiuos atradus sita tema thumbup.gif .. dar tik 5 paskutinius puslapius perskaiciau, bet tikiuosi atrasti ne tik baseina nesciosioms bet ir treniruotes/ar joga. Svarbiausias reikalavimas - po darbo :oh kas ziuriu beveik misija neimanoma unsure.gif

Jau trecias menuo kai nesportuoju (ka nuolat intensyviai darydavau), tai man tokia trauma ziuret i savo rinkes ant pilvo ir visur suglebusia oda...o kur gi jos neatsiras, kai vakarais nebe treniruotej, o ant sofkutes (gerai jei kazka veikiant, nes dazniausiai tai miegant doh.gif nebezinau - atrodo visos jegos apleidzia grizus is darbo)

Matau dar slyva panasioj padeti ir su panaisiais norais mirksiukas.gif

Ar lankai dar vis Victoria Gym??? Ar tikrai ten saltas vanduo (nes as kai tokia varle tai man ir po intensyvaus step'o budavo sunku ilist i baseina doh.gif )???

Per ta trumpa paiesku laikotarpi, stai ka radau is baseinu dirbancioms:
Northway
Sugihara
Moksleiviu rumai

Pigiausia trecias variantas - ar yra bandziusiu ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gaudre7: 10 birželio 2009 - 19:57
QUOTE(Gaudre7 @ 2009 06 10, 20:42)
oi kaip dziaugiuos atradus sita tema  thumbup.gif .. dar tik 5 paskutinius puslapius perskaiciau, bet tikiuosi atrasti ne tik baseina nesciosioms bet ir treniruotes/ar joga. Svarbiausias reikalavimas - po darbo  :oh kas ziuriu beveik misija neimanoma  unsure.gif

Jau trecias  menuo kai nesportuoju (ka nuolat intensyviai darydavau), tai man tokia trauma ziuret i savo rinkes ant pilvo ir visur suglebusia oda...o kur gi jos neatsiras, kai vakarais nebe treniruotej, o ant sofkutes (gerai jei kazka veikiant, nes dazniausiai tai miegant  doh.gif nebezinau - atrodo visos jegos apleidzia grizus is darbo)

Matau dar slyva panasioj padeti ir su panaisiais norais  mirksiukas.gif

Ar lankai dar vis Victoria Gym??? Ar tikrai ten saltas vanduo (nes as kai tokia varle tai man ir po intensyvaus step'o budavo sunku ilist i baseina doh.gif )???

Per ta trumpa paiesku laikotarpi, stai ka radau is baseinu dirbancioms:
Northway
Sugihara
Moksleiviu rumai

Pigiausia trecias variantas - ar yra bandziusiu ?

Sveika,
as is tavo isvardintu variantu bandziau pirmus du. Sugiharoje visai nepatiko, o vat northwayu iki siol lankau ir rekomenduoju smile.gif

del jogos tai pazistamos rekomendavo savitri jogos studija, paciai deja neteko isbandyt, bet labai noreciau smile.gif dar turiu siaip laiko iki gimdymo, tai gal nueisiu bigsmile.gif beje lygtais maciau kad yra pas juos ir vakarines grupes, pasiziurek ju tinklalapyje cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudre7 @ 2009 06 10, 20:42)
Matau dar slyva panasioj padeti ir su panaisiais norais  mirksiukas.gif

Geda, bet nesportuoju... blush2.gif Karta nuvaziavau, susalau ir tiek biggrin.gif Kalbu apie aqua aerobika... Siaip paplaukioti baseine turbut zymiai geriau, nei ta aqua. Mano tokia nuomone. Bet nuvaziuoti tik i baseina niekaip nebeprisiverciu doh.gif

O moksleiviu rumai vasarai uzsidaro, berods po savaites ar dvieju... Tai reikes ziuret ka rudeni siulo. Tada gal jau ir laiko daugiau turesiu ax.gif
Atsakyti