QUOTE(eglute544 @ 2009 05 23, 11:27)
victoria gym nuo birzelio men nebus uzsieminu nestukem, ar ne taip supratau? o planavau jau pradet sportuot, nes apsileidau...
Turbut kalbi apie Mama plius treniruotes, nes ju nuo birzelio tikrai neber tvarkarasty. Bet drasiai gali pabandyti aqua aerobika

Tai tikrai geriau negu nieko

O as pati galvoju, kol dar neturiu pilvo, gal reiketu koki karta ir i sale i aerobika nueiti, aisku nepersistengiant. ...
Papildyta:
QUOTE(zhydelka @ 2009 05 22, 09:39)
nu ta aerobika tokiems tinginukams labiau skirta, as is pradziu galvojau, kad nieko doro cia nebus, bet kai pradejo raumenukai augti, tai kazkaip nusiraminau, kad gal tik nejauciu kruvio. man sausumine aerobika irgi 1000 kartu geriau, bet kol kas teks ta uzmirsti

. as tai stengiuosi kuo daugiau judeti, kad nesusalciau, o dusuose vanduo man tai ledinis, gal del to, kad as po beveik verdanciu pripratusi praustis

.
Na man dusas atrode toks siltas po tos treniruotes

Bet ten man atrodo vienoj pusej saltesnis vanduo lyg, o kitoj karstesnis. Nors gal man tik taip pasitaike netycia
Galvojau, po treniruotes butu faina i pirtele ilisti pasisildyti, bet lyg negalima... Nors gal pora minuciu susilti ir nieko tokio? Ar uzeini kada i pirti?