Įkraunama...
Įkraunama...

Kur sportuoti?

QUOTE(muminukas @ 2009 02 27, 18:39)
žiūriu, vilnietėms ir impulse, ir gemma ta pati instruktorė ves užsiėmimus  smile.gif
---------------
o Kaune nieko gero taip ir neradau sad.gif tik 2 baseinus galima rinktis, bet žiemą man visai nesinorėjo plaukioti, ir taip namie mažius vis sirguliavo  doh.gif tai labai pavydžiu draugei vilniuje visokių jogų  thumbup.gif

verysad.gif gaila, kad Kaune tau taip nepasiseke. Pati žinau bent 4 vietas, kur plaukioja nėštukės, vyksta ir mankštos ir joga... g.gif
Atsakyti
QUOTE(trenere @ 2009 02 27, 20:45)
verysad.gif gaila, kad Kaune tau taip nepasiseke. Pati žinau bent 4 vietas, kur plaukioja nėštukės, vyksta ir mankštos ir joga... g.gif

tai čia ne tik Kaune, tikriausiai visoje Lietuvoje doh.gif specializuoti baseinai tik Linijoje ir Mažylyje, o daugiau nebent šiaip gali eiti bendrai. bet man asmeniškai bendrai nelabai dėl nestuke.gif ax.gif gal buvo galima bandyti į bendrą jogą, bet kažkaip irgi nedrįsau (na, mes turime sąlygas po darbo sportuoti darbe, tai po klubus ir nevaikščiodavau, darbo salėje dviratį pamindavau ir pan.)
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2009 02 28, 08:33)
tai čia ne tik Kaune, tikriausiai visoje Lietuvoje  doh.gif specializuoti baseinai tik Linijoje ir Mažylyje, o daugiau nebent šiaip gali eiti bendrai. bet man asmeniškai bendrai nelabai dėl  nestuke.gif  ax.gif gal buvo galima bandyti į bendrą jogą, bet kažkaip irgi nedrįsau (na, mes turime sąlygas po darbo sportuoti darbe, tai po klubus ir nevaikščiodavau, darbo salėje dviratį pamindavau ir pan.)

:ohSpecialūs užsiėmimai nėščiosiom jau 14 metų vyksta Vilijos baseine, o nuo pernai rugsejo dar ir LKKA. Specializuotos mankštos vyksta ir seimos klinikose...
Atsakyti
internete nieko nerašo nei kki, nei vilija apie jokias nėščiąsias blink.gif na, bet gal su trečiu reiks skambintis smile.gif
o šeimos klinikos - turim savo ir einam, o savo tik pamokėles organizouja. neskambinėsi juk per visas doh.gif o jei nesiskelbia, matyt, nesuinteresuoti priimti iš šalies.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo muminukas: 02 kovo 2009 - 08:44
Gaila, bet čia nelabai leidžia skelbti ir reklamuoti verysad.gif , o juk šitam tinklapyje "sėdi" tiek mamyčių. Karta bandžiau, gavau barti schmoll.gif. Kai pati supermama paprašė informacijos, tai paminėjo viena karta bendruose pokalbiuose ir tiek. Pas mane daug sportuoja tų, kurios viena per kitą susižino arba paskaito šią temą nuo pradžios thumbup.gif. Be to vyksta mankštos ir pagimdžiusiom, taigi, jei bus noras - tai pirmyn.
Atsakyti
QUOTE(zojaa @ 2009 02 27, 14:38)
As slidineti buvau 4-tam menesi  ax.gif
vaziavau pirma karta, zodziu mokiausi, griuvinejau ir t.t. bet visaks isejo tik i nauda, jauciausi po to labai gerai. Be to dingo chroniskas kosulys nuo pat pirmos dienos kalnuose thumbup.gif Manu viskas priklauso nuo nusiteikimo ir sveiko proto buvimo biggrin.gif  aisku, visi kurie zinojo, kad taip elgiuosi, mane, kad esu ne viso proto  blush2.gif  tevams aisku nesakem apie nestuma drinks_cheers.gif

blink.gif blink.gif na, as tai manau, kad tokios nestuke.gif ekstremales paprasciausiai rizikuoja savo leliukais. Gerai, kai nieko neatsitinka, bet jei kazkas nutiktu begriuvinejant blink.gif niekaip nesuprantu tokiu optimisciu-aktyvisciu schmoll.gif
Atsakyti
Sveikatos pratimai moterims:

[url]
http://www.bunny.lt/...pavimo-pratimai
[/url]

thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(mamasuper69 @ 2009 03 15, 21:56)
Sveikatos pratimai moterims:

[url]
http://www.bunny.lt/...pavimo-pratimai
[/url]

thumbup.gif

Tik gal ne į nestuke.gif temą reikėtų šiuos pratimus įdėti. Intensyvūs kvėpavimo pratimai gali net vaisiaus padėtį gimdoje įtakoti, jau nekalbant apie hiperventiliaciją, dėl kurios nėštukė gali ir nualpti. Kai pasigimdysit, tai body-flex programu galite rasti ir daugiau...
Atsakyti
na padekit brangiosios, aktyviai sportuoju fitnesa smile.gif esu gana sportiska, bet pries keleta dienu suzinojau jog laukiuosi ir labai pasimeciau, nebezinau ar nepakenksiu su savo sportais g.gif Manau jei nestumas viskas ok tai gal galeciau lengvu sportu uzsimineti, kaip Jus manote unsure.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ugnytemazyte @ 2009 03 21, 17:36)
na padekit brangiosios, aktyviai sportuoju fitnesa smile.gif esu gana sportiska, bet pries keleta dienu suzinojau jog laukiuosi ir labai pasimeciau, nebezinau ar nepakenksiu su savo sportais  g.gif  Manau jei nestumas viskas ok tai gal galeciau lengvu sportu uzsimineti, kaip Jus manote  unsure.gif  ax.gif

Sveika, aktyvų sportą turėtum primiršti bent iki 12 savaitės - sumažink krūvį ir būtinai pasisakyk tave prižiūrinčiam treneriui (jei toks yra). Vėliau tikriausiai vėl galėsi stipriau treniruotis, tik turėtum žinoti, kurių pratimų nestuke.gif turėtų vengti, kad nepakenktų besivystančiam leliukui smile.gif
Atsakyti
Labai aciu uz informacija, manau keleta men. busiu rami o veliau gal biski pajudesiu negaliu kitaip rolleyes.gif
Atsakyti
Man po truputį vėl kyla noras sportuot...
Atsakyti