Naujai atsidariusioje reabilitacijos klinikoje Gemma Vilniuje, renkamos grupės į nėščiųjų mankštą
Speciali kaina-akcija , jauki aplinka, , patogus atvažiavimas, makšta, prižiūrint kineziterapeutei. Su kineziterapeutu galima pasikonsultuot ir dėl kitų problemų daugiau informacijos:
http://www.gemma.lt/...ews/view/?id=17
QUOTE(egleegle @ 2009 02 03, 14:46)
Merginos , o gal kuri nors iš jūsų žino, koks maždaug turėtų būti sportuojančios pulsas (bet būtent pulsas, o ne spaudimas)? Šiuo metu neturiu jokios geros knygos, o ir internete kažkaip nieko nerandu...
Nėščiajai fizinio kruvio metu galima pakelti pulsą iki 120 dūžių per min. Kad būtų lengviau skaičiuoti, gali skaičiuot per 15 sek ir padaugink iš 4. Iki 30d/15sek yra normalu.
QUOTE(trenere @ 2009 02 10, 23:42)
Nėščiajai fizinio kruvio metu galima pakelti pulsą iki 120 dūžių per min. Kad būtų lengviau skaičiuoti, gali skaičiuot per 15 sek ir padaugink iš 4. Iki 30d/15sek yra normalu.
O ka Jus galvojate apie kalnu slidinejima? ar saugu nestukems?
Ne pati saugiausia sporto šaka nėštukei... Net ir profesianali slidininkė, įvertinusi galimą riziką, tikriausiai pasiieškotų kažko lengvesnio ir sagesnio - jei pati dar gali kažkiek atsakyti už savo elgesį ant kalno, tai aplink važinėjantys "kamikadzės" yra neprognozuojami . Manau neverta kelti pavojaus mažai gyvybei
aš su abiem (antras pakeliui) slidinėjau ir tfu, tfu nieko. aišku buvo pati nėštumo pradžia, dabar jau nevažiuočiau slidinėti. jeigu pirmą kartą, tai tikrai neverta, o jeigu gerai važiuoji, tai nieko blogo nematau, bet gal labiau nėštumo pradžioje. kai kurioms nėštukėms nesaugu ir laiptais lipti, čia jau kaip kam lemta..
QUOTE(smarki @ 2009 02 17, 13:26)
aš su abiem (antras pakeliui) slidinėjau ir tfu, tfu nieko. aišku buvo pati nėštumo pradžia, dabar jau nevažiuočiau slidinėti. jeigu pirmą kartą, tai tikrai neverta, o jeigu gerai važiuoji, tai nieko blogo nematau, bet gal labiau nėštumo pradžioje. kai kurioms nėštukėms nesaugu ir laiptais lipti, čia jau kaip kam lemta..
As irgi ka tik grizau is kalnu ir galvoju, ar cia as viena tokia "avantiuriste" ar yra ir daugiau, kurios pritars, kad tame nieko blogo
Siaip jauciuosi daug geriau negu pries tai, o tai turbut patvirtina, kad sportas nesciosioms butinas, kad palaikyti ne tik gera fizine bet ir psichine busena
ne tu viena:)) mano ginė juokiasi, kad abu slidininkai bus:)) aš irgi jaučiausi nerealiai gerai, vėjas švilpia ausyse, oras geras, ko daugiau norėti. aišku sunkoka buvo slides tampytis, bet nieko. Tik tavo nėštumas, tai žiūriu didesnis nei mano. šiemet, kai slidinėjau man buvo tik 6-7 savaitė.
QUOTE(smarki @ 2009 02 18, 09:40)
ne tu viena:)) mano ginė juokiasi, kad abu slidininkai bus:)) aš irgi jaučiausi nerealiai gerai, vėjas švilpia ausyse, oras geras, ko daugiau norėti. aišku sunkoka buvo slides tampytis, bet nieko. Tik tavo nėštumas, tai žiūriu didesnis nei mano. šiemet, kai slidinėjau man buvo tik 6-7 savaitė.
Mane slidinejimas labai "pakrove", buvau pilna jegu, laiminga ir zvali. Bet manau vistiek galutini zodi ar slidineti ar ne, turi pasakyti gine, kuri zino ar nepakenks maziukui, todel kiekvienai tikrai nesakyciau "pirmyn ". Man gine sake, kad idealiausia butu jeigu kokia 12-14 savaite varyciau, nes paskui mazylis jau didelis buna ..
QUOTE(jevcia @ 2009 02 13, 12:47)
O ka Jus galvojate apie kalnu slidinejima? ar saugu nestukems?
QUOTE(jevcia @ 2009 02 17, 20:39)
As irgi ka tik grizau is kalnu ir galvoju, ar cia as viena tokia "avantiuriste" ar yra ir daugiau, kurios pritars, kad tame nieko blogo
Siaip jauciuosi daug geriau negu pries tai, o tai turbut patvirtina, kad sportas nesciosioms butinas, kad palaikyti ne tik gera fizine bet ir psichine busena
no comments gerai, kai gerai, girdejau, kad Riaubiskyte 5-am menesy su parasiutu virs juros skraide
bet man tokie ekstrymai tai ni ni ni
merginos ikelsiu nuoroda http://www.impuls.lt...o...m=56&page=1 gal kurios irgi prisijungsit - skambinau uzsiregistuoti mankstoms savanoriu impulse, tai sake mazokai norinciu, tai dar sake registruoja iki kovo 2 tai gal kas i kompanija
As slidineti buvau 4-tam menesi
vaziavau pirma karta, zodziu mokiausi, griuvinejau ir t.t. bet visaks isejo tik i nauda, jauciausi po to labai gerai. Be to dingo chroniskas kosulys nuo pat pirmos dienos kalnuose Manu viskas priklauso nuo nusiteikimo ir sveiko proto buvimo aisku, visi kurie zinojo, kad taip elgiuosi, mane, kad esu ne viso proto tevams aisku nesakem apie nestuma
vaziavau pirma karta, zodziu mokiausi, griuvinejau ir t.t. bet visaks isejo tik i nauda, jauciausi po to labai gerai. Be to dingo chroniskas kosulys nuo pat pirmos dienos kalnuose Manu viskas priklauso nuo nusiteikimo ir sveiko proto buvimo aisku, visi kurie zinojo, kad taip elgiuosi, mane, kad esu ne viso proto tevams aisku nesakem apie nestuma
žiūriu, vilnietėms ir impulse, ir gemma ta pati instruktorė ves užsiėmimus
---------------
o Kaune nieko gero taip ir neradau tik 2 baseinus galima rinktis, bet žiemą man visai nesinorėjo plaukioti, ir taip namie mažius vis sirguliavo tai labai pavydžiu draugei vilniuje visokių jogų
---------------
o Kaune nieko gero taip ir neradau tik 2 baseinus galima rinktis, bet žiemą man visai nesinorėjo plaukioti, ir taip namie mažius vis sirguliavo tai labai pavydžiu draugei vilniuje visokių jogų