O man įdomu, nuo kada maždaug mamytės pradeda lankyti spec. užsiėmimus ? Turbūt jei dabar pradėčiau lankyti baseiną ar kokią jogą visos su didesniais pilvukais gana kreivai žiūrėtų, juk mano Pupai dar tik 1 trimestras.
QUOTE(egleegle @ 2009 01 15, 20:22)
O man įdomu, nuo kada maždaug mamytės pradeda lankyti spec. užsiėmimus ? Turbūt jei dabar pradėčiau lankyti baseiną ar kokią jogą visos su didesniais pilvukais gana kreivai žiūrėtų, juk mano Pupai dar tik 1 trimestras.
Sveikute, sportuoti nėštukei rekomenduojama pradėti nuo 12 savaitės - kai vaisius įsitvirtina gimdoje. Taigi, jei tiek jau turi, tai pirmyn. Visos būsimosios mamytės tikrai su džiaugsmu žiūri į dar vieną "bedramintę" - dar ir patirtimi pasidalina
QUOTE(trenere @ 2009 01 20, 00:03)
Sveikute, sportuoti nėštukei rekomenduojama pradėti nuo 12 savaitės - kai vaisius įsitvirtina gimdoje. Taigi, jei tiek jau turi, tai pirmyn. Visos būsimosios mamytės tikrai su džiaugsmu žiūri į dar vieną "bedramintę" - dar ir patirtimi pasidalina
O nesciai galima paprasta joga dayt?Ar butina skirta nesciajai?
QUOTE(trenere @ 2009 01 19, 23:03)
Ačiū už padrąsinimą Dar noriu pasiteirauti dėl baseino: aš turėsiu galimybę lankyti baseiną vos ne kiekvieną dieną, bet ar chlorkalkės nekenkia? Gal nėštukės turi vaikščioti į specialius baseinus, kur chemikalai nenaudojami ar naudojami kiekiai labai maži? Iš anksto dėkinga už atsakymą
QUOTE(jurguze @ 2009 01 21, 08:12)
O nesciai galima paprasta joga dayt?Ar butina skirta nesciajai?
As tai visgi patarciau lankyti specialiai nesciosioms pritaikyta joga. Jok paprastoje jogoje nemazai dirba pilvo raumenys, o jau mums nestukems to visai nereikia. Specialiai nesciosioms pritaikytoje puikiai dirba visi kiti raumenys, o pilvukas paliekamas ramybeje Taip pat trenere didesni demesi skiria pratimams, kurie labai pagerina nesciosios savijauta (nugaros skausmus, sanariu skausmus, tinima ir tt).
As jau su antru pilvuku kartu sportuoju ir turiu labai zema spaudima, daznai galva skauda, tai po jogos treniruociu visi galvos skausmai dingsta, nei kavos, nei arbatos, niekas taip negelbsti
QUOTE(egleegle @ 2009 01 22, 17:55)
Ačiū už padrąsinimą Dar noriu pasiteirauti dėl baseino: aš turėsiu galimybę lankyti baseiną vos ne kiekvieną dieną, bet ar chlorkalkės nekenkia? Gal nėštukės turi vaikščioti į specialius baseinus, kur chemikalai nenaudojami ar naudojami kiekiai labai maži? Iš anksto dėkinga už atsakymą
Skirtinguose baseinuose chloro kiekis yra skirtingas - vienur geresni filtrai , kitur naudoja daugiau dezinfekcijos priemonių , taigi turėtum pasidomėti konkrečiam baseine, kuriam ruošiesi lankytis.
QUOTE(trenere @ 2008 11 25, 23:30)
Sveikutės, po pertraukėlės vėl gryžtam plaukioti į Viliją . Penktadienį 11.45 jau renkamės ten. Jei kam kils klausimų - būtinai atsakysiu telefonu 8-686-06176 .
labuka, ech kaip smagu, kad vėl ten pat aš prieš 2 metus lankiau Vilijoje labai patiko tai už kokio mėn mėn vėl planuoju lankyti laukiu nesulaukiu
beje nepasikeitė du kartai į sav antradieniais ir penktadieniais?
QUOTE(Irmux @ 2009 01 24, 17:30)
As tai visgi patarciau lankyti specialiai nesciosioms pritaikyta joga. Jok paprastoje jogoje nemazai dirba pilvo raumenys, o jau mums nestukems to visai nereikia. Specialiai nesciosioms pritaikytoje puikiai dirba visi kiti raumenys, o pilvukas paliekamas ramybeje Taip pat trenere didesni demesi skiria pratimams, kurie labai pagerina nesciosios savijauta (nugaros skausmus, sanariu skausmus, tinima ir tt).
As jau su antru pilvuku kartu sportuoju ir turiu labai zema spaudima, daznai galva skauda, tai po jogos treniruociu visi galvos skausmai dingsta, nei kavos, nei arbatos, niekas taip negelbsti
Lankiau joga Man labai padejo,nes jauciausi tikrai gerai ir gimdymas buvo lengvas.
QUOTE(Agė @ 2008 11 13, 08:50)
kita savaite prasideda nesciuju joga pas Jurga
jogos centre : www.savitri.lt
bus nuolaidos
jogos centre : www.savitri.lt
bus nuolaidos
Sveikos,
mums jau 15 savaiciu ir gydytoja rekomendavo (atsizvelgiant i mano neramu buda) issikraut plaukiojant arba lankant nesciuju joga, ir rekomendavo butent ta savitri centra. gal kas buvote ten? idomu butu suzinoti jusu nuomone ....
dar gavau rekomendaciju is gydytojos del baseinu (vilniuje) siule eiti arba i sugihara arba i northwayu, nes ten "desto" zmones su medicininiu issilavinimu ir vanduo ne toks chloruotas kaip impulse ar forumie. Paskaicius jusu rekomendacijas linkstu link sugiharos. Tikiuos bus mamyciu, kurios kartu su manimi kova lankys uzsiemimus ))
QUOTE(deita @ 2009 01 26, 11:40)
labuka, ech kaip smagu, kad vėl ten pat aš prieš 2 metus lankiau Vilijoje labai patiko tai už kokio mėn mėn vėl planuoju lankyti laukiu nesulaukiu
Baseinas antradieniais 16.45 LKKA, penktadieniais Vilijos baseine 11.45
Papildyta:
QUOTE(Assssssia @ 2009 02 01, 09:47)
Aūūū,kaunietės atsiliepkit kur Kaune geriausia lankyti nėščioms moterytėms baseiną? Girdejau kazkada Mažylyje buvo kazkokie užsiėmimai...
Zinau, kad nesciosioms spec programa buna Linijos baseine,
taip pat yra mazyly (ten pro tris nestukes maziukam baseinuke),
treneres Daivos mankstos baseine (antr. LKKA, penkt. Vilijos baseine).
Vienur lengvesni pratimai kitur rimtesni, aplinka skirasi ir t.t. reikia pabandyti..Sekmes
Merginos , o gal kuri nors iš jūsų žino, koks maždaug turėtų būti sportuojančios pulsas (bet būtent pulsas, o ne spaudimas)? Šiuo metu neturiu jokios geros knygos, o ir internete kažkaip nieko nerandu...