Įkraunama...
Įkraunama...

Kur sportuoti?

QUOTE(laukine @ 2008 05 27, 13:54)

norejau paklausti tu kurios lankesi sugiharos kokios ten kainos? nes pvz impulse 110 5kartai.
Atsakyti
Laba visoms,

aš būdama nestuke.gif lankiau IMPULS'e vedamas mankštas salėje ir baseine, man tikrai ir patiko, ir tiko ir buvo naudinga mirksiukas.gif
trenere pakonsultuodavo, jei ka kur tempia ar skauda koki raumenį, juk kenčia ir nugara, ir kojos, parodydavo specialių pratimų
Atsakyti
QUOTE(ciukse2003 @ 2008 04 17, 20:14)
Sveikutes, labai noriu pramankstinti raumenukus, nes jau labai aptingo, bet kazkaip apie kauna mazai info randu, apie nestukem baseinuose mankstele.ar tik linijoj yra ar dar kur? g.gif

Kaune Mazylio gimdymo namuose super baseiniukas nestukems, ir mazyliams thumbup.gif as tos mankstos basiene laukdavau su malonumu, o dabar su mazyle savo lankom, super thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Isanksto reikia registruotis nr.220298
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Miciolita: 27 gegužės 2008 - 20:53
O aš nesusilaikysiu neparekomendavus Kauno KGN mankštelių - kinezeterapijos užsiėmimus.

Jos vyksta pirmadieniais ir ketvirtadieniais - šiuo metu nuo 12,30 iki 13,30 val.
Jas veda viena darbuotoja, kuri veda ir paskaitėles kai kurias nuo 14 val.

Esu l. patenkinta, kad netyčia sužinojau.
Pratimus parenka pagal nestuke.gif galimybes ir padėtį.

Tiesa, nestuke.gif mažai. Šiuo metu likome 2, nes trecioji jau susilauke vaikelio.
Praktiškai jaučiamės, kaip turinčios asmeninę trenerę.
Treniruojamės su kamuoliu ant kilimėliu.

Visada yra galimybė pasikonsultuoti ir pasiklausti dėl visko, kas susiję su nėštumu ir gimdymu.

Gaila,kad kitos nepasinaudoja ta galimybe.

Užsiėmimo kaina tik 10 lt.

Gal kas norės prisijungti? Lauksime...

Tiesa, registruotis nereikia. Nebent prieš ateinant galima pasiskambinti ir pasiklausti, ar bus užsiėmimas. Šiaip visada būna, nebent mes nenueinam.
Net jei viena nestuke.gif ateina, darbuotoja labai atsakingai praveda užsiėmimą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmaliet: 05 birželio 2008 - 22:37
O as kaip tik lankiau Sugiharoj baseina, ir man dar liko 7 kartai, nes issipirkau abonementa, taciau del pirmojo vaikiuko ligu, del tecio darbo grafiko nesuderinamumo ir dar mano mokslu as ju niekaip neisnaudosiu.... Man labai patiko, nes ir su pirmuoju lankiausi ten, ir dabar labai norejau, bet deja, tik 3 kartus pasiplaukiojau. O kaina uz 10 kartu - 200 Lt. As parduociau savo abonementa 7 kartu uz 120 Lt. Gal kas noretu??? ir sau gera padarysit, ir mane isgelbesit mirksiukas.gif Duoda ir ranksluoscius, ir slepetes, dusas, pusvalandis aerobikos, pusvalandis laisvo pasiplaukiojimo baseine ar jacuzi, ar pirtys - kas ka pasirinks smile.gif 4u.gif jei ka sudomino - rasykit i AZ
Atsakyti
QUOTE(Norina @ 2008 05 13, 11:10)
Sveikos nėštukės!
Radau kad VASC vyksta nemokama nėščiųjų mankšta!

Kviečiame būsimas mamytes pasimankštinti!
Užsiėmimai vyksta Vilniaus arkivyskupijos šeimos centre pirmadieniais 16.30val.
Užsiėmimai nemokami!

Užsiėmimų metu mokysimės ir kartu:
atliksime kvėpavimo, atsipalaidavimo pratimus;
stiprinsime kojų, pilvo ir dubens dugno raumenis.

Mankštų metu naudosime GYMNIC kamuolius.

Kadangi šiuo metu nėra susidariusios grupės, tad reiktų užsiregistruoti:

Vilniaus arkivyskupijos šeimos centras   
Adresas: 
Aušros vartų 12 
Vilnius 
El.paštas:  info@vasc.lt
Telefonas: (8-5) 2644883

Susidomejau ir as siomis mankstelemis. Gal atsiras jose jau buvusiu?
Atsakyti
Sveikutes, norejau pas jus pasiklausti, man dabar mazdaug 6-7 savaites nestumo, turiu antsvorio, kuris zinoma nera pageidaujamas, tai klausimas butu toks: ar galiu eiti i lengvas treniruotes tokiame mazame nestume?
Atsakyti
Sveikutės:)
Noriu parekomenduoti užsiėmimus nėščiosioms baseine.Aš pati lankiau Kaune,sporto klube "Linija".Man labai skaudėjo nugarą,per nėštumą buvau priaugusi daug svorio,sutrikęs širdies ritmas.O po keleto užsiėmimų nugarytei pasidarė žymiai geriau.Vandenyje visus pratimus atlikti daug lengviau,o ir patys pratimai pritaikyti nėščiai moteriai.Po mankštos baseine galima įšokti į masažinį baseną,arba į "džiakuzį".Malonumas neišpasakytas thumbup.gif
Atsakyti
Is pradziu lankiau Northway (VLN) klinikoj - baseiniukas nedidelis, renka iki 6-siu nestukiu, duoda ranksluosti, slepetes, tik, kad mankstele trumpoka, apie 30 min trunka, niu man neuztekdavo, o po manksteles pasiplaukiot nelabai vietos budavo blush2.gif vieno apsilankymo kaina 35Lt. Ale uzsidare remontui... tada pradejau lankyt Impulse, niu ten smagiau - viena karta per savaite manksta baseine (45-50min), ir viena karta rytu kovos menu saleje su gymnic kamuoliais treniruote - thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif kaina 38Lt (Impuls+). Ale trenere isejo atostogu... verysad.gif sia savaite turejo grizt, o gal ir nea schmoll.gif niu bardakelis... O siaip pasimankstint patarciau kiekvienai, aisku jei neturit rimtesniu problemu, nes, kaip as sakau, kad kai nesportuoju, darausi kaip meskute lotuliukas.gif uch.... nestuke.gif
Atsakyti
ketinu eiti tik i baseineli kiekviena ryta,salia namu i sporto kluba...
noreciau manksteles nesciosioms, bet kad jos visos vakarais, o per kamscius
del 45 min mankstos vazinet irgi noro ne per daug... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Miciolita @ 2008 05 27, 22:51)
Kaune Mazylio gimdymo namuose super baseiniukas nestukems, ir mazyliams  thumbup.gif as tos mankstos basiene laukdavau su malonumu, o dabar su mazyle savo lankom, super  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif Isanksto reikia registruotis nr.220298

Gal kainytę pasakytumėt? 4u.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Sauluzhe @ 2008 08 28, 08:07)
ketinu eiti tik i baseineli kiekviena ryta,salia namu i sporto kluba...
noreciau manksteles nesciosioms, bet kad jos visos vakarais, o per kamscius
del 45 min mankstos vazinet irgi noro ne per daug... blush2.gif

Aš einu į Mažylio baseina, jau 38 sav nėštumas. Labai geras dalykas thumbup.gif
O kaina - dabar jau 22 Lt/val
Bet dalykas yra vertas smile.gif
Pusė valandos intensyvi mankšta. Po to ramus pasiplaukiojimas, srovės. Taip pat yra kinezoterapeutė. Masažas gelbsti skaudančias nugarytes smile.gif
Atsakyti