ten tokio intensyvumo mansta kad man kaskart salta vandeny pasidarydavo, o i pirty aplamai nescioms nerekomenduojama,net ir i dzekuzi
taip kad ....
Sveikos
As bandziau registruotis mamamia, tai galiu pasakyti, kad gavau laiska, kad nuo geguzes renkama nauja grupe. siulau visoms, kurios yra netoli antakalnio ten pabandyti uzsiregistruoti... ten tik baseino nera, manksta vyksta ne vandenyje, bet man labai patikokiek domejausi
O pati, deja, negaliu ten lankyti, nes labai toli nuo namu ir darbo, o be to pinigeliu nebeliko siam malonumui...
Visoms mergaitems sveikatos ir sekmes
As bandziau registruotis mamamia, tai galiu pasakyti, kad gavau laiska, kad nuo geguzes renkama nauja grupe. siulau visoms, kurios yra netoli antakalnio ten pabandyti uzsiregistruoti... ten tik baseino nera, manksta vyksta ne vandenyje, bet man labai patikokiek domejausi
O pati, deja, negaliu ten lankyti, nes labai toli nuo namu ir darbo, o be to pinigeliu nebeliko siam malonumui...
QUOTE(venzliukas @ 2008 03 12, 19:09)
Vyksta Sugiharoj Aqua aerobika, ten susirenka beveik tik nėščiosios. Žmonių tikrai nebūna daug, labai ramu, atpalaiduoja. Gali eiti į pirtį, plaukioti baseine (praktiškai kiek nori, nes niekas ten neskaičiuoja kiek prabūni), nedidelis džiakuzi. Atsinešti reikia tik maudimosi kostiumą, na ir kokį šampūną. Šlepetės, ranksluosčiai duodami.
Su pirmuoju nėštumu ten lankiausi, ir dabar ten pat. Esu labai patenkinta.
Info žr. www.sugihara.lt
Su pirmuoju nėštumu ten lankiausi, ir dabar ten pat. Esu labai patenkinta.
Info žr. www.sugihara.lt
aciu uz atsakyma! Bet deja jau nespesiu, nusipirkau i impulsa abonementa, dar 4 kartai reikia suspeti nueiti nes jau 37 savaites Gal su kitu eisiu i sugihara, nes man patinka kai zmoniu nera daug... O siaip basseinas man viskas , kol esu nescia tik ten galiu pasilepinti
Sveikutes, labai noriu pramankstinti raumenukus, nes jau labai aptingo, bet kazkaip apie kauna mazai info randu, apie nestukem baseinuose mankstele.ar tik linijoj yra ar dar kur?
QUOTE(ciukse2003 @ 2008 04 17, 20:14)
Sveikutes, labai noriu pramankstinti raumenukus, nes jau labai aptingo, bet kazkaip apie kauna mazai info randu, apie nestukem baseinuose mankstele.ar tik linijoj yra ar dar kur?
Sveikutes!
Jau anksciau buvau rasiusi apie nestukiu sporta Kaune, bet dar karta nukopinsiu ta pati, kad tik pagelbetu nes as iki siol negaliu atsidziaugti
Mano pilvelio dieneles jau tiksi tiksi, bet negaliu atsidziaugti ir nepasisakyti apie sporta nestukems (Kaune) vat ka tik grizau is baseino ir jei ne baseinas, manau kad butu buve zymiai sunkiau, nes jau ir nugara paskaudendavo (darbas prie kompo) ir t.t. Lankau dar ir manksta / aerobika (kaip pavadinsi, taip nepagadinsi ). Mankstas ir baseina veda kvalifikuota trenere, visada po prieziura, visada pakomentuoja kas kaip ir kam daroma - SUPER! nors kg auga, bet jei ne sportas, nezinia kokia tada buciau buvusi be to, lankau ne tik del kg, bet del bendros savijautos, del vaikelio savijautos, del pasiruosimo gimdymui ir dar milijonai kitu pliusu..
jei turite nors trupuciuka noro ir laiko, labai rekomenduoju - tikrai nepasigailesite!
Papildymas:
Baseinas apie kuri kalbu, vadiansi "Vilija", adresas Demokratu g. 44 - uzsiemimai vyksta antradieniais ir penktadienias 12val., bet renkames 11:45 (uztrunka 1val.), o mankstos vedamos adresu Studentu g. 25 treciadieniais 18val. (uztrunka taip pat 1val.).
naudokites proga!!!
p.s. jei reikes daugiau info, rasykit
QUOTE(niami @ 2008 04 17, 22:43)
Papildymas:
Baseinas apie kuri kalbu, vadiansi "Vilija", adresas Demokratu g. 44 - uzsiemimai vyksta antradieniais ir penktadienias 12val., bet renkames 11:45 (uztrunka 1val.), o mankstos vedamos adresu Studentu g. 25 treciadieniais 18val. (uztrunka taip pat 1val.).
naudokites proga!!!
naudokites proga!!!
O nuo kurio menesio geriausia pradeti uzsiimti sportais? Ir kokia kaina baseino + manksteles, ar veda ta pati trenere?
Sveikos nėštukės!
Radau kad VASC vyksta nemokama nėščiųjų mankšta!
Kviečiame būsimas mamytes pasimankštinti!
Užsiėmimai vyksta Vilniaus arkivyskupijos šeimos centre pirmadieniais 16.30val.
Užsiėmimai nemokami!
Užsiėmimų metu mokysimės ir kartu:
atliksime kvėpavimo, atsipalaidavimo pratimus;
stiprinsime kojų, pilvo ir dubens dugno raumenis.
Mankštų metu naudosime GYMNIC kamuolius.
Kadangi šiuo metu nėra susidariusios grupės, tad reiktų užsiregistruoti:
Vilniaus arkivyskupijos šeimos centras
Adresas:
Aušros vartų 12
Vilnius
El.paštas: info@vasc.lt
Telefonas: (8-5) 2644883
Radau kad VASC vyksta nemokama nėščiųjų mankšta!
Kviečiame būsimas mamytes pasimankštinti!
Užsiėmimai vyksta Vilniaus arkivyskupijos šeimos centre pirmadieniais 16.30val.
Užsiėmimai nemokami!
Užsiėmimų metu mokysimės ir kartu:
atliksime kvėpavimo, atsipalaidavimo pratimus;
stiprinsime kojų, pilvo ir dubens dugno raumenis.
Mankštų metu naudosime GYMNIC kamuolius.
Kadangi šiuo metu nėra susidariusios grupės, tad reiktų užsiregistruoti:
Vilniaus arkivyskupijos šeimos centras
Adresas:
Aušros vartų 12
Vilnius
El.paštas: info@vasc.lt
Telefonas: (8-5) 2644883
Sveikos busimos ir esamos mamytes!
Gal kas nors dar zinote kur galima Vilniuje i baseina nueiti be Sugiharos ir sporto klubu, nes i juos nenoriu bo daug zmoniu
Gal kas nors dar zinote kur galima Vilniuje i baseina nueiti be Sugiharos ir sporto klubu, nes i juos nenoriu bo daug zmoniu
QUOTE(Dreamm @ 2008 05 14, 11:55)
Sveikos busimos ir esamos mamytes!
Sugiharoj labai mazai zmoniu buna. ir chloru ten maziau dvokia kaip kitur.. dar Forum palace girdejau kad vyksta uzsiemimai,,
QUOTE(rimiale @ 2008 04 15, 20:47)
Sveikos
Na aš lankiau mamamia mankštas, bet nepasakyčiau kad man labai patiko.. treniruotės vyko ne antakalnyje, o privačiame name baltupiuose, į kurį reikėdavo su pilvu bildėti per dideles duobes (neįsivaizduoju, kaip ten nusigauti be mašinos, nes visuomeninis transportas labai toli). Treniruotės brangios (palyginus su forum palace), o kad daug geriau būtų tai tikrai nepasakyčiau.. ir trenerė man nelabai nuoširdi pasirodė. Sąlygos skurdžios - persirengti reikėdavo grūstis nedideliame prieškambaryje, pritrūkdavo kamuolių, salė mažytė (žiemą neretai ir sušaldavau ten, nes ji rusyje)..
Vos išėjusi į dekretines nusipirkau forum palace abonementą ir buvau šimtą kartų labiau patenkinta
QUOTE(RavenBlack @ 2008 05 15, 16:07)
Sugiharoj labai mazai zmoniu buna. ir chloru ten maziau dvokia kaip kitur.. dar Forum palace girdejau kad vyksta uzsiemimai,,