Įkraunama...
Įkraunama...

Kur sportuoti?

QUOTE(Aistuze @ 2008 02 14, 17:09)
As lankiau sporto sale pries pastojant. Man dar tik 7 savaites, bet labai noreciau testi sporta, nors jau 2 savaites, kaip neinu verysad.gif  Nezinau, kaip cia geriau daryti doh.gif

Pries pastodama gana intensyviai sportavau 4-5 kartus per savaite,taciau jau nuo 6 sav. supratau,kad negalesiu sportuot net ir mazesniu kruviu,nes vis prasidedavo tepliojimai ir ,zinoma,iskart didelis isgastis prarast kudikeli,kurio labai laukiam. Net po baseino kazkodel taip budavo,vis palaukdavau kol praeis ir vel i sale ar baseina(tikejausi,kad ne nuo sporto blush2.gif ) ir vel tas pats. Tad is patirties galiu pasakyt,kad geriausia parodys tavo kunas,nes gydytojai laimina sporta,tik mazesniu kruviu ir ranku nekelk i virsu,dar aisku idealiausia baseinas,o ne aerobika,va tik nzn ar galima treniruokliais naudotis,tiesa aerobika patariama be stepo.
Atsakyti
O gal kuri žinot kur yra jogos užsiėmimai nėščiosioms aplink pašilaičius blush2.gif Galvojau mamamia klube, bet antakalnį - labai jau toli doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Eima @ 2008 02 19, 12:52)
O gal kuri žinot kur yra jogos užsiėmimai nėščiosioms aplink pašilaičius blush2.gif Galvojau mamamia klube, bet antakalnį - labai jau toli doh.gif

Žinau, kad yra "Forum palace" mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Eima @ 2008 02 19, 13:52)

http://www.hatha-yog.../index.php?id=9

Čia lyg ir Pašilaičiuose, bet smulkiau nesidomėjau ax.gif
Atsakyti
Siuo metu gyvenam ne Lietuvoj, tai man geriausias sportas - pasivaiksciojimai grazioj gamtoj. Sparciai pavaikstau valanda ir man uztenka. Pries nestuma buvau sportininke - ohoho! Virs 10 metu sportavau, is pradziu labai rimtai, o pastaraisiais metais tik del geros savijautos, nes labai svoris krenta 4u.gif O dabar laukiu pasirodancio pilvuko ir saves per daug nevarginu. Pilvo presui pratimu nedarau jau beveik nuo nestumo pradzios. Nemalonu pagalvojus, kad savo maziu spaudziu rolleyes.gif Gimdysiu jau Lietuvoj, tai vis suku galva, kur man Kaune reikes rast grazia vieta pasivaiksciojimams, nes nuo sporto klubu noriu dar pailset... blink.gif
Atsakyti
QUOTE(VVaiva @ 2008 02 26, 02:44)
Siuo metu gyvenam ne Lietuvoj, tai man geriausias sportas - pasivaiksciojimai grazioj gamtoj. Sparciai pavaikstau valanda ir man uztenka. Pries nestuma buvau sportininke - ohoho! Virs 10 metu sportavau, is pradziu labai rimtai, o pastaraisiais metais tik del geros savijautos, nes labai svoris krenta  4u.gif  O dabar laukiu pasirodancio pilvuko ir saves per daug nevarginu. Pilvo presui pratimu nedarau jau beveik nuo nestumo pradzios. Nemalonu pagalvojus, kad savo maziu spaudziu  rolleyes.gif Gimdysiu jau Lietuvoj, tai vis suku galva, kur man Kaune reikes rast grazia vieta pasivaiksciojimams, nes nuo sporto klubu noriu dar pailset...  blink.gif

Sveikute 4u.gif

Nors Kaune ir nera gal labai daug parku, bet viena kita rasti vis tiek galima smile.gif Kai pagimdziau savo mazyli, kiekviena diena vaziuodavom i Panemunes sila, Azuolyno parka ar senamiesti, prie pilies pasivaikscioti. Tikras smagumelis thumbup.gif Dar galima ir i Lampedzius nulekti, po pusyneli pasivaikscioti - ziurint kur tau patogiau mirksiukas.gif

O as sportavau pries nestuma, visa nestuma, ir dabar jau po nestumo vel pradejau - negaliu atsidziaugti bigsmile.gif

Sekmes auginant pilveli! wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Eima @ 2008 02 19, 12:52)

Būtent Pašilaičiuose ir yra joga nėščiosioms. Laisvės pr 121, toks ilgas pastatas, pačiame jo gale įsikūręs klubas, jo pavadinimo nepamenu smile.gif MAn patinka smile.gif
Jei domina plačiau, laikas, kaina - parašyk į až, papasakosiu.
Atsakyti
QUOTE(niami @ 2008 02 26, 10:47)
Sveikute  4u.gif

Nors Kaune ir nera gal labai daug parku, bet viena kita rasti vis tiek galima  smile.gif  Kai pagimdziau savo mazyli, kiekviena diena vaziuodavom i Panemunes sila, Azuolyno parka ar senamiesti, prie pilies pasivaikscioti. Tikras smagumelis  thumbup.gif  Dar galima ir i Lampedzius nulekti, po pusyneli pasivaikscioti - ziurint kur tau patogiau  mirksiukas.gif

O as sportavau pries nestuma, visa nestuma, ir dabar jau po nestumo vel pradejau - negaliu atsidziaugti  bigsmile.gif

Sekmes auginant pilveli!  wub.gif

Dekui, dekui... 4u.gif As irgi pagalvojau, kad i Panemunes sila galima bus nulekt, dar Azuolynas patinka. Niekad Kaune po parkus nevaiksciodavau, dabar bus proga smile.gif Tiesa, taigi netoli Botanikos sodo gyvensim, tai gal ten bus kur vaiksciot. Beje, cia (Norv.) parkuose saugiai jauciuosi, nera nei vyriskiu su lietpalciais mirksiukas.gif , nei palaidu sunu, o va kaip Lietuvoj bus... Gal nesaugu vienai...
Atsakyti
QUOTE(*Bounty* @ 2008 02 13, 21:37)
Sveikos mamytes!

Gal ka nors zinote apie vandens manksteles Sugiharoj?
Girdejau kad yra tokios ir mazai zmoniu ten buna. Ramu ir t.t. 10 uzsiemimu berods 200, bet jau reikia vaziuoti ten...
Niekur nerandu informacijos tik mano pazystama pries 1.5 metu lanke butent ten ir buvo labai patenkinta g.gif

Vyksta Sugiharoj Aqua aerobika, ten susirenka beveik tik nėščiosios. Žmonių tikrai nebūna daug, labai ramu, atpalaiduoja. Gali eiti į pirtį, plaukioti baseine (praktiškai kiek nori, nes niekas ten neskaičiuoja kiek prabūni), nedidelis džiakuzi. Atsinešti reikia tik maudimosi kostiumą, na ir kokį šampūną. Šlepetės, ranksluosčiai duodami.
Su pirmuoju nėštumu ten lankiausi, ir dabar ten pat. Esu labai patenkinta.

Info žr. www.sugihara.lt
Atsakyti
sveikos,
as tai siulyciau baseina, ten ir treneris manksta praveda, poto ir burbuliukuose ar saunoj galima pasilepinti, tik va gaila, as nebegaliu ten eiti verysad.gif
gal kas noretu pirkti LINIJA sveikatingumo centro abonementa i baseina kaune, as jo nebegaliu panaudot verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(venzliukas @ 2008 03 12, 18:09)
Vyksta Sugiharoj Aqua aerobika, ten susirenka beveik tik nėščiosios. Žmonių tikrai nebūna daug, labai ramu, atpalaiduoja. Gali eiti į pirtį, plaukioti baseine (praktiškai kiek nori, nes niekas ten neskaičiuoja kiek prabūni), nedidelis džiakuzi. Atsinešti reikia tik maudimosi kostiumą, na ir kokį šampūną. Šlepetės, ranksluosčiai duodami.
Su pirmuoju nėštumu ten lankiausi, ir dabar ten pat. Esu labai patenkinta.

Info žr. www.sugihara.lt

Jo, viskas taip, bet del kaineles: kai skambinausi prie pora sav, minejo kad vienas uzsiemimas 35 litai, jei perki 10ties uzsiemimu abonementa, kainuoja 350 litu... Be to, minejo telefonu, kad pusvalandis skiriamas vandens aerobikai su trenere ir pusvalandis laisvo plaukiojimo baseine...
Papildyta:
QUOTE(Miklė @ 2008 02 20, 09:21)
http://www.hatha-yog.../index.php?id=9

Čia lyg ir Pašilaičiuose, bet smulkiau nesidomėjau  ax.gif

Kodel visi uzsiemimai nestukems yra ryte??? blink.gif
Nu tik tris vietas per visa Vilniu radau, kur galima nueiti po darbo... Nes visur iki 17.00.... nu kaip liudna, nu verysad.gif

Gal as ieskot nemoku, ar tikrai visos mamos atsiprasineja is darbo kad sportuot? O gal sportuoja tik paskutiniais menesiais? Sito neikandu niekaip...
Atsakyti
QUOTE(rimiale @ 2008 04 07, 15:36)
Jo, viskas taip, bet del kaineles: kai skambinausi prie pora sav, minejo kad vienas uzsiemimas 35 litai, jei perki 10ties uzsiemimu abonementa, kainuoja 350 litu... Be to, minejo telefonu, kad pusvalandis skiriamas vandens aerobikai su trenere ir pusvalandis laisvo plaukiojimo baseine...
Papildyta:
Kodel visi uzsiemimai nestukems yra ryte???  blink.gif
Nu tik tris vietas per visa Vilniu radau, kur galima nueiti po darbo... Nes visur iki 17.00.... nu kaip liudna, nu  verysad.gif

Gal as ieskot nemoku, ar tikrai visos mamos atsiprasineja is darbo kad sportuot? O gal sportuoja tik paskutiniais menesiais? Sito neikandu niekaip...

Na kaip del baseino Sugiharoj, tai yra taip - uzsiemimai vyksta I, III, V - 12 val - kaina 25 Lt kartui, arba abonementas 200 Lt 10 kartu, o II, IV - 18 val - tada 35 Lt. del abonemento tam laikui nezinau, nes as lankau 12 val. Tiek su pirmuoju lelium, tiek ir dabar, su antruoju, lankausi ten ir man laaaabai patinka thumbup.gif . Pusvalandis su trenere vandens aerobikos ir likes pusvalandis plaukioti, mirkti jakuzzi ar sedeti ir plepeti su mamytemis smile.gif
Atsakyti