Vikulija, aš pradėjau sportuoti nuo 18 savaičių - beveik pilvo nesimatė (palyginus su kitomis neštukemis ) O šiaip, manau, jei gerai jautiesi, tai galima ir anksčiau sportuoti - svarbiausiai nepersistengti ir jausti savo kūno kalbą
QUOTE(vikulija @ 2007 10 27, 18:50)
Mamytes, o gal zinote nuo keliu savaiciu galima nestukiu uzsiemimus lankyti? ten visi pilvuzotos, o kai pati pradzia tai nieko nesimato gali pagalvoti, kad ne ten patekau
Iki 12 savaičių rekomenduojama leisti vaisiui įsitvirtinti gimdoje, o vėliau jau galima sportuoti. Tačiau reikia atsižvelgti į savo savijautą ir nepersistengti
gal kas zino kur kaune nesciuju kursai vyksta? labai noreciau lankyti, bet net neisivaizduoju kur ieskoti gal kas pagelbes?
QUOTE(vaivaa @ 2007 10 29, 11:57)
gal kas zino kur kaune nesciuju kursai vyksta? labai noreciau lankyti, bet net neisivaizduoju kur ieskoti gal kas pagelbes?
Sveikute!
Pati lankiau dvejus kursus - vieni Mazylio gimdymo namuose, kiti Semetos kursai. Abejais kursais likau patenkinta ir manau kad butina nestukems apsilankyti..
Mazylyje kursai treji - gimdymas (~3val. treciadieni nuo 14val.), maitinimas (~2val. ketvirtadieni nuo 14val.), vyro dalyvavimas gimdyme (~2.5val. sestadieni nuo 10val.). Kursai trumpi, glausti. Tuo paciu aprodo gimdykla, palatas.
Semetos kursai vyksta 2 savaites kiekviena diena isskyrus penktadieniais nuo 9.30 iki 13val. ir per tas 2 savaites, 3 vakarai nuo 18val. iki 20 ar 21val. kartu su vyrais. Kursai labai issamus ir naudingi. Manau, kad sie kursai man labai padejo lengvai pagimdyti suneli.. Jei susidometum, pasiskambink. Semetos tel. 868956446 (g.b. kad atsilieps p.Kristina, ji desto apie maitinima, vaikelio prieziura).
sekmes!
isejusi i dekreta sugalvojau sportuoti. nusipirkau abonimenta buvusiame Olimpic gym sporto klube. labai nustebau, nes internete tokios informacijos neradau, o nuejus pirkti abonimenta man isaiskino, kad uz 6 kartus mokesiu 110 litu. aisku, eisiu i pamokeles, kurios vyks du kartus per savaite, bet i baseina noreciau eiti tik paplaukioti ir dazniau, tai eilinis pasiplaukiojimas man nubrauktu viena is tu 6 kartu nesuprantu, noredama eiti pasiplaukioti, man reiketu pirkti ir normalu abonimenta? pakankamai nepigiai gautusi o kaip supratau, su paprastu abonimentu i nestukiu uzsiemimus negalima eiti, nors jis ir brangiau kainuoja ?
QUOTE(mialina @ 2008 01 16, 20:56)
Keista kad negalima eiti su paprastu abonementu...as ir pati ruosiuos lankyt Impulsa Asanaviciute gatvej, bet kaip supratau , tai nupirkus paprasta abonimenta galesiu lankyt ir kursus nescioms ir siaip baseina kiekl noriu...
man pasake, kad cia specialios paslaugos, uz kurias atskirai reikia moketi
jei Kaune, tai labai fainai sportuoti nescioms lininjoje
o kursus as lankiau mazylyje ir semetos, abejais patenkinta
o kursus as lankiau mazylyje ir semetos, abejais patenkinta
QUOTE(Mavija @ 2007 10 27, 18:50)
Mamytes, o gal zinote nuo keliu savaiciu galima nestukiu uzsiemimus lankyti? ten visi pilvuzotos, o kai pati pradzia tai nieko nesimato gali pagalvoti, kad ne ten patekau
Nereik stresuot dėl to, visos tokios buvo Aš pradėjau lankyti nuo 13 sav., bet jau 9 sav. mano ginekologas ragino eiti į baseiną.
Sveikos mamytes!
Gal ka nors zinote apie vandens manksteles Sugiharoj?
Girdejau kad yra tokios ir mazai zmoniu ten buna. Ramu ir t.t. 10 uzsiemimu berods 200, bet jau reikia vaziuoti ten...
Niekur nerandu informacijos tik mano pazystama pries 1.5 metu lanke butent ten ir buvo labai patenkinta
Gal ka nors zinote apie vandens manksteles Sugiharoj?
Girdejau kad yra tokios ir mazai zmoniu ten buna. Ramu ir t.t. 10 uzsiemimu berods 200, bet jau reikia vaziuoti ten...
Niekur nerandu informacijos tik mano pazystama pries 1.5 metu lanke butent ten ir buvo labai patenkinta
QUOTE(Junda @ 2008 01 28, 22:27)
Nereik stresuot dėl to, visos tokios buvo Aš pradėjau lankyti nuo 13 sav., bet jau 9 sav. mano ginekologas ragino eiti į baseiną.
As lankiau sporto sale pries pastojant. Man dar tik 7 savaites, bet labai noreciau testi sporta, nors jau 2 savaites, kaip neinu Nezinau, kaip cia geriau daryti
QUOTE(Aistuze @ 2008 02 14, 18:09)
As lankiau sporto sale pries pastojant. Man dar tik 7 savaites, bet labai noreciau testi sporta, nors jau 2 savaites, kaip neinu Nezinau, kaip cia geriau daryti
i baseiniuka jei yra galimybe ten iki pat pabaigos galesi man labai patinka, ir mazylei mmm