QUOTE(noraxxx @ 2007 10 04, 16:15)
Pati nesu sportininke ir i sporto kluba einu dazniausiai pavasari (pries maudymosi sezona noresi atrodyti graziau:) bei kai pradeda nugara skaudeti ir prisimenu, kad sportuoti vis tiek reiketu, nors kelis kartus per savaite.
Nuo ketvirto menesio pradejau lankyti uzsiemimus nestukems Olymic Gyme, esu labai patenkinta, tikrai nebrangu (110lt. vienam menesiui), du kartai per savaite, vienas baseine, kitas sporto saleje + labai patogus laikas 18:00, nes pati esu dirbanti. Visiems rekomenduoju.
Sveikutes!
Mano pilvelio

dieneles jau tiksi tiksi, bet negaliu atsidziaugti ir nepasisakyti apie sporta nestukems (Kaune)

vat ka tik grizau is baseino ir jei ne baseinas, manau kad butu buve zymiai sunkiau, nes jau ir nugara paskaudendavo (darbas prie kompo) ir t.t. Lankau dar ir manksta / aerobika (kaip pavadinsi, taip nepagadinsi

). Mankstas ir baseina veda kvalifikuota trenere, visada po prieziura, visada pakomentuoja kas kaip ir kam daroma - SUPER!

nors kg auga, bet jei ne sportas, nezinia kokia tada buciau buvusi

be to, lankau ne tik del kg, bet del bendros savijautos, del vaikelio savijautos, del pasiruosimo gimdymui ir dar milijonai kitu pliusu..
jei turite nors trupuciuka noro ir laiko, labai rekomenduoju - tikrai nepasigailesite!