Įkraunama...
Įkraunama...

Kur sportuoti?

QUOTE(makalaika @ 2007 07 22, 13:00)
klaipedietes gali sportuoti baseine sothys centre ir III poliklinikoje, pati nesportavau bet mano drauge sportavo sothys sake  thumbup.gif . nuo rudens planuoju ir as pradeti  tongue.gif

As sportavau Sothys SPA centre baseinuke. is viso lankiausi 13 kartu, bet 13 buvo nesekmingas mirksiukas.gif Islipusi is baseino pragriuvau ant slidziu slapu laiptu, o buvo man tada 39 sav. ir 3 dienos doh.gif Nu bet kad ziopla tai niekas nekaltas mirksiukas.gif
Siaip tikrai geri uzsiemimai, man labai patiko. Kartais jau taip neturedama jegu ateidavau, o iseidavau atsigavusi, energijos pasisemus, labai atgaivina, tarsi uzkrauna thumbup.gif 10 uzsiemimu abonentas galioja 1,5men. ir kainuoja 160Lt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laizanika: 25 liepos 2007 - 21:38
Sveikos, apie sporta nestumo metu is savo asmeninio patyrimo galiu pasakyti daug geru dalyku-visa pirma nestuma dariau manksta-kruviai aisku buvo siek tiek lengvesni,negu tie,kuriuos pakeldavau nebudama nescia, ir gimdant nepatyriau nei vieno plysimo-daktare pasake,kad labai elastingi raumenys-ir kad jie tokie del kasdienines mankstos.Gimda po gimdymo susitrauke irgi nerealiai greit-po paros atsieit jau buvo lygiai tokio dydzio,kaip negimdziusiu moteru. Be to,neatsirado nei vienos strijos.Pilvas velgi ganetinai greit sustangrejo ir nei nukaro,nei dar ka. Dabar vel stengiuosi mankstintis-darau visokius itupstus, tupcioju,kilnoju kojas-svarbiausia turbut,kad nepavargt labai..Yra daug mankstu,kurias rekomenduoja nesciosioms. Ale sporto minusas tas,kad jei truputi apsileidi-tuomet labai greit tas pilvukas ir lasinukai ima augti..Na,gal ne sporto tai minusas,gal greiciau jau valios trukumo.. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilnera: 01 rugpjūčio 2007 - 10:32
QUOTE(Puccha @ 2007 03 31, 13:55)
Kai tik stipriai atsikišo mano pilvukas, atsirado jėgų, kad ohoho... Prieš pastodama bėgiojau, o dabar labai norėčiau, bet kažkaip nelabai gerai jaučiuosi bėgdama, tai plaukioju baseine. Į specialias mankštas neinu, nes man per lengva  unsure.gif Namie darau kūno dizaino pratimus, nes nenoriu sugadint savo figūrytę  blush2.gif

o sakykit, kaip tie kuno dizaino pratimai atliekami? gal galit aprasyti bent pora pratimuku 4u.gif
Atsakyti
Aš tai kaip iki nėštumo sportavau treniruoklių salėje - taip ir dabar sportuoju fitness4.gif
Kai kurių pratimų nedarau, bet iš esmės smarkiai nepakeičiau treniruočių. Tiesiog stebiu savijautą ir viskas. Gal kažkiek daugiau ant kardio darau fitness3.gif
Toms, kurios nesportavo iki nėštumo - svorių patarčiau nekilnot, nebent prižiūrint kvalifikuotam treneriui (o kur tokį rasti g.gif Impuls monopolistas dundukų (atsiprašant) prisamdė, tai ką jie pakonsultuos - pati daugiau išmanau už juos).
Šioje temoje nemažai naudingų patarimų davė TRENERĖ. Man pravertė kai kurie. Ačiū 4u.gif
Atsakyti
NEREALIAI patinka Linijoj nesciuju aqua uzsiemimuose, ypac dbr, kai karsta, nueini, atsigaivini, pajudi...na tiesiog negaliu be sito dabar, net atsikelt anksciau prisiverciu ir per visa miesta nuvaziuot thumbup.gif tikrai siulau visoms abejojancioms ateiti isbandyti si malonuma tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Catrin @ 2007 08 06, 14:47)
NEREALIAI patinka Linijoj nesciuju aqua uzsiemimuose, ypac dbr, kai karsta, nueini, atsigaivini, pajudi...na tiesiog negaliu be sito dabar, net atsikelt anksciau prisiverciu ir per visa miesta nuvaziuot thumbup.gif  tikrai siulau visoms abejojancioms ateiti isbandyti si malonuma tongue.gif

O kur cia ta linija yra?
Atsakyti
Man irgi idomu kur ta linija ?smile.gif
Atsakyti
o kokius pratimus galima daryt nestukei namie?
Atsakyti
QUOTE(amamute @ 2007 03 02, 10:42)
Margytes, as pradejau lankyti nestukiu manksta Vilniuje sveikatingumo studijoje Mama Mia. Noreciau rekomenduoti - kaina 150 litu 2 menesiams, labai jauki aplinka, o grupes mazutes, po 5-7 nestukes. Trenere Rasa labai maloni, skaiciau apie ja komentarus ir kituose furumuose, viena pirmuju pradejo nestukiu joga ir manksta Lietuvoje.
Naktele, ten uzsiemimai ir rytais, ir vakarais vyksta  smile.gif
Daugiau informacijos apie sioje studijoje vykstancias nesciuju joga ir manksta www.mamamia.lt  4u.gif

As irgi planuoju ten lankyti uzsiemimus.
Norisi ne tik pajudeti, bet ir pabandrauti 4u.gif Labai tikiusi tai rasti sitoje studijoje.
Baseinas manes nevilioje, kazkaip prisibijau bacilu, o ir siaip saltas vanduo nevilioja.
Atsakyti
QUOTE(Vaizele @ 2007 08 06, 16:14)
O kur cia ta linija yra?

Na va, pasiziurejau, kad cia beveik visos vilnietes smile.gif o mano isgirtoji Linija yra Kaune unsure.gif
Atsakyti
nestuke.gif aerobika Kaune Studentų gatvėje šią savaitę trečiadienį 18 val. jau vėl vyks. Kas domitės, galite parašyti į AŽ, duosiu trenerės telefoną.
Atsakyti
Labutis mamytes smile.gif
Mes tik dar bandom su vyru nestuke.gif , bet jau bandziau dometis, kur galima butu nestuke.gif sportuoti. as Marijampoleje tik metukai laiko gyvenu, tai gal nzn kokios vietos, bet kiek teko dometis, tai lyg ir nera specialiu uzsiemimu ar baseino nestuke.gif . Jei kas zinote, parasykite prasau. Is anksto dekoju smile.gif
Atsakyti