Įkraunama...
Įkraunama...

Kur sportuoti?

QUOTE(Majaa @ 2007 06 05, 09:12)
Noriu pasiteirauti ar kas vaikštote šiuo metu į Northway nėštukių mankšteles baseine?  smile.gif  Labai norėčiau pradėti vaikščioti, tačiau įdomu būtų išgirsti atsiliepimus  blush2.gif  Kokiu metu vyksta užsiėmimai, kas veda, kokia trukmė, kaina ir t.t. o gal yra norinčių taip pat pradėti ten lankytis,a?  doh.gif

Atsakyti
QUOTE(dana1 @ 2007 06 20, 19:55)

to Majaa smile.gif

pati lankau neštukiu mankšta Northway nuo šių metų balandžio mėnesio. esu labai patenkinta. pagrinde manksta veda dvi mergaičiukes (labai cool) pasikeisdamos, o ketvirtadienį vaikinukas. priklausomai nuo sav. dienų dvyliktą ir devynioliktą val. mankštelės tukmė - geros puse val. krūvis nėra didelis. na bet juk ir būkle šiek tiek įpareigojanti mirksiukas.gif . po to dar galima pasimasažuoti srovėmis. tai sumoje valanda, jei neštukė turi laiko smile.gif. vanduo drungnas mirksiukas.gif , kas man labai patinka, tai niekada nebūna daugiau kaip keturių neštukių, tuo metu baseinas priklauso tik mums smile.gif . spintelėje visada būna švarus rankštis ir vienkartinės tapkutės. pati vaikštau ten ne tik todėl, kad arti namų, bet ir šiaip priekaištu neturiu.
Atsakyti
QUOTE(dana1 @ 2007 06 20, 20:13)
to Majaa  smile.gif

pati lankau neštukiu mankšta Northway nuo šių metų balandžio mėnesio. esu labai patenkinta. pagrinde manksta veda dvi mergaičiukes (labai cool) pasikeisdamos, o ketvirtadienį vaikinukas. priklausomai nuo sav. dienų dvyliktą ir devynioliktą  val. mankštelės tukmė -  geros puse val. krūvis nėra didelis. na bet juk ir būkle šiek tiek įpareigojanti  mirksiukas.gif .  po to dar galima pasimasažuoti srovėmis. tai sumoje valanda, jei neštukė turi laiko smile.gif. vanduo drungnas  mirksiukas.gif , kas man labai patinka, tai niekada nebūna daugiau kaip keturių neštukių, tuo metu baseinas priklauso tik mums  smile.gif . spintelėje visada būna švarus rankštis ir vienkartinės tapkutės. pati vaikštau ten ne tik todėl, kad arti namų, bet ir šiaip priekaištu neturiu.

Ačiū labai už info 4u.gif Kadangi, pati jau greit išeisiu dekretinių atostogų, tai mąstau gal prisijungt prie jūsų tongue.gif o kiek moki už treniruotes?
Atsakyti
QUOTE(Majaa @ 2007 06 21, 09:30)
Ačiū labai už info  4u.gif  Kadangi, pati jau greit išeisiu dekretinių atostogų, tai mąstau gal prisijungt prie jūsų  tongue.gif  o kiek moki už treniruotes?

1k.*35 lt. as naudojuosi abonimentu 10k.*298 lt. kaip aš suprantu g.gif tai abonimento galiojimo laikas neribotas bigsmile.gif
Atsakyti

i 
Supermama.lt administracija informuoja:

Supermama.lt klubo nuolaidų kortelių turėtojos turi galimybę sportuoti Sveikatingumo studijoje moterims "Mama Mia" su 20 proc. nuolaida!

user posted image

20 procentų nuolaida taikoma:

Neščiųjų jogos užsiėmimams;
Nėščiųjų kineziterapijos užsiėmimams ;
Mama-baby gym užsiėmimams;
Kineziterapija mažyliams (amžiaus grupė nuo 1 iki 3 metų);
Mamų arbatos klubo užsiėmimams ;
Seminarams.

Jei mūsų klubo nuolaidų kortelės dar neturite, apie įsigijimo sąlygas ir kitas nuolaidas sužinokite ČIA:
Atsakyti
O tai ka veikti Klaipedoje? Nieko neradau, kur galima sportuoti pilvuzems
Atsakyti
QUOTE(gitapita @ 2007 07 04, 15:37)
O tai ka veikti Klaipedoje? Nieko neradau, kur galima sportuoti pilvuzems

labukas,noreciau ir as kur pasportuoti,nes pries tai treniruokliu klube sportavau,o dabar taip norisi,bet gal dar reikia palaukti,nes tik 3 menesiukai mums. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jolantika @ 2007 07 04, 16:08)
labukas,noreciau ir as kur pasportuoti,nes pries tai treniruokliu klube sportavau,o dabar taip norisi,bet gal dar reikia palaukti,nes tik 3 menesiukai mums. ax.gif

Jau nuo triju galima po biskuti. Bet nieko nestukem nerandu.
Atsakyti
QUOTE(Nonna @ 2007 05 28, 08:27)
220lt/ menesiui
Kas lanko Forum Palace, gal galit pasidalint info, ar vanduo siltas baseine?  g.gif  nes mane mama prigasdino, ji ten lankosi ir kaip tik treciedieni, kai buna aquaaerobika, mama plaukioja baseine ir sake, kad vanduo labai saltas  ax.gif

Tas "labai šaltas" tai 29C smile.gif . Nežinau, ar čia skaitosi šaltas vanduo, ar ne, bet man tai ne schmoll.gif . Na įlipti į vandenį (bent jau man) visada vėsu, koks vandens telkinys ir temperatūra bebūtų, bet po kelių sekundžių kūnas prisitaiko ir būna liux thumbup.gif . Man net Dominikoje kai atostogavome ir oro temperatūra buvo 32C, o vandens 28-29C, tas susišlapinimas būdavo nejaukus hihihi.gif
Atsakyti
Gal kas zinot ar yra Vilniuj toks baseinas, kur butu galima tuo paciu metu ir man, nestukei, lankytis ir 5 m. vaikui kazkur salia ar kartu pasiturksti?

As labai noriu lankyti baseina, bet vaikui nervai neatlaikys, kai jis suzinos, kad as einu i baseina, o jis ne. Tai noreciau kartu pasiimti tuo paciu vaziavimu, tik klausimas ar yra tokios galimybes kuriame nors?
Atsakyti
Aš irgi lankausi Forum Palace. Aš prieš pastojant ten sportavau. Tada gydytoja liepė iki 12-tos savaitės nesportuoti. Paskui buvo atostogos. Rytoj eisu pas kineziterapeutę, kad parašytų man individualią programą. Turėjau individualią programą treniruoklių salėje, bet dabar ji netinka. Į spec. neščiųjų mankštas kol kas neinu, nes organizuojamos darbo metu. biggrin.gif , bet būtinai eisiu.
Papildyta:
QUOTE(Miuzetė @ 2007 05 11, 15:59)
Užsiėmimai vyksta salėje ir vandenyje, veda kineziterapeutė( kas yra labai svarbu).
Optimalus kainos ir kokybės santykis 4u.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Andora: 19 liepos 2007 - 19:58
klaipedietes gali sportuoti baseine sothys centre ir III poliklinikoje, pati nesportavau bet mano drauge sportavo sothys sake thumbup.gif . nuo rudens planuoju ir as pradeti tongue.gif
Atsakyti