Įkraunama...
Įkraunama...

Kur sportuoti?

rasiau apie northway, man nepatiko tie pliurpalai.
o moksleiviu rumuose - thumbup.gif
Atsakyti
O moksleivių rūmuose vanduo nešaltas?
Aš labai jau jautri pasidariau šalčiui, vandenį iškarto kojas traukti pradeda.
Atsakyti
na vanduo gal kaip visur, bet manksta labai aktyvi, po to jauciausi tikrai pasportavus ir susalt ner kada. jei darosi salta, trenere liepia paplaukiot pirmyn atgal ar dar ka ir vel viskas ok. manau, dar gerai, kad ten nesieki kojom grindu, tai esi priversta aktyviau judet visa laika:) tikrai nesusalau.
Atsakyti
QUOTE(naktele @ 2007 02 21, 16:11)
Rasras, o tu lankai rytais ? Aš noriu eiti vakare, nes dirbu iki 17 val.
Papildyta:
O tu iš Vilniaus ? Rinkis pagal kainą ir patogią vietą.

Margytes, as pradejau lankyti nestukiu manksta Vilniuje sveikatingumo studijoje Mama Mia. Noreciau rekomenduoti - kaina 150 litu 2 menesiams, labai jauki aplinka, o grupes mazutes, po 5-7 nestukes. Trenere Rasa labai maloni, skaiciau apie ja komentarus ir kituose furumuose, viena pirmuju pradejo nestukiu joga ir manksta Lietuvoje.
Naktele, ten uzsiemimai ir rytais, ir vakarais vyksta smile.gif
Daugiau informacijos apie sioje studijoje vykstancias nesciuju joga ir manksta www.mamamia.lt 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amamute: 02 kovo 2007 - 09:45
QUOTE(amamute @ 2007 03 02, 11:42)
Margytes, as pradejau lankyti nestukiu manksta Vilniuje sveikatingumo studijoje Mama Mia. Noreciau rekomenduoti - kaina 150 litu 2 menesiams, labai jauki aplinka, o grupes mazutes, po 5-7 nestukes. Trenere Rasa labai maloni, skaiciau apie ja komentarus ir kituose furumuose, viena pirmuju pradejo nestukiu joga ir manksta Lietuvoje.
Naktele, ten uzsiemimai ir rytais, ir vakarais vyksta  smile.gif
Daugiau informacijos apie sioje studijoje vykstancias nesciuju joga ir manksta www.mamamia.lt  4u.gif

Ačiū tau už info, tik gaila man vieta netinka. Antakalnis visai kitoje pusėje.
Atsakyti
QUOTE(nmalas2004 @ 2007 01 30, 19:37)
Sveikos mamos ir pilvinukes, as plaukioju Vilijos baseine Demokratu 34 ten vaziuoja 54 mikriukas iki pat duru . Vyksta antradieni ir penktadieni 11:45 min kainuoja 10lt Labai saunus kolektyvas ir trenere. Labai gera manksta net nepastebi kaip praeina tos 45 min  smile.gif  smile.gif  smile.gif

O būna dar kas nors išskyrus nėštukes? Ar gilus baseinas?
Atsakyti
Aš budama nėščia lankiau "Impulse" Karoliniškėse. Mankšta man ten begalo patiko! thumbup.gif Labai šauni trenerė Birutė!!! Ten užsiėmimai vyksta antradieniais baseine, o ketvirtadieniais - salėje. Nors tom dienom, kai baseine vykdavo aš nevaikščiodavau, nes man ten buvo per šalta, bet čia asmeniškas reikalas, nes dauguma nestuke.gif normaliai ir į baseiną eidavo. Ir "Impls+" visai neblogai patiko, ten baseinas gerokai šiltesnis, tai net man tiko tongue.gif
Kainos: 1 kartas - 30 Lt, 5 kartai per mėn - 120 Lt, 10 kartų per 2 mėn. - 220 Lt.

Dabar, jau gerokai po gimdymo sugalvojau nueiti ten ir į "mankštą po gimdymo", tame pačiame Impulse, bet atėjusi pamačiau, kad nesusirenka grupė. cry.gif O taip norėjau pasportuoti! Nesuprantu, kodėl mamičiukės neina po gimdymo. Taip gaila, kad nėra kompanijos.....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lolute: 10 kovo 2007 - 11:59
o po gimdymo reikia kazkokios specialios mankstos? gal galima siaip i sporto kluba ar kur nors eit?
Atsakyti
sveikos nestuke.gif norejau paklausti, gal kas lankotes kidy gym (www.kidygym.lt)uzsiemimuose nestukems? g.gif galvoju pabandyt, nes labai arti namu, bet laikas nelabai patogus.... g.gif
Atsakyti
QUOTE(violla @ 2004 10 28, 12:29)
kas megsta plaukioti gali uzsirasyti i baseina. Kiek zinau tokie uzsiemimai vyksta telekomo sporto klube ir Lietuvos vaiku ir jaunimo centras( buve moksleiviu rumai) (www.lvjc.lt). Cia  8 apsilankymai kainuoja 120lt. pati pabandysiu nuo lapkricio uzsirasyti smile.gif

as pries pastodama sportavau, pastojus gal du men nesportavau, nes slyksciai jauciaus, pavargus, galva pastoviai skaudejo, pykino, tai galima sakyti tik lovoj prasivarciau.. verysad.gif paskui pradejau geriau jaustis, tai noras tasirado, emiau sportuoti, vaikstau i gyma, tik nepersistengiu, jei sunku, tai nedarau, daugiau ilsiesi, vaikstau i aqua aerobika, jega thumbup.gif vandenyje saugu ir vaikuciui gera. Savijauta tikrai geresne, beto prasiblaskai su zm pabendrauji..tuos du men sededama namie tik depresofke jauciau. schmoll.gif tad geriau mankstinkis, beto juk reikia atsipalaiduot po visu stresu..as tv ziurejima iskeiciu i sporta..
Atsakyti
Kai tik stipriai atsikišo mano pilvukas, atsirado jėgų, kad ohoho... Prieš pastodama bėgiojau, o dabar labai norėčiau, bet kažkaip nelabai gerai jaučiuosi bėgdama, tai plaukioju baseine. Į specialias mankštas neinu, nes man per lengva unsure.gif Namie darau kūno dizaino pratimus, nes nenoriu sugadint savo figūrytę blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(sokoladine25 @ 2007 03 30, 13:59)
Laba
As ketinu nuo kitos savaites vaikscioti i nestukiu aerobika savanoriu Impuls smile.gif

Tai būt labai smagu, jei pasidalinsi savo nuomone ar verta ten lankytis. drinks_cheers.gif Aš planuoju pradėt ten lankytis po kokių 2 sav. ax.gif Bet draugė siūlo į Forumą, nors jis man toliau...
Bus ačiū aciuks.gif
Atsakyti