Įkraunama...
Įkraunama...

Kur sportuoti?

As gavau dovanu abonementa i Sugiharos nesciuku aerobika, nuo sausio 2 d. startuoju thumbup.gif
Atsakyti
Sveikutės,
Norėjau paklausti - ar kas sportuojate normalioje teniruoklių salėje, t.y. ne nėštukių aerobika ir pan.? Dauguma sporto klubų nestuke.gif mankštas siūlo tik darbo metu, o kadangi darbuojuosi visą darbo dieną, tai galvoju eiti normaliai į salę (aišku, kad pasitarus su treneriais, sudarytų spec. programą).
Atsakyti
Nežinau kuriam tu mieste, bet Antakalnyje (nepamenu pavadinimo) priešais IKI partuotuvę yra sporto klubas, skambinausi ten, sakė treneris specialiai nėštukei sudaro programą. Dar klausė ar treneris vyras ar moteris man priimtinesnis biggrin.gif
Bet aš po darbo mankštinuosi vandenyje, tai pats geriausias sportas, jei tik nėštukei pradeda skaudėti nugarą ir šiaip vandeny svorio nesijaučia. Bet kitą dieną po sporto jaučiu visus raumenukus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Smulkmena @ 2006 12 27, 12:31)
Nežinau kuriam tu mieste, bet Antakalnyje (nepamenu pavadinimo) priešais IKI partuotuvę yra sporto klubas, skambinausi ten, sakė treneris specialiai nėštukei sudaro programą. Dar klausė ar treneris vyras ar moteris man priimtinesnis  biggrin.gif
Bet aš po darbo mankštinuosi vandenyje, tai pats geriausias sportas, jei tik nėštukei pradeda skaudėti nugarą ir šiaip vandeny svorio nesijaučia. Bet kitą dieną po sporto jaučiu visus raumenukus  thumbup.gif

Aš Vilniuje mirksiukas.gif Šiaip kieviename sporto klube treneriai gali sudaryti spec programą įv.atvejams, taip pat ir nestuke.gif. Vandens sportui dar truputį per anktsti, o tu ne į Northway vaikštai pliuškentis? Gal ką ir sumaišiau blush2.gif
Atsakyti
Yep, aš į Northway vandens mankštą vaikštau tongue.gif Čia labai išreklamavo Forum Palace, gal išėjus į dekretą ten reiks pamėginti... Bet faktas, kad vanduo man patinka labiausiai! thumbup.gif
Atsakyti
Šiandienskambinausi į klubą Fit life Mindaugo gatvėje. Tai sakė, jog galiu nusipirkti abonimentą, sudarys man programą treneris ir galėsiu vaiksčioti man patogiu laiku. Aš peržiūrėjau nemažai klubų, bet daugumoje užsiėmimai vyksta dieną. Man kaip dirbančiai netinka.
Gal yra norinčiu eiti sportuoti ?
Atsakyti
QUOTE(mst @ 2006 12 28, 14:54)
O daug žmonių būna užsiėmimuose? Kaip trenerė? Dėl laiko tariesi asmeniškai?
Aš ir planuoju ten vėliau pabandyti, mat man visiškai netoli namų/darbo.

Sveikos merginos,

As vakar pirmą kartą buvau nėštukių mankštoje (Northway), tai man visai patiko. Užsiėmimai vyksta 19.00 (kažkas rašė, kad buvo sudėtinga vakarui užsirašyti, bet aš be problemų užsirašiau).
Turėjo būti dar dvi nėštukės, bet neatėjo, tai buvau viena. Užsiėmimą vedė vaikinukas. Iš pradžių išsigandau kai pamačiau, kad ne moteris, bet dabar galiu pasakyti, kad man patiko.
Užsiėmimas vyksta 40 min. Visa ta laika jis man rodė kokius pratimėlius daryti, tai sakyčiau visa neblogai "pakrutėjau". Vanduo baseine tikra arbata - + 32 laipsniai. Prieš mankštą ir po jos jei yra noras galima pasimėgauti masažinėmis srovėmis (kažkaip labai patiko).
Gerą įspūdį paliko tai, kad be manęs buvo tik du žmonės (saunoje), tai jautiesi visai saugiai - nepergyveni, kad kažką sutiksi ir nereikia baseine petys į petį stumdytis.
Atsakyti
Aš lankausi Northway jau keletą mėnesių. Bet..pradžioje buvo geriau-mankštos laiką pasirinkdavau pati, pvz. iš karto po darbo. O dabar dienos ir laikas nustatyti, jų keist negaliu. Nu čia nieko, nes kitur irgi taip nėra... Duodavo rankšluostį, chalatą, šlepetes. Dabar viską reikia nuomotis (8lt) arba savo atsinešti. Po naujųjų tiek pasikeitimų, o buvau prie gero pripratus! tongue.gif
Šiaip užsiėmimų laikas turi būti 45 min., kai praėjusią sav. buvau ir vedė tas vaikinukas, tai užtruko...25min! Ir dar su 'savarankišku pasiplaukiojimu' tame tarpe schmoll.gif Čia jau spekuliacija!
Bet labai patinka, kad ten nėra daug žmonių. Tik jei dabar jie rinks grupes, tai tada ten dušų yra per mažai! Tik du, o jei ateis 4 nestuke.gif tai dvi lauks ir šals....

Gal kas buvot Kidy Gym šalia Northway? Jie irgi sportus rengia nėštukėm.
Atsakyti
o ka jus darot su maudymukais, tos, kurios visa nestuma plaukiojat? ar perkat vis naujus? vakar matavausi, mano pilvas dar tik pradejo augti, tai pagalvojau, negi taip ir reikes pirkti vis didesni ir didesni ir didesni??
Atsakyti
QUOTE(zoske @ 2007 01 18, 14:17)
o ka jus darot su maudymukais, tos, kurios visa nestuma plaukiojat? ar perkat vis naujus? vakar matavausi, mano pilvas dar tik pradejo augti, tai pagalvojau, negi taip ir reikes pirkti vis didesni ir didesni ir didesni??

per pirmą neštumą pravaikščiojau su vienu maudymukų. nusipirk tokį, kurio medžiaga elastinga ir no problem.
Atsakyti
QUOTE(zoske @ 2007 01 18, 13:17)

Aš plaukiojau baseine beveik iki pat gimdymo su savo senu atskiru maudymuku, tikrai netrukdė. O kadangi plaukiojom visos mamos "su pilvukais", tai jokio diskomforto nesukėlė. Manau, tikrai neverta islaidauti ir skubėti pirktis naujus kostiumėlius. Sėkmės visoms dar tebelaukiančioms mažutėlių! 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Pirmus tris mėnesiu nesportavau, dabar jau po truputį pradedu sportuoti su orbitreku, žinoma jau greitis ir sparta ne tokia, bet aš sau lėtai 10-12km/h judu ir sportuoju, ir jaučiu kai raumenukai juda thumbup.gif kai atšils stengsiuos kuo daugiau gryname ore pasivaikščioti, manau toks lengvas sportas tikrai negali pakenkti.
Atsakyti