Įkraunama...
Įkraunama...

Kur sportuoti?

QUOTE(Yanke @ 2006 10 19, 17:18)
Man jau 31 savaite, ir as einu i kidy gym siaures mestelyje zukausko gatveje, ten yra uzsiemimai nescioms iki 32 savaites ir po 32 savaites, tai kad pradeti sportuoti niekada nevelu  smile.gif , jie neseniai atsidare ir daug zmoniu nera, po kolkas as viena nescia esu smile.gif

Gal gali papasakoti plačiau, kokie tie užsiėmimai? Kiek kainuoja, kokiu laiku vyksta?
Ir dar įdomu - tai jei tu viena nėščia lankai, tau vienai veda treniruotę? g.gif

Radau info jų puslapyje blush2.gif
Tai tik asmeninė nuomonė įdomi - ar trenerė (-is) patinka, ar patys užsiėmimai geri ir pan.?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kava: 30 spalio 2006 - 09:34
QUOTE(kava @ 2006 10 30, 10:30)
Gal gali papasakoti plačiau, kokie tie užsiėmimai? Kiek kainuoja, kokiu laiku vyksta?
Ir dar įdomu - tai jei tu viena nėščia lankai, tau vienai veda treniruotę? g.gif

Radau info jų puslapyje blush2.gif
Tai tik asmeninė nuomonė įdomi - ar trenerė (-is) patinka, ar patys užsiėmimai geri ir pan.?

Vaikstu as viena ir man vienai veda uzsiemimus smile.gif nors dabar jau turiu biski virs 32 savaiciu, bet dar vaikstu iki 32, nes daugiau nesciuju nera ir galiu vaiksciuoti taip kaip ir vaiksciojai tuo pacu laiku (kaip ir iki 32 savaites). manksta gaunasi labiau atsipalaiduojanti, veda palyginus jaunos merginos, bet kaip supratau viskas remiasi kineziterapija. Man manksta patinka, po jos jauciuosiu zvalesne. Merginos kurios veda papasakoja kam koks pratymas reikalingas.
Apie kainas: pirmas kartas nemokamas, ateini i uzsiemima (bet nesciuju nera daug, geriausiai paskambinti pasakyti jiems kad tu ateisi i bandomaji uzsiemima), o po to jei patiko gali moketi uz kiekviena apsilankyma po 20 lt, arba menesini nusipirkti uz 130 (8 uzsiemimai). taip pat galima pirkti pusei menesio (4 uzsiemimai), bet nezinau kiek jis kainuoja, dar neklausiau.
O siaip butu smagu, jei dar kas nors vaiksciuotu, gal irman liksmiau butu smile.gif
Atsakyti
Aš mankštinuosi vandenyje "Northway" med.centre. Didelis privalumas-mankštos laiką aš pasirenku pati! Kadangi dirbu, tai visi dieniniai sportai, kurių dauguma čia siūlote, man netinka.
Išvardinsiu keletą pliusų, kodėl man ten patinka:
-galiu pasirinkti laiką
-grupėje daugiausia yra buvę dvi nėštukės (aš ir dar viena)-taigi daug dėmėsio! smile.gif
-visiškai nėra žmonių-galiu be kompleksų slampinėti su maudymuku, be trenerės ir kitos nėštukės daugiau sunku ką nors sutikti. Rūbinėje dėl to labai patogu!
-nereikia temptis kalno priemonių-šlepetės, rankšluostį, chalatą ir net dušo želė-viską gaunu! Įsimetu tik kremą ir maudymuką, o tai nėštukei labai patogu thumbup.gif
-kiek kartų per sav. noriu, tiek einu (tiksliau, kiek galiu)-niekas neverčia išnaudoti per mėnesį ar pan.

Žinoma, ten nėra ilgo baseino, bet man ratais apiplaukti esamą su pilvuku tikrai užtenka. Dar pabaigoje paleidžia sroves, pasimasažuoju pėdas ir jau visai be jėgų namo tongue.gif

Kaina už 10k.-255lt, bet įvertinus pliusus, aš labai patenkinta thumbup.gif Kiek žinau, galima nusipirkti ir 5 kartams, nepatiks, galėsit į kitą pereiti smile.gif
Atsakyti
Nu įdomu įdomu... Kai aš skambinau kelis sykius į "Northway", tam kad po darbo galėčiau lankyti baseino grupę, man pasekė, kad galimybė yra bet dabar negalima. O paklausus ar kada bus galima ji pasakė, kad kai susidarys grupė ir žodžiu tyli... tai sakau gal galima registruotis, ar kaip... nu tipo ne, negalima, nes dabar nėra vakarinės grupės, bet šiaip tai galima vakare baseino užsiėminus lankyti, bet dabar negalima... Žodžiu marazmas kažkoks. Tikiu, kad ta klinika yra krūta ir užsiėmimai geri ir sąlygos, nu bet tos administratorės, kaip raminamųjų prisivalgę - nieko išsiaiškinti negalima... gal man tik tokia "apsnūdusi" pasitaikė. verysad.gif
Na bet dar savaitėlė ir jau išeisiu atostogų ir jau tuomet turėsiu didesnį pasirinkimą, pvz. kad ir ForumPalace sako neblogai irgi.
Atsakyti
QUOTE(Rudeninė @ 2006 11 03, 09:54)
Nu įdomu įdomu... Kai aš skambinau kelis sykius į "Northway", tam kad po darbo galėčiau lankyti baseino grupę, man pasekė, kad galimybė yra bet dabar negalima. O paklausus ar kada bus galima ji pasakė, kad kai susidarys grupė ir žodžiu tyli... tai sakau gal galima registruotis, ar kaip... nu tipo ne, negalima, nes dabar nėra vakarinės grupės, bet šiaip tai galima vakare baseino užsiėminus lankyti, bet dabar negalima... Žodžiu marazmas kažkoks. Tikiu, kad ta klinika yra krūta ir užsiėmimai geri ir sąlygos, nu bet tos administratorės, kaip raminamųjų prisivalgę - nieko išsiaiškinti negalima... gal man tik tokia "apsnūdusi" pasitaikė.  verysad.gif
Na bet dar savaitėlė ir jau išeisiu atostogų ir jau tuomet turėsiu didesnį pasirinkimą, pvz. kad ir ForumPalace sako neblogai irgi.

Žinok, aš kol kas nesusidūriau su tokiom problemom. Taip, jie grupių nesurenka, todėl kineziterapeutė visada prisitaiko prie mano pasirinkto laiko,tai aš diktuoju savo dienas ir laikus kada ateisiu, man tai be galo patogu thumbup.gif
Nekreipk dėmesio į administratorę, aš kartą paskambinus pasakyt kada ateisiu jos neradau, tai palikau savo mob, kad perskambintų, tai po keliolikos minučių jau diktavau savo laiką biggrin.gif Nemanau, kad rasiu kur geriau. Be to, esu dirbanti, man netinka sportas dienom. Ir žmonių visai ten nėra, liux! tongue.gif
Atsakyti
Sveikos mamos, taip jau atsitiko, kad ir aš į Jūsų gretas įsirašau. Vis paskaitydavau, bet yra proga ir parašyti. Pradėjau lankyti Pilates treniruotes ir man labai patinka, bet nuo 8 iki 18 savaites treniruotės nerekomenduojamos, o paskui daromi spec pratimai nėštukėms. Deja kol kas esu viena tokia grupėje, tai individualios treniruotės būtų per brangu. Gal atsirastų norinčių prisijungti?

Atsakyti
sveikutes!

nuo 30 savaiteles atlankiau Forum palace nestukiu uzsiemimus ir baseina ir sporto sale.. thumbup.gif negaliu atsidziaugt patrtais ispudziais.. 4 dienas i savaite buvau veiklos sukury.. pirmadieniais, treciadieniais - baseinas, antradieniais, ketvirtadieniais - sporto sale.. penktadieniais - joga.. (kam patinka).. ir visa tai uz 230Lt/men.. thumbup.gif

baigesi mano abonementas nes gimdymas ne uz kalnu, bet taip noreciau iki gimdymo ten leisti laika..
ir aplinka, ir trenere, ir nestukiu kompanija thumbup.gif

kiek esu girdejus atsiliepimu tai yra vieta kur galima is ties pasportuoti.. nes kitur girdejau mergytes ir susaldavo baseine besipliuskendamos.. biggrin.gif

p.s nezinau ar cia tik sutapimas, bet kai pradejau lankyt treniruotes tai ir nesveikas svorio augimas aprimo..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vvvvv: 26 lapkričio 2006 - 20:16
o ar yra sportuojanciu kaune "Linijoj"baseine? kaip ten aplinka, treneriai? ar daug pilvuotu sportininkiu? biggrin.gif
Atsakyti
O nuo kurios savaites jau galima lankyti uzsiemimus baseine?
Atsakyti
nenoriu daryti antireklamos bet apie linija is daktaru girdejau nekokiu atsiliepimu. blush2.gif o ar galima nestuke.gif i dzekuzi? ir ar butinai tik specialus uzsiemimai baseine nesciom gal galima seip pasiplaukiot ar efektas ne tas? ir seip butu smagu kad pasiulytumet kur galeciau apsilankyti baseine Kaune 4u.gif nes labai noriu ,bet nezinau kur geriau
Atsakyti
QUOTE(dovillee @ 2006 12 19, 21:48)
nenoriu daryti antireklamos bet apie linija is daktaru girdejau nekokiu atsiliepimu. blush2.gif  o ar galima  nestuke.gif  i dzekuzi?  ir ar butinai tik specialus uzsiemimai baseine nesciom gal galima seip pasiplaukiot ar efektas ne tas?  ir seip butu smagu kad pasiulytumet kur galeciau apsilankyti baseine Kaune  4u.gif  nes labai noriu ,bet nezinau kur geriau

I jakuzi negalima. Baseina galima lankyti ir be priziurincio nestukes trenerio, tik nereiketu pervargti. Gydytoja sake, perplauki toki atstuma, kaip per kambari ir pailsi. Galima pirtele pasimegaut, tik tol, kol apsyla kunas, jokiais budais ziuret, kad neperkaistumet smile.gif
Atsakyti
normaliai prisirenka linijoj. kartais ir pilnas baseinas nestukiu buna
Atsakyti