Įkraunama...
Įkraunama...

Kur sportuoti?

Sveikos, niekada nemokejau plaukti. Jei pradeciasu lankyti baseina, ar butinai tureciau moketi plaukti? ar tie pratimai nebutinai ir mokancioms?
Atsakyti
QUOTE(Gervuoge @ 2006 08 31, 10:05)
Sveikos, niekada nemokejau plaukti. Jei pradeciasu lankyti baseina, ar butinai tureciau moketi plaukti? ar tie pratimai nebutinai ir mokancioms?

Kiek zinau, nebutinai reikia moketi plaukti, nes nestukes sportuoja vandenyje su liemenemis ir dideliame gylyje. As irgi bijau gylio, tai uztat ir domejausi biggrin.gif

O as nezinau, ka daryti ir ka rinkti, kai nieko pas mus mieste nevyksta nestukems bash.gif Nors imk ir i Kauna vazinek...sakiau eisiu i Joga, gal ten ka nors man sugalvos, o baseine pas mus specialiai nestukems ir nieko neorganizuoja, tai seip eisiu pasiplaukioti ipusejus nestumui. Taip ir gyvename Suvalkijos sostinej biggrin.gif
Atsakyti
Labas nestukes smile.gif ir as planuoju eiti pasportuoti, bet nezinau, nuo kada geriausia lankytis specialiai nesciosioms skirtas mankstas? g.gif man eina 14 savaite ir noreciau po truputi pajudeti, iki siol nesportavau blush2.gif
Atsakyti
Sveikos,

jau pora menesiu lankau Impuls'a. Ten vyksta spec. uzsiemimai busimoms mamytems. Antradieniais buna saleje - su dideliais kamuoliais, o ketvirtadieniais - baseine. Tikrai labai padeda pagerinti savijauta ir nuotaika thumbup.gif Kai skauda nugara - tai labai pagerina savijauta tie pratimai biggrin.gif

Sekmes
Atsakyti
Radau internete pratimus nėščiosioms
Gal kam prireiks.

http://www.vsv.lt/gy...eikas/2578.html
Atsakyti
kAD jus zinotumet kiek man vyras tu mankstu surado tai ohohoho, bet as kelias dienas padariau ir aptingau.Reikia labai daug laiko laisvo turet, kad jomis uzsiiminet, o kaip as studijuoju tai man ner kada.Jei kam reiketu tai nuorodu galiu ikelt. mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas rytas sportininkės,

nu va šiandien prieš darbą pirmą kartą buvau Impuls Savanoriuose nėščiųjų aerobikoj, buvom dviese, pasimankštinom, pasivoliojom, kojas pakilnojom, kaip pirmą kartą visai gerai. Ir žmonių neprisigrūdę rytais. Ir į pirtį infra spindulių trumpam užėjau pasišildyt. Sekantį kart eisiu į baseiną. Kas prisijungsit?
Atsakyti
Nestukems netgi begioti galima (aisku jei negresia persileidimas ir jei neturit kokiu nors kitokiu sveikatos problemu),jei tai darydavot iki pastojimo.....svarbiausia -kad vidine temperatura nepakiltu auksciau 38,3 C....tai liecia visas sporto rusis.
As nors dar nesilaukiu (labai labai stengiames) bet siuo klausimu lankiausi pas ginekologe,kadangi jau metus laiko begioju 3-4 kartus per savaite po 10km.... ir mane irgi neramino sis klausimas.
Tai va mielosios ,nusipirkit vaistineje rektalini termometra ir pirmyn...pabegiojot 20 min. ir pasitikrinat...paplaukiojot ir vel kyst thumbup.gif .Jis labai naudingas ir tuom,kad jei mamyte kiekviena diena stebi savo vidine temp ir ji staiga ima kristi-tai pirmas persileidimo zenklas verysad.gif ,laiku tai pastebejus via dar galima isgelbeti vaikeli mirksiukas.gif
Atsakyti
o iki kelių savaičių galima eiti į tas aerobikas (ne vandeny)? ax.gif man jau 25, tai jei eičiau tik nuo 30 ar dar būtų galima? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Eziuke @ 2005 10 19, 10:51)
neradau šitos temos, nors ji tikrai buvo, taigi keliu iš naujo.
kur vaikščiojot į kokius sporto klubus  nestuke.gif , ypač domina baseinai Vilniuje.
mes su Peliuku apėjom keleta, visur arba brangu, arba iš vis baseinai užsidarė  cry.gif  Pav., Moksleivių rūmuose būtų neblogai, bet ten kaip tik baseinas sugedo wink.gif "Impulse" ar "Olympic" yra sporto grupės, bet be baseino... Sugicharos gatvėje brangoka... sad.gif 
žodžiu, man seniai laikas sportuoti, o aš vis sau vietos nerandu  cry.gif

o kur jus sportuojate?

Labas smile.gif
o tu nebandei nueiti i manksta i kidy gyma (siaures mestelyje) http://www.kidygym.lt , ten baseino nera, bet skirsto pagal grupes, yra nescioms, vaikams nuo puses metu iki metu, nuo metu ikipusantro ir t.t. pirmas apsilankimas nemokamas, jei patiks kita karta ateinant sumoki uz menesi 130 lt (8 uzsiemimai). manau pabandyti verta, to labiau bandomasis yra nemokamas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ChinChin @ 2006 10 19, 10:04)
o iki kelių savaičių galima eiti į tas aerobikas (ne vandeny)? ax.gif man jau 25, tai jei eičiau tik nuo 30 ar dar būtų galima? 4u.gif

Aš kažkur buvau radusi, kad vėliausiai pradėti sportuoti gerai nuo 7 mėnesio būtų, o kuo anksčiau - tuo geriau, bet aš laikausi nuomonės, kad svarbu apskritai pradėti bigsmile.gif
Atsakyti
Man jau 31 savaite, ir as einu i kidy gym siaures mestelyje zukausko gatveje, ten yra uzsiemimai nescioms iki 32 savaites ir po 32 savaites, tai kad pradeti sportuoti niekada nevelu smile.gif , jie neseniai atsidare ir daug zmoniu nera, po kolkas as viena nescia esu smile.gif
Atsakyti