Man darė gal 2 ar 3 mėnesius, ir tai "per blatą" paskubino.
QUOTE(Aivė @ 2014 10 13, 14:55)
Mes ejom su klausimu - ka daryt? O ji pati visus tyrimus paskyre, veliau dar papildomus. Zodziu labai dekingi savo gyd., tik mes buvom (ir dar eisim) pas Violeta Miksiene
o gal gali parasyti kokius paskyre?
Sveikutes Ryt vaziuojam krauja priduot kariotipui,maniskis sako, kad gydytoja leido atvaziuot pavalgiusiem ir atsigerusiem,o as praleidau pro ausis ir suku galva dabar, valgyt ar ne:oh Gal pamenat kuri kaip ten?
QUOTE(19891010 @ 2014 10 19, 16:10)
Sveikutes Ryt vaziuojam krauja priduot kariotipui,maniskis sako, kad gydytoja leido atvaziuot pavalgiusiem ir atsigerusiem,o as praleidau pro ausis ir suku galva dabar, valgyt ar ne:oh Gal pamenat kuri kaip ten?
mes ir valgem ir gerem nieko nesake .
QUOTE(siaures meskute @ 2014 10 19, 16:13)
mes ir valgem ir gerem nieko nesake .
Valio aciu
Sveikos, merginos,
buvau prieš kelis dienas pas genetikę. Sakė, labai stebina, kad ateina poros, jau pridariusios krūvą nesėkmingų procedūrų, ir jiems randa kokių nors genetinių problemų, dėl ko ir nepavyksta. O daktarai, prieš darydami tas procedūras, nesusipranta siųsti pas genetikus.
Arba, aš manau, nesivargina
buvau prieš kelis dienas pas genetikę. Sakė, labai stebina, kad ateina poros, jau pridariusios krūvą nesėkmingų procedūrų, ir jiems randa kokių nors genetinių problemų, dėl ko ir nepavyksta. O daktarai, prieš darydami tas procedūras, nesusipranta siųsti pas genetikus.
QUOTE(Pelargonija @ 2014 10 31, 15:15)
Sveikos, merginos,
ar galėtum plačiau papasakoti kur ir pas ką tu ėjai? ką genetikė sake? arba i ą.ž. mane labai domina
QUOTE(spinsa @ 2014 10 31, 17:00)
ar galėtum plačiau papasakoti kur ir pas ką tu ėjai? ką genetikė sake? arba i ą.ž. mane labai domina
Pelargonija ir kitos, apsvieskit prasau kokius tyrimus dare genetike. As pati buvau pries pora sav, sakiau, kad ruosiames IVF, tai padare kariotipa ir dar nusiunte pas hematologa.
Sake, kariotipas pradziai. Galvoju, ko reikia dar, ka dar zinot ir ko paprasyt.
Papildyta:
QUOTE(Pelargonija @ 2014 10 31, 13:15)
Sveikos, merginos,
Kad vyras gautu siuntima is jo seimos gyd reikejo ismaldaut, ir dar as turejau nueit, nes ji is pradziu isvare. Na nedave, tai jis klusniai isejo... nes jaunas ir sveikas, nes matyt nevaisingumas, kaip tu sakai, ne liga..
tik kai parodziau genetikes rekomendacijas (nes jau buvau pati buvus), susigalvojo padaryt kraujo ir slapimp tyrimus ir israse siuntima..
QUOTE(-Murke- @ 2014 10 31, 18:26)
Pelargonija ir kitos, apsvieskit prasau kokius tyrimus dare genetike. As pati buvau pries pora sav, sakiau, kad ruosiames IVF, tai padare kariotipa ir dar nusiunte pas hematologa.
Mums irgi abiem darė kariotipą, viskas buvo OK.
Dabar endokrinologė sugalvojo patikrinti MTHFR geną, tai ėjau pas genetikę dar kartą.
Buvau pas Aušrą Matulevičienę.
QUOTE(Pelargonija @ 2014 11 01, 00:05)
Mums irgi abiem darė kariotipą, viskas buvo OK.
Dabar endokrinologė sugalvojo patikrinti MTHFR geną, tai ėjau pas genetikę dar kartą.
mums dar dare kazkoki suderinamumo , jei teisingai supratau.
o kodel tau ta MTHFR gena siule darytis? o dareisi homocisteino tyrima?
QUOTE(siaures meskute @ 2014 10 31, 23:17)
mums dar dare kazkoki suderinamumo , jei teisingai supratau.
Manau, todėl, kad mums jau nebėra ko ieškoti :-) Viskas išieškota :-)
Homocisteinas darytas, dažniausiai būdavo blogas.
Man įdomu, koks suderinamumo testas pas genetikus?
QUOTE(Pelargonija @ 2014 11 01, 01:00)
Manau, todėl, kad mums jau nebėra ko ieškoti :-) Viskas išieškota :-)
Jo kai tiek visko istirta....
as ir noreciau kad ta gena paziuretu, bet dabar jo nedare. Reiks uzklausti del jo kai vaziuosim atsakymu.
Gal ne taip ivardojau bet sake suderinamumo. Kai pakomentuos placiau, gal ir man bus aiskiau
O ka tau palergonija sake ar liepe ka vartoti del homocisteino ? Blogas tai per aukstas?
Pas mane vidurys normos. O ji reikia vis kartoti ? Kad sakai dazniausiai budavo blogas