Įkraunama...
Įkraunama...

Genetiniai tyrimai

QUOTE(siaures meskute @ 2014 09 21, 11:25)
merginos , noriu jusu paklausti , mes ir darysim genetinius . uzsiregistarvom ir kita savaite eisiu siuntimo pas seimos gydytoja siuntimu abiems. bet norejau jusu paklausti kaip jums i siuntimus rase toms, kurios nebuvo pastojusios ? rase kad del persileidimu? ar vistik rase kad del nepastojimo ? ir jei taip ar darys nemokamus tyrimus? nesakays na nepastojat tai bandykit dar mes tiriam  tik kai moteris turejo persileidimu .... mes nepastojam daugiau nei 5 metus , vaisingumo spec kolkas nepadejo ...
tiesiog noriu paklausti ar i siuntima rasyti kad persileidimai nors ju nebuvo ar rasyti del nepastojimo ... tik kazi ar tirs ir darys nemokamus tyrimus .. unsure.gif  g.gif

Manau kad jei nepastojate tai geriau spręsti nevaisingumo problemą ir siuntime rašyti jūsų problemą. Dėl presileidimų galbūt atkreips dėmesį į visai kitas problemas nei iš tiesų gali būti pas jus. Bet galite nurodyti, kad jūsų šeimose (t.y. tėvų, senelių) buvo nesėkmingų nėštumų, ar kad mama daugybe metų negalėjo susilaukti vaikų. Bent jau mano siuntime buvo nurodyta, kad dėl tam tikrų močiutės ligų patikrintų. O kai jau nuvažiavau pas genetiką, tai viską kas tik įmanoma ištyrė. Nemanykite, kad genetikai jums sakys ko čia atvažiavote. Tyrimai yra tikrai nemokami, o apie mokamus paklaus ar turite galimybę juos pasidaryti. Mums prireikė dviejų mokamų tyrimų. Sėkmės tiriantis 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(ailima @ 2014 09 21, 14:02)
O kurioje registratūroje,kur poliklinika ar yra spec.papasakokit kur???
gal tame naujame pastate kur ir Klimas?
Ir jeigu mano vyras niekad nebuves santariškėse,tai tiesiog naują kortelę užves,o mano kortelė ten yra, kai pas Klimą buvau

Mes buvome Kauno klinikose, tad manau jums ne tiks mano turima informacija. Nors ne manau kad Santariškėse būtų kitokia tvarka. Jei nė karto nebuvę išduoda naują kortelę, jokių problemų. Atvykstate su siuntimais, užsiregistruojate registratūroje kad atvykote (būtina išankstinė registracija, kurią galite atlikti internetu) ir keliaujate pas genetiką. Ten, kaip minėjau, gaunate anketą, kurioje užpildote savo duomenis ir atsakote į kelis klausimus. Vizito metu reikėtų žinoti abiejų šeimų turėtas (neturėtas) problemas dėl vaisingumo, persileidimų, apsigiminų, rimtas sunkias kitokias ligas. Įmetu nuorodą į Santariškių genetikos centrą:
http://www.santa.lt/...c...&Itemid=129
Atsakyti
QUOTE(amplua @ 2014 09 21, 17:35)
Manau kad jei nepastojate tai geriau spręsti nevaisingumo problemą ir siuntime rašyti jūsų problemą. Dėl presileidimų galbūt atkreips dėmesį į visai kitas problemas nei iš tiesų gali būti pas jus. Bet galite nurodyti, kad jūsų šeimose (t.y. tėvų, senelių) buvo nesėkmingų nėštumų, ar kad mama daugybe metų negalėjo susilaukti vaikų. Bent jau mano siuntime buvo nurodyta, kad dėl tam tikrų močiutės ligų patikrintų. O kai jau nuvažiavau pas genetiką, tai viską kas tik įmanoma ištyrė. Nemanykite, kad genetikai jums sakys ko čia atvažiavote. Tyrimai yra tikrai nemokami, o apie mokamus paklaus ar turite galimybę juos pasidaryti. Mums prireikė dviejų mokamų tyrimų. Sėkmės tiriantis  4u.gif

aciu 4u.gif 4u.gif butent ir as del to taip ir blaskausi , nes nenoriu kad rasytu persileidmu kad galeciau atkreipti demesi kad butent nepastojam nei natur nei po proceduru . siai dienai diagnoze neaiskios kilmes tai va ir norisi kad gal kazka paziuretu nepastojancioms... g.gif na is tikro dar labai mazai domejausi genetika vis galvojau neprireiks ..
Atsakyti
QUOTE(siaures meskute @ 2014 09 21, 16:44)
aciu  4u.gif  4u.gif  butent ir as del to taip ir blaskausi , nes nenoriu kad rasytu persileidmu kad galeciau atkreipti demesi kad butent nepastojam nei natur nei po proceduru . siai dienai diagnoze neaiskios kilmes tai va ir norisi kad gal kazka paziuretu nepastojancioms...  g.gif  na is tikro dar labai mazai domejausi genetika vis galvojau neprireiks ..

Kadangi aš turėjau du nesivystančius, tai man buvo iš karto rekomenduota pradėti tyrimus nuo genetikų. O nuvykus pas genetiką, ištiria viską, kas tik jų galimybėms, tad ateity galime būti ramūs bent jau dėl genetinių ligų ir pakitimų. Liunkiu, kad pagaliau gautumėte atsakymą dėl savo problemos 4u.gif
Atsakyti
Sveiki,
Rekomenduokite, prašau, gydytoją genetiką Vilniuje, kuris konsultuoja nevaisingumo klausimais. Sergu.lt sistemoje daug gydytojų, bet gal ne visi specializuojasi šioje srityje g.gif Tad reikėtų rekomendacijos blush2.gif
Ačiū labai 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bernadeta77: 12 spalio 2014 - 20:50
QUOTE(Bernadeta77 @ 2014 10 12, 20:50)
Sveiki,
Rekomenduokite, prašau, gydytoją genetiką Vilniuje, kuris konsultuoja nevaisingumo klausimais. Sergu.lt sistemoje daug gydytojų, bet gal ne visi specializuojasi šioje srityje  g.gif  Tad reikėtų rekomendacijos  blush2.gif
Ačiū labai  4u.gif

Labas,
Rekomenduoti negaliu, nes nesu buvusi ax.gif bet santariskiu psl, kur apie genetikos centra raso, yra visu gyd specializacijos. Man rodos V.Mikstiene su nevaisingumu daugiau g.gif
Atsakyti
Aušra Matulevičienė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pelargonija @ 2014 10 12, 21:23)
Aušra Matulevičienė  smile.gif

Aciu 4u.gif
O Matuleviciene irgi konsultuoja del nevaisingumo? Genetikos centro psl. neraso, kad ji dirba su nevaisingumu. Ir registruojantis su tam tikrom ligom tik isvardinta g.gif
Atsakyti
Taip, aš pas ją ėjau būtent dėl to.
Gal pasibaigęs laikas registravimui pirmai konsultacijai... bandyk gaudyti. Aš registravausi prieš kokį mėnesį, radau laisvą laiką spalio pabaigai.
Atsakyti
QUOTE(Pelargonija @ 2014 10 13, 11:13)
Taip, aš pas ją ėjau būtent dėl to.
Gal pasibaigęs laikas registravimui pirmai konsultacijai... bandyk gaudyti. Aš registravausi prieš kokį mėnesį, radau laisvą laiką spalio pabaigai.

Ačiū labai 4u.gif
O Jūs konkrečiai prašėt kokių tyrimų? Ar genetikė pakonsultavo ir rekomendavo ką reikėtų pasidaryti? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Bernadeta77 @ 2014 10 13, 14:24)
Ačiū labai  4u.gif
O Jūs konkrečiai prašėt kokių tyrimų? Ar genetikė pakonsultavo ir rekomendavo ką reikėtų pasidaryti?  ax.gif

Mes ejom su klausimu - ka daryt? smile.gif O ji pati visus tyrimus paskyre, veliau dar papildomus. Zodziu labai dekingi savo gyd., tik mes buvom (ir dar eisim) pas Violeta Miksiene 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Aivė @ 2014 10 13, 13:55)
Mes ejom su klausimu - ka daryt? smile.gif O ji pati visus tyrimus paskyre, veliau dar papildomus. Zodziu labai dekingi savo gyd., tik mes buvom (ir dar eisim) pas Violeta Miksiene  4u.gif

Ačiū 4u.gif
Bet nei pas Mikšienę nei pas Matulevičienę nėra talonų. Užsiregistravom dabar pas Dagytę. Žiūrėsiu, gal dar atsiras talonų, tai persirašysim ax.gif
Kiek laiko daro tyrimus?
Atsakyti
QUOTE(Bernadeta77 @ 2014 10 13, 15:27)
Ačiū  4u.gif
Bet nei pas Mikšienę nei pas Matulevičienę nėra talonų. Užsiregistravom dabar pas Dagytę. Žiūrėsiu, gal dar atsiras talonų, tai persirašysim  ax.gif
Kiek laiko daro tyrimus?

Uztrunka menesi arba dar ilgiau, kol sulauki atsakymo doh.gif Bet visu iskarto neskyria, tai viskas ilgai uztrunka.
Atsakyti