QUOTE(siaures meskute @ 2014 09 21, 11:25)
merginos , noriu jusu paklausti , mes ir darysim genetinius . uzsiregistarvom ir kita savaite eisiu siuntimo pas seimos gydytoja siuntimu abiems. bet norejau jusu paklausti kaip jums i siuntimus rase toms, kurios nebuvo pastojusios ? rase kad del persileidimu? ar vistik rase kad del nepastojimo ? ir jei taip ar darys nemokamus tyrimus? nesakays na nepastojat tai bandykit dar mes tiriam tik kai moteris turejo persileidimu .... mes nepastojam daugiau nei 5 metus , vaisingumo spec kolkas nepadejo ...
tiesiog noriu paklausti ar i siuntima rasyti kad persileidimai nors ju nebuvo ar rasyti del nepastojimo ... tik kazi ar tirs ir darys nemokamus tyrimus ..
tiesiog noriu paklausti ar i siuntima rasyti kad persileidimai nors ju nebuvo ar rasyti del nepastojimo ... tik kazi ar tirs ir darys nemokamus tyrimus ..
Manau kad jei nepastojate tai geriau spręsti nevaisingumo problemą ir siuntime rašyti jūsų problemą. Dėl presileidimų galbūt atkreips dėmesį į visai kitas problemas nei iš tiesų gali būti pas jus. Bet galite nurodyti, kad jūsų šeimose (t.y. tėvų, senelių) buvo nesėkmingų nėštumų, ar kad mama daugybe metų negalėjo susilaukti vaikų. Bent jau mano siuntime buvo nurodyta, kad dėl tam tikrų močiutės ligų patikrintų. O kai jau nuvažiavau pas genetiką, tai viską kas tik įmanoma ištyrė. Nemanykite, kad genetikai jums sakys ko čia atvažiavote. Tyrimai yra tikrai nemokami, o apie mokamus paklaus ar turite galimybę juos pasidaryti. Mums prireikė dviejų mokamų tyrimų. Sėkmės tiriantis
Papildyta:
QUOTE(ailima @ 2014 09 21, 14:02)
O kurioje registratūroje,kur poliklinika ar yra spec.papasakokit kur???
gal tame naujame pastate kur ir Klimas?
Ir jeigu mano vyras niekad nebuves santariškėse,tai tiesiog naują kortelę užves,o mano kortelė ten yra, kai pas Klimą buvau
gal tame naujame pastate kur ir Klimas?
Ir jeigu mano vyras niekad nebuves santariškėse,tai tiesiog naują kortelę užves,o mano kortelė ten yra, kai pas Klimą buvau
Mes buvome Kauno klinikose, tad manau jums ne tiks mano turima informacija. Nors ne manau kad Santariškėse būtų kitokia tvarka. Jei nė karto nebuvę išduoda naują kortelę, jokių problemų. Atvykstate su siuntimais, užsiregistruojate registratūroje kad atvykote (būtina išankstinė registracija, kurią galite atlikti internetu) ir keliaujate pas genetiką. Ten, kaip minėjau, gaunate anketą, kurioje užpildote savo duomenis ir atsakote į kelis klausimus. Vizito metu reikėtų žinoti abiejų šeimų turėtas (neturėtas) problemas dėl vaisingumo, persileidimų, apsigiminų, rimtas sunkias kitokias ligas. Įmetu nuorodą į Santariškių genetikos centrą:
http://www.santa.lt/...c...&Itemid=129