QUOTE(-Vėja- @ 2014 09 17, 10:23)
O jeigu genetinius pasidaryt rekomenduojama abiem.. tai dar ir siuntimų dviejų reikia?..
....ilgas kelias nusimato..
Sveika, aš kaip tik šiuo metu su vyru darausi genetinius tyrimus. Vienareikšmiškai kariotipą reikia darytis abiems. Man siuntimus (tiek man tiek mano vyrui) išrašė mano ginekologė ir puikiausiai tiko. Tik tiek kad mūsų priežastis pasikartojantys nesivystantys nėštumai. O turint siuntimus viskas labai paprasta - registruojies pas genetiką, išrašo tyrimus (pas jį jau ten galima išsakyti visus savo lūkesčius, šeimose būtas ligas) ir ats aptarimas po mėnesio. Dabar kaip tik ir laukiu kada tas mėnesis praeis
Papildyta:
QUOTE(ailima @ 2014 09 17, 20:24)
Užsiregistravau pas genetikę santariškėse spalio 14d.anksčiau yra tik pakartotinai einant arba su rimtom diagnozėm.komentaruose nurodžiau dėl nevaisingumo,tai gavau patvirtinimą žinute, ir, kad ateiti abiems su vyru,turėti siuntimus,keista,dviejų laikų nereikėjo rezervuoti,bet super !!!
Oi prireiks pinigų,daug pinigų, bet kolkas tik svajoju.
Nereikia dviejų laikų, abu sutuoktinius priima kartu
duoda užpildyti abiems tokias trumpas anketas, o vizito metu klausinėja visas galimas ligas abiejų šeimų. Tik registratūroje reikia abiems korteles pasiimti
Papildyta:
QUOTE(ailima @ 2014 09 18, 12:18)
pas Dagytę, nes pas tavo rekomenduotą tik pakartotinai einant ar su kažkokiom diagnozėm, tai pabijojau rašytis, kad neapšauktų
nors gal taip galima??
Jei registracija būtų netinkama, iš karto atmestų. Gautum žinutę, kad registracija atšaukta ir nurodyta dėl ko. Man taip buvo nes pasirinkau netinkamą laiką pagal savo tyrimų priežastis.