QUOTE(elenija @ 2016 05 04, 07:25)
Sveiki.Aš pasidariau genetinius tyrimus Vilniuje Santariškėse.Darė beveik tris mėnesius,nors liepė paskambint po mėnesio,po to vėl po mėnesio.Vakar gavau tyrimus.Todėl prašau jūsų patarimo ką daryti toliau.Kariotipas geras abiejų.Bet MTHFR pas mane atsakymai tokie: nustatytas pokytis c 665C>T677C>T yra heterozigotineje
bukleje.ir MTHFR gene nustatytas c1286A>C1298A>C,pkytis heterozigotineje bukleje.
Esu pasimetus,net nežinau nuo ko pradėti.Merginos gal pas ką buvo panašiai galit pakomentuoti,būčiau be galo dėkinga.Gydytoja sakė ,ad gerti foline rūgšti.
Hmocisteinas 10,2 ,nrma iki 14.Nepastojim stažas keturi metai.Gal reikia rimtesnių tyrimų.Skaičiau,kad kitos tyrėtės Latvijoje ir UK.Dėl kokių pakitimų Jus tai darėtės?
bukleje.ir MTHFR gene nustatytas c1286A>C1298A>C,pkytis heterozigotineje bukleje.
Esu pasimetus,net nežinau nuo ko pradėti.Merginos gal pas ką buvo panašiai galit pakomentuoti,būčiau be galo dėkinga.Gydytoja sakė ,ad gerti foline rūgšti.
Hmocisteinas 10,2 ,nrma iki 14.Nepastojim stažas keturi metai.Gal reikia rimtesnių tyrimų.Skaičiau,kad kitos tyrėtės Latvijoje ir UK.Dėl kokių pakitimų Jus tai darėtės?
Lt merginos kreipiasi pas genetiką Serapiną.