Įkraunama...
Įkraunama...

Genetiniai tyrimai

QUOTE(gyvaciute @ 2016 03 25, 20:40)
Sveikos,kokiu būdu registruojantis pas genetika per sergu.lt nėra vietų o kai skambinu nekelia ragelio. 4u.gif

Tikrinau sergu.lt kol atsirado vietų ir tada registravausi.
Atsakyti
Sveiki, gal zinote mazdaug kainas privaciai pasidaryti genetinius tyrimus? Musu nevaisingumo stazas jau beveik 5 metai. Nebuvo nei karto jokio kibimo. Turejom 1 IUI. Kelis skatinimus. Nieko... tai galvojam grizti atostogu ir pasidaryti gal genetinius tyrimus.. Juolab, kad MB tevai taipogi ilgokai neturejo vaiku,ir persileidimu turejo... tai gal kaip nors susije butu... tik nzn ar grizus eiti pas daktaru, kalbeti del tu genetiku... ar tiesiai i kokia pricacia istaiga..pasidaryti.. ir ten gal paaiskintu po to mums...? As nelabai del tu tyrimu gaudausi.. ..
Atsakyti
QUOTE(dyendy @ 2016 03 31, 15:21)
Sveiki, gal zinote mazdaug kainas privaciai pasidaryti genetinius tyrimus? Musu nevaisingumo stazas jau beveik 5 metai. Nebuvo nei karto jokio kibimo. Turejom 1 IUI. Kelis skatinimus. Nieko... tai galvojam grizti atostogu ir pasidaryti gal genetinius tyrimus.. Juolab, kad MB tevai taipogi ilgokai neturejo vaiku,ir persileidimu turejo... tai gal kaip nors susije butu... tik nzn ar grizus eiti pas daktaru, kalbeti del tu genetiku... ar tiesiai i kokia pricacia istaiga..pasidaryti.. ir ten gal paaiskintu po to mums...? As nelabai del tu tyrimu gaudausi.. ..

Aš irgi būčiau dėkinga už labiau patyrusiųjų konsultaciją šiuo klausimu 4u.gif
Bandom jau 2,5 m. Jokių problemų nerasta, turėjom nemažai stimuliacijų ir du IUI. Jokio kibimo. Jau planuojame IVF Lenkijoje. Aišku, norime kuo greičiau, tačiau gavoju ką dar būtų galima išsitirti, nes dabartinė gydytoja jokių tyrimų neskiria doh.gif Kokius tiksliai genetinius reikėtų pasidaryti (bandysime prašyti šeimos gydytojų, tačiau ir jų turbūt reikia jau labai konkrečiai prašyti)? Ar yra galimybė su pirminiu nevaisingumu pretenduoti į nemokamus tyrimus?
Būčiau labai dėkinga už informaciją 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(smile4theworld @ 2016 04 11, 11:32)
Aš irgi būčiau dėkinga už labiau patyrusiųjų konsultaciją šiuo klausimu  4u.gif
Bandom jau 2,5 m. Jokių problemų nerasta, turėjom nemažai stimuliacijų ir du IUI. Jokio kibimo. Jau planuojame IVF Lenkijoje. Aišku, norime kuo greičiau, tačiau gavoju ką dar būtų galima išsitirti, nes dabartinė gydytoja jokių tyrimų neskiria  doh.gif Kokius tiksliai genetinius reikėtų pasidaryti (bandysime prašyti šeimos gydytojų, tačiau ir jų turbūt reikia jau labai konkrečiai prašyti)? Ar yra galimybė su pirminiu nevaisingumu pretenduoti į nemokamus tyrimus?
Būčiau labai dėkinga už informaciją  4u.gif

Su šeimos gydytojo siuntimu kreipiatės į genetiką, tyrimai kariotipo padaromi nemokamai. Mums darė kariotipo tyrimus, kažkokį kryžminį tyrimą ir AFS. Niekas nekainavo, tyrimų atsakymų laukėm 1 mėn.
Atsakyti
Sveikos,ar kuriai darė tyrimus iš gemalo? Nežinau kaip gražiau tai pavadinti....kai būna iki 12 savaičių.Ar įmanoma iš jų ką nustatyti?
Atsakyti
QUOTE(Piliuona @ 2016 04 20, 09:00)
Su šeimos gydytojo siuntimu kreipiatės į genetiką, tyrimai kariotipo padaromi nemokamai. Mums darė kariotipo tyrimus, kažkokį kryžminį tyrimą ir AFS. Niekas nekainavo, tyrimų atsakymų laukėm 1 mėn.

Čia Santariškėse Kariotipo tiek reikia laukti atsakymo???? doh.gif
Papildyta:
QUOTE(dyendy @ 2016 03 31, 15:21)

Už kariotipo tyrimą sau mokėjau ~ 600 Lt, AFS visi tyrimai irgi apie 600 Lt išėjo. Taip kad siūlau prašyti šeimos gydytojo siuntimo pas genetiką dėl nevaisingumo, tada juos nemokamai padarys.
Atsakyti
QUOTE(Nuojauta @ 2016 04 28, 13:07)
Čia Santariškėse Kariotipo tiek reikia laukti atsakymo????  doh.gif
Papildyta:
Už kariotipo tyrimą sau mokėjau ~ 600 Lt, AFS visi tyrimai irgi apie 600 Lt išėjo. Taip kad siūlau prašyti šeimos gydytojo siuntimo pas genetiką dėl nevaisingumo, tada juos nemokamai padarys.

Mes KMUK darėmės
Atsakyti
QUOTE(Piliuona @ 2016 04 28, 13:10)
Mes KMUK darėmės

Aaa, supratau. Mes į Kauną važiuojam konsultacijos pas genetiką. Įdomu, ar leis Santariškėse pasidaryti nemokamai? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Nuojauta @ 2016 04 28, 13:23)
Aaa, supratau. Mes į Kauną važiuojam konsultacijos pas genetiką. Įdomu, ar leis Santariškėse pasidaryti nemokamai?  g.gif

O pas ką važiuojat?
Aš buvau pas Valiaugienę, tai labai silpna... matosi kad nieko nesupranta verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Piliuona @ 2016 04 28, 15:48)
O pas ką važiuojat?
Aš buvau pas Valiaugienę, tai labai silpna... matosi kad nieko nesupranta  verysad.gif

As vaziuoju pas kazkokia jauna, bet kadangi man is jos reikia tik kariotipo tyrimo nemokamo, tai as labai nesigilinau, ar ji kazka supranta. Svarbu, kad siuntima duotu.
Tai gal reikia bandyti pas kita?
Atsakyti
QUOTE(Nuojauta @ 2016 05 01, 21:58)
As vaziuoju pas kazkokia jauna, bet kadangi man is jos reikia tik kariotipo tyrimo nemokamo, tai as labai nesigilinau, ar ji kazka supranta. Svarbu, kad siuntima duotu.
Tai gal reikia bandyti pas kita?

Pabandykit gal pas skyriaus vedėją, gal ji labiau išmano savo darbą ax.gif
Gal patars dar kažkokių papildomų tyrimų pasidaryti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Nuojauta @ 2016 04 28, 12:23)
Aaa, supratau. Mes į Kauną važiuojam konsultacijos pas genetiką. Įdomu, ar leis Santariškėse pasidaryti nemokamai?  g.gif

Sveiki.Aš pasidariau genetinius tyrimus Vilniuje Santariškėse.Darė beveik tris mėnesius,nors liepė paskambint po mėnesio,po to vėl po mėnesio.Vakar gavau tyrimus.Todėl prašau jūsų patarimo ką daryti toliau.Kariotipas geras abiejų.Bet MTHFR pas mane atsakymai tokie: nustatytas pokytis c 665C>T677C>T yra heterozigotineje
bukleje.ir MTHFR gene nustatytas c1286A>C1298A>C,pkytis heterozigotineje bukleje.
Esu pasimetus,net nežinau nuo ko pradėti.Merginos gal pas ką buvo panašiai galit pakomentuoti,būčiau be galo dėkinga.Gydytoja sakė ,ad gerti foline rūgšti.
Hmocisteinas 10,2 ,nrma iki 14.Nepastojim stažas keturi metai.Gal reikia rimtesnių tyrimų.Skaičiau,kad kitos tyrėtės Latvijoje ir UK.Dėl kokių pakitimų Jus tai darėtės?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo elenija: 04 gegužės 2016 - 06:34