Įkraunama...
Įkraunama...

Genetiniai tyrimai

QUOTE(xernesta @ 2015 06 21, 08:24)
Turiu tokį klausimą  blush2.gif kokiu atveju (nepastojimo) yra daromi genetiniai tyrimai?  g.gif  ar tik po nepavykusio IVF? Ar galima ir prieš tai kažką išsitirti?  ax.gif

Mes VK gavom siuntimą jau pirmo vizito metu... apie metus planavimo ir laukimo, kibimo nebuvo.
Pasidarėm kariotipą ir MB darė Y chromosomos mikrodelecijos tyrimą (rodos taip vadinas).. genetikė sakė daugiau tyrimų, kas liečia nepastojimą, pasiūlyti negali.. reiškia šie du yra g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MariDona: 29 birželio 2015 - 20:51
QUOTE(lyrika @ 2015 06 21, 10:57)
Ale jei zmones n metu nepastoja,negi lauksi 3 nesekmiu? Gali but,kad niekada to persileidimo ir nesulauksi..

Sutinku, kad tirtis reikia kuo anksčiau ir kuo daugiau. Nelaukiant nei n metų, nei n nesėkmių g.gif
Atsakyti
Sveikos merginos, gal kuri daretes genetinis tyrimus Kauno klinikose? Anksciau cia dirbo D. Serapinas, norejau pas ji uzsiregistruoti, bet sake, kad jau nebedirba, tai gal kuri nors daretes neseniai ir galetu parekomendoti kita gydyoja? Pvz. gal kas nors turi kokiu atsiliepimu apie V. Asmoniene ar O. Liaugaudiene?
Atsakyti
QUOTE(Roberta-Benedikta @ 2015 07 15, 12:28)
Sveikos merginos, gal kuri daretes genetinis tyrimus Kauno klinikose? Anksciau cia dirbo D. Serapinas, norejau pas ji uzsiregistruoti, bet sake, kad jau nebedirba, tai gal kuri nors daretes neseniai ir galetu parekomendoti kita gydyoja? Pvz. gal kas nors turi kokiu atsiliepimu apie V. Asmoniene  ar O. Liaugaudiene?

Mes daremes. Aš manau kad gal nėra skirtumo pas ka...svarbu kad padarytų..o jei ne duok D kas negerai tada jau ieskot kas geresnis...
Atsakyti
QUOTE(siaures meskute @ 2015 07 15, 18:39)
Mes daremes. Aš manau kad gal nėra skirtumo pas ka...svarbu kad padarytų..o jei ne duok D kas negerai tada jau ieskot kas geresnis...

Tai turetu padaryti, jei jau nueisim su siuntimais, negi isvys smile.gif Aisku geriau, kad nieko nerastu. O pas ka jus daretes?
Atsakyti
Labas vakaras, merginos, nors jau senokai čia Jūsų beplepėta 4u.gif
Šiandien ir mes su MB buvom pas genetikus pirmai konsultacijai, pridavėm kraujus kariotipams ir lauksime atsakymų apie 6 sav.
Kreipėmės į genetikus savo iniciatyva (siuntimus gavom), nes mano ginė nesiūlė man tokios galimybės. Nes turim vieną vaikiuką... Nesvarbu jai, kad šeši nesivystantys buvo... sad.gif Jei jau genetikai nieko neras (o kaip supratau paskaičius temutę - mažai kam randa), tada jau pasiduodu. Nebegaliu daugiau tiesiog bandyti. O ir metai bėga... blush2.gif
Atsakyti
merginos, atsiprašau jei kartojuosi, pasirašykim peticiją!
http://www.peticijos...1867/pasirasyti
Atsakyti
Prašau patarkit gerą genetiką Vilniuje Santariškėse 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Piliuona @ 2016 02 19, 11:57)
Prašau patarkit gerą genetiką Vilniuje Santariškėse  4u.gif

Danielius Serapinas, tik nzn ar Santariskese dirba
Atsakyti
QUOTE(Piliuona @ 2016 02 19, 10:57)
Prašau patarkit gerą genetiką Vilniuje Santariškėse  4u.gif

As lankiausi pas Mikutiene berods, man ji paliko gera ispudi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Allivo @ 2016 02 19, 14:36)
Danielius Serapinas, tik nzn ar Santariskese dirba

QUOTE(Evelina_hope @ 2016 02 19, 14:50)
As lankiausi pas Mikutiene berods, man ji paliko gera ispudi  smile.gif

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,kokiu būdu registruojantis pas genetika per sergu.lt nėra vietų o kai skambinu nekelia ragelio. 4u.gif
Atsakyti