Įkraunama...
Įkraunama...

Genetiniai tyrimai

QUOTE(siaures meskute @ 2015 04 29, 07:42)
Būk gerute pranešk jei jau daro  4u.gif  tada aš saviskei suksiu nes liepė skambint kokį birželį... Bet gal ir as anksčiau susisukciau. Būsiu dėkinga! 
Palergonija tu Santariškėse?

butinai pranesiu. smile.gif
kiek zinau, Pelargonija dare santariskese, nes ir as ten. man gydytoja sake, kad yra problemu su biurokratija del to tyrimo, ir kad geguze jau darys.
Atsakyti
QUOTE(Muliukas @ 2015 04 29, 09:07)
butinai pranesiu.  smile.gif
kiek zinau, Pelargonija dare santariskese, nes ir as ten. man gydytoja sake, kad yra problemu su biurokratija del to tyrimo, ir kad geguze jau darys.

Aga man ir taip sake tik sake birželį smile.gif tai tada jau suksiu ratus smile.gif Aciu merginos už info wub.gif
Atsakyti
Taip, dariau Santariškėse, ir praeitą savaitę jau parašė atsakymą.
Papildyta:
QUOTE(Muliukas @ 2015 04 29, 07:31)
tai ieskosi toliau problemu? ar jau beveik viska issityrus? o kaip pas tave su kariotipu, nepamenu..  unsure.gif
as einu pas genetike geguzes 6 katiotipo atsakymo, tai gal ir man padarys tuo paciu MTHFR.  g.gif

Kariotipas geras.
Jau viską išsityrėm biggrin.gif Na, beveik. rolleyes.gif
Atsakyti
Merginos vakar buvau pas genetike ir suzinojau kad KMUK daro MTHFR geno mutacijos tyrima. Tad kam aktualu zinokite 4u.gif
Prasiausi vakar gydytojos kad padarytu imonograma ir MTHFR gena bet sake kad pas mus geras kariotipas ir kryzmine derme suderinama ir negali nemokai siusti jokiu tyrimu daryti. Galvoju ar tiktrai cia taip yra ar nuo gydytojos priklauso g.gif Kaip jums buvo?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linosiuke: 01 gegužės 2015 - 15:54
Kariotipas buvo geras, MTHFR skyrė nemokamai g.gif
Atsakyti
QUOTE(Pelargonija @ 2015 05 02, 08:57)
Kariotipas buvo geras, MTHFR skyrė nemokamai  g.gif

Laba, o kodėl Jums skyrė ištirti MTHFR? Nes man jo tirti nenori, ir imunogramos nedaro - sako "nėra požymių" doh.gif
Atsakyti
Endokrinologė sugalvojo, kad blogas MTHFR genas trukdo pastojimui, ir reikia mane nusiųsti patikrinti.
Reikėjo eiti pas genetikė, ir ji nesipriešino rolleyes.gif
Atsakyti
siandien buvau pas genetike. kariotipas - geras. bigsmile.gif
klausiau del MTHFR geno tyrimo, tais sake, kad kai issitirsiu pas hematologus ir neras nieko, tada ateiti pas ja vel. tai sakau, kodel ne isakart padarius - tokia sistema, ji sake, kad si mutacija labai reta, o tyrimai kainuoja, gali ja barti uz tai blink.gif
pirmadieni einu pas hematologe. ziuresim , ka darys g.gif
Atsakyti
QUOTE(Muliukas @ 2015 05 06, 21:48)
siandien buvau pas genetike. kariotipas - geras.  bigsmile.gif
klausiau del MTHFR geno tyrimo, tais sake, kad kai issitirsiu pas hematologus ir neras nieko, tada ateiti pas ja vel. tai sakau, kodel ne isakart padarius - tokia sistema, ji sake, kad si mutacija labai reta, o tyrimai kainuoja, gali ja barti uz tai  blink.gif
pirmadieni einu pas hematologe. ziuresim , ka darys  g.gif

O pas hematologus eisit del kazkokiu priezasciu ar tiesiog savo noru issitirti del AFS sindromo? Jei antrasis variantas as nieko gero nepesiau pas hematologe KMUK sad.gif sake jie negali man skirti nemokamu tyrimu, nes nesu turejusi pastojimu. Idomu kaip Jums bus. Brukstelkit kaip sekesi smile.gif
Atsakyti
[quote=linosiuke,2015 05 06, 22:05]
O pas hematologus eisit del kazkokiu priezasciu ar tiesiog savo noru issitirti del AFS sindromo?

AFS issitiriau pati - norma.
paziuresiu, ka snekes. pas mane irgi nebuvo pastojimu verysad.gif
neduos nemokamu tyrimu, tai neduos, nieko neprarasiu.
butinai parasysiu mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites,nuo ko pradeti vaikscioti kad papulti pas genetikus?Kas turi israsyti siuntimus?Ar Panevezyje yra genetiku?
Atsakyti
Siuntimą gali duoti šeimos gydytoja arba ginekologė.
Atsakyti