Įkraunama...
Įkraunama...

Savaitgalis Paryžiuje

Nuostabu wub.gif paprastai miestu nuotraukos man ziauriai nuobodzios, bet jusu fotoreportazas nerealiai patiko thumbup.gif ir nuotraukos, ir pasakojimas, ir jus patys thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
Visi rasa32 reportažai thumbup.gif Šis ne išimtis wub.gif
Atsakyti
blush2.gif blush2.gif labai dziaugiuos,kad patinka mirksiukas.gif manau,kad geras reportazas gaunasi tada,kai rasai apie tikrai patikusias vietas ir ispudzius thumbup.gif
Atsakyti
Aciu!-tarsi pasivaiksciojau dar karta po Paryziu! Ne tik auksines rankeles turite! Rasykit,rasykit ir dar karta rasykit!
Atsakyti
Oi,aš labai noriu į Paryžių bigsmile.gif
Atsakyti
Labai saunus pasakojimas, aciu 4u.gif
Atsakyti
Esu buvusi Paryziuje keturis kartus,bet si rasineli pastoviai perskaitau! ACIU! yra tokiu,kad temas atidaro,o supratimo neturi nei apie Paryziu,nei,...
Atsakyti
Šaunu thumbup.gif Būtinai dar nuvyksiu į Paryžių wub.gif
Atsakyti
super reportazas,aciu jum,pasisemiau info, sausio gale lekiam i Paryziu wub.gif wub.gif wub.gif gyvensim visai salia jusu viesbutuko,nors vis dar galvoju ir apie jusiski mirksiukas.gif
Atsakyti
Super perteikta thumbup.gif žiauriai užsinorėjau į Paryžių wub.gif wub.gif wub.gif

p.s. durnas klausimas, ale vis tiek kyla doh.gif o tai vyną/šampaną iš ko jūs gerdavot ? vienkartinių ar ten visi iš buteliukų gurkšnoja ??? o jei nepribaigi buteliuko vienu prisėdimu, tai užsikemši ir į kuprinę ? g.gif

blush2.gif
Atsakyti
biggrin.gif nepamenu,gal turėjom stiklines,o gal iš vienkartinių g.gif Visaip ten gurkšnoja.Galit ir taures pasiimti,jei yra noro.
Mums kažkaip nereikėjo neštis nugerto butelio biggrin.gif biggrin.gif

Totoria123,gal imkit geresnį viešbutuką,tas mūsiškis toks ''ekstremaliai romantiškas'' biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rasa32 @ 2014 11 03, 17:01)
biggrin.gif nepamenu,gal turėjom stiklines,o gal iš vienkartinių g.gif Visaip ten gurkšnoja.Galit ir taures pasiimti,jei yra noro.
Mums kažkaip nereikėjo neštis nugerto butelio biggrin.gif  biggrin.gif

Mums irgi nesinorėtų nešiotis, bet jei tą pačia dieną vis kitoje vietoje po 0,75 l išmaukti, baisu, kad jau ir per miglą Paryžiau nepamatysi lotuliukas.gif ale tas vėsus oras turbūt daro savo, nuo burbulų tik nuotaika kyla wub.gif

Nu noriu į Paryžių, nors tu ką doh.gif
p.s. tik kaip tuos norus visus sutalpinti...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vidiga: 03 lapkričio 2014 - 22:05