Įkraunama...
Įkraunama...

Savaitgalis Paryžiuje

niekada nebuvau pagalvojusi kad tiek grozybiu yra. Tiesiog super pasakojimas. Reikia taupyt pinigus, nes tikrai toks grazus pasakojimas uzbure wub.gif
Atsakyti
sveiki,saunus pasakojimas thumbup.gif mes gyvensim tam paciam viesbutyje,tai kilo klausimas,kiek mazdaug truko jusu toks pasivaiksciojimas pestute nuo viesbucio prie eifelio? 4u.gif ir beje raset,kad salia viesbucio daug kavinukiu,o maisto prekiu parduotuve yra kokia nors netoliese? 4u.gif
Atsakyti
Nuostabus reportažas 4u.gif Vėl prisiminimai sukilo, juk esu ten buvus prieš 2 metus smile.gif Visos vietos matytos, gražiai aprašyta net širdį pamalonino
Atsakyti
Labas,
štai kur susitinkam biggrin.gif
Nuostabus pasakojimas... Skaičiau šypsodamasi wub.gif
Atsakyti
Aš gal kvailą klausimą užduosiu, bet kiek maždaug kainavo vakarienė graikiškam restorane? blush2.gif Neįsivaizduoju, kokios kainos restoranuose, tai norisi bent preliminariai planuot kažką rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(roka @ 2010 07 31, 17:37)
Labas,
štai kur susitinkam  biggrin.gif
Nuostabus pasakojimas... Skaičiau šypsodamasi  wub.gif

mirksiukas.gif as irgi dar kartais ''griztu''i savo pasakojima,ir taaaaip gera prisimint wub.gif

QUOTE(Voveruška @ 2010 08 06, 22:25)
Aš gal kvailą klausimą užduosiu, bet kiek maždaug kainavo vakarienė graikiškam restorane?  blush2.gif  Neįsivaizduoju, kokios kainos restoranuose, tai norisi bent preliminariai planuot kažką  rolleyes.gif

Gal kokie 35eur g.gif ,nebepamenu tiksliai.Kainos restoranuose labai ivairios.daug kur yra tokie ''kompleksiniai''pasiulymai po 8-10-15eur-labai apsimoka imti mirksiukas.gif
Atsakyti
Aciu Jums Rasa uz toki nuostabu reporaza. Praskaidrinote man diena wub.gif

Tikrai labai noreciau ir as su savo zmogumi isvaziuoti i tokia kelione...
Atsakyti
aaaaaaaaa!!!!!! NORIU I PARYZIUUUU bigsmile.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Paziurejus reportaza net akordeono garsai atgime Monmartre.Labai gyvas reportazas, vel noriu gryzt i Paryziu... smile.gif
Atsakyti
Ech...ir as be galo noreciau wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Su kokiu malonumu vėl praėjau Paryžiaus gatvelėmis biggrin.gif ir vėl viską perskaičiau biggrin.gif
Atsakyti
Nuostabus pasakojimas. Ziurinejaus viesbucius netoli eifelio boksto,bet kai paskaiciau jusua tsiliepimus,kad ten nelabai mielas rajonas, kavinukiu mazai ir t.t. perkeliau savo paieska i jusu nurodyta rajona. mums aktualu, nes busim tik viena nakti, atskrisim anksti ryte ir isskrisim kita diena po pietu, tai ieskom optimalaus varianto,kaip palengva pasivaiksciojant galetu kuo daugiau pamatyti ir jusu marsrutas pasirode idealiausias nuo viesbucio iki eifelio boksto. butent to ko ir ieskojom. Aciu labai smile.gif
Atsakyti