Niekada Paryzius nebuvo vienas is pirmuju miestu mano norimu aplankyti miestu sarase, taciau po sio reportazo, jis issiverze i prieki!!!! Nuostabus pasakojimas, pasakiskos nuotraukos ir judu! Is tikruju, tai - nuostabu! Linkiu jums abiems dar ne karta sugrizti i Paryziu ir aplankyti dar kruva saliu bei svarbiausia dziaugtis kiekviena kartu praleista minute!
Pažįstamos vietos. O La Defense arka ir pats rajonas, atvirkščiai nei Jums, man labai patinka. Beje, nors nuo jos matoma Triumfo arka, atstumas tap jų 10km. Šiaip labai šiltas reportažas, matosi, kad mėgavotės kiekviena akimirka. Kadanors aš irgi būtinai SB čia atsitempsiu.
Kaip grazu ir gera Vel noriu i Paryziu Turbut banalu, bet tai - mylimiausias mano miestas
Kaip smagu buvo ta foto paziuret.... pasiilgau jau Paryziaus
Kaip miela skaityt Jusu atsiliepimus Dziaugiuos,kad ne veltui rasiau
Visiems linkiu aplankyt Paryziu
Visiems linkiu aplankyt Paryziu
Banalu nebanalu - viskas turbut priklauso nuo to, kaip pats i tai ziuri ir kaip tai pateiki... Pasakojimo autorei - nuosirdus aciu uz toki silta ir jauku ispudziu perteikima! Taip pat esu is tu, kurios svajoja "kada nors butinai aplankyti Paryziu". Gana svajoti - metas veikti
Nuostabus foto reportažas Tikrai labai gražiai aprašyta.
Aš pati esu buvusi ten, bet tikrai norėčiau dar kartą ramiai ten pabūti, nelekiant per muziejus....
Dar norėčiau paklausti, kaip vadinosi Jūsų viešbutis ir kaip ten Jūs vietas rezervavote?
Aš pati esu buvusi ten, bet tikrai norėčiau dar kartą ramiai ten pabūti, nelekiant per muziejus....
Dar norėčiau paklausti, kaip vadinosi Jūsų viešbutis ir kaip ten Jūs vietas rezervavote?
QUOTE(rasa32 @ 2010 01 17, 23:17)
Musu viesbutukas cia,rezervavau internetu,reikalinga kreditine kortele.Uz rezervacija kokius 3 ar 5 eurus reikejo sumoket papildomai.
nesugebejau pasiziuret, kiek kainuoja? Labai geroje vietoje
Kainuoja tikrai nedaug,aisku,prabangos ner Bet vieta
QUOTE(rasa32 @ 2010 01 18, 23:09)
Kainuoja tikrai nedaug,aisku,prabangos ner Bet vieta
Prabangos ir nereik. O kokia kaina?