taigi,niekaip nepribaigiu pasakot apie penktadienį.....
Grįžę į centrą ,t.y. netoli Eifelio,pradedam ieškoti ,kur užkąsti.Ir ką?liekam alkani....
Eifelio rajone(aš tai pavadinau tą teritoriją) kavinių nepalyginamai mažiau negu Lotynų kvartale,ir šiaip tuštoka,nenorėčiau čia apsistoti.Na,gal ne taip ir visai mažai,bet jos kažkokios mums pasirodo brangios,o pigesnes dar nedirba,nors jau 18val Kur beužeinam,sako,kad dirbs nuo 18val.,o kai rodom į laikrodį,kuris jau rodo 18val.,tai sako,kad dirbs vėliau Taip vis vaikštom pirmyn ir atgal,''tik iki to kampo'',bet nieko gero nerandam...Aš jau visai alkana ir pikta,jau viskas nervina....Tada nusprendžiam jau keliaut prie Eifelio bokšto,tikiuosi ten rasti kokių greito maisto užkandinių.
Netoli tikslo-didžiulis parkas,juodaodžiai paaugliai įsijautę šoka pagal M.Džeksono muziką,tiesog negali nepažiūrėt Labai gražu! Susėdam ant suoliuko,išsitraukiam šampano butelaitį,šiek tiek užkandos ir nuotaika po truputį šviesėja Netgi labai šviesėja! Pamirštu alkį,vėl tarp mūsų įsiviešpatauja idilė
Tiesa,dar nepaminėjau,kad kai išlipame iš metro, dangus žydras ir šviečia saulė ,nors La Defens rajone,ir aplamai,visą dieną buvo tirštai apniukęs dangus. Kol pageriam šampaniuko,vėl apsiniaukia ,pakyla vėjas.Toks įdomus tas Paryžiaus oras, sakyčiau,kaip prie jūros,nuolat keičiasi ir keičiasi.
Prie Eifelio bokšto pastovime kokį pusvalanduką eilutėje ir kylame į patį viršų.
Bestovėdama žaviuosi ir stebiuosi jauna elegantiška moteriške,kuri apsirengusi plonytį paltuką,dailius batelius,paltukas atsagstytas,didžiausia iškirptė,be prištinių,bet jos net blakstienos nevirptėli,nors visi aplinkiniai jau su pirštinėmis,susisukę į šalikus trypčioja vietoje.Jos vaikinas ją apsikabinęs ir susikišęs rankas į JOS paltuko kišenes Štai kur aukojimasis dėl grožio!
Keletas vaizdelių.Pradžioj gėdinausi dėti tamsoje darytas nuotraukas(mūsų fotikas jau nebeišnešė fotkinti kokybiškai ),bet nuspredžiau įdėti.Tebunie tie vaizdai ,tarsi žiūrėtum išgėręs šiek tiek šampano
Pakilę į viršų geriame šampaną iš.....mineralinio buteliuko (neleidžiama neštis butelių).Tiesa,galima nusipirkti mažą taurelę tikro šampano už 10-15eur vietoje,bet gerai ir taip.Vaizdai pribloškia negaliu patikėti ,kad esu EIFELIO BOKŠTE Kažkaip neįtikėtina..... Ech,nuostabu taip gerti šampaną,bučiuotis ir dalintis mintimis su mylimu vyru
Aciu,madam Jollyk
Deja,deja,tavo norimos nuotraukos neturiu Viena yra,bet tai yra ne tai....Teks dėl to grįžti Arba įsivaizduoti,kaip turėjo atrodyti
Tęsiu toliau.....
Šeštadienis man buvo pati šviesiausia ir gražiausia Paryžiuje praleista diena Monmartras,šampanas,vynas ir vėl vynas,ir daug romantiškų pasivaikščiojimų
Oriukas buvo nuostabus-švietė saulutė,buvo gal ne taip šalta,kartais nukrapendavo lietutis,bet nieko jis negadino.
Sėdam į metro ir važiuojam į Monmartrą dar po žeme stabtelim pasiklausyti styginių orkestrėlio,grojančio klasikinę muziką ,lipam į paviršių,ir Monmratras manęs nenuvilia-jis toks,kokio aš ir tikėjausi:jaukios gatvelės,muzikantai,dailininkai,parduotuvėles,restoranėliai ir t.t.
Nuostabaus balso savininkė traukia prancūziškas dainas
Papildyta:
Taip malonu,kai į tave kreipiasi madmuazel
Lipadami nuo Šv.Širdies bažnyčios prisėdame ant suoliuko,mėgaujamės šampanu.Praeiviai mums šypsosi,pritariančiai linkčioja,vėl stebime atsipalaidavusius žmones,ech,kaip gera
Nulipę laiptais randame šaunią grupę,labai nuoširdžiai groja vaikinai....Jie šypsosi mums,mes šypsomės jiems.....
dar pavaikštome po Monmartrą,per tą šampaną u-mirštame,ką dar reikėjo pažiūrėti,bet nieko tokio,viskas buvo ir taip nuostabu
Parduotuvėlėj renkame ,kokia katarinką parvežti dukrytei.Išrenkam Kan-kan,bet išėjus dainuoju kažkokią kitą pada-badam,tad grižtam atgal ir perkam dar ir pada-badam
Deja,deja,tavo norimos nuotraukos neturiu Viena yra,bet tai yra ne tai....Teks dėl to grįžti Arba įsivaizduoti,kaip turėjo atrodyti
Tęsiu toliau.....
Šeštadienis man buvo pati šviesiausia ir gražiausia Paryžiuje praleista diena Monmartras,šampanas,vynas ir vėl vynas,ir daug romantiškų pasivaikščiojimų
Oriukas buvo nuostabus-švietė saulutė,buvo gal ne taip šalta,kartais nukrapendavo lietutis,bet nieko jis negadino.
Sėdam į metro ir važiuojam į Monmartrą dar po žeme stabtelim pasiklausyti styginių orkestrėlio,grojančio klasikinę muziką ,lipam į paviršių,ir Monmratras manęs nenuvilia-jis toks,kokio aš ir tikėjausi:jaukios gatvelės,muzikantai,dailininkai,parduotuvėles,restoranėliai ir t.t.
Nuostabaus balso savininkė traukia prancūziškas dainas
Papildyta:
Taip malonu,kai į tave kreipiasi madmuazel
Lipadami nuo Šv.Širdies bažnyčios prisėdame ant suoliuko,mėgaujamės šampanu.Praeiviai mums šypsosi,pritariančiai linkčioja,vėl stebime atsipalaidavusius žmones,ech,kaip gera
Nulipę laiptais randame šaunią grupę,labai nuoširdžiai groja vaikinai....Jie šypsosi mums,mes šypsomės jiems.....
dar pavaikštome po Monmartrą,per tą šampaną u-mirštame,ką dar reikėjo pažiūrėti,bet nieko tokio,viskas buvo ir taip nuostabu
Parduotuvėlėj renkame ,kokia katarinką parvežti dukrytei.Išrenkam Kan-kan,bet išėjus dainuoju kažkokią kitą pada-badam,tad grižtam atgal ir perkam dar ir pada-badam
Grįžtam į centrą,labai noriu pamatyti Mone ''Lelijas'',todėl einam į D'Orsey muziejų.Eilėj,garbė Dievui,nestovim,kažkodėl mus pakviečia per kitą įėjimą.Nusiperkam automate bilietus po 5,5eur,apsirodo,jie studentiški ,bet kitų pirkt nesiruošiam,drąsiai einam ir kontrolierius nė kiek nesuabejoja mūsų studentišku amžiumi
Kaip jau žinovai suprato,''Lelijų'' mes ten neradome,nes ten jų ir nėra ,aš supainiojau muziejus.....taip man ir reikia,žinosiu,kaip neruošt pamokų
Užtat randame ''Vistlerio motiną''(jei tik teisingai atsimenu pavadinimą ),taip,tai tas pats paveikslas,kurį Ponas Bynas ''pagražino'' filme Ar būtent dėl to,ar dėl to,kad jis labai gražus(nors nuojauta sako,kad būtent dėl filmo ),paveikslą visi fotografuoja.
Išėję iš muziejaus dar sutariam pakeliui link viešbučio prasukti pro Invalidų namus ir Liuksemburgo sodus.
Prie Invalidų namų padarome paskutinius kadrus,ir mūsų fotiko batareikos ''numiršta''....
Ilgai ilgai einame namo,vėliau keliaujame vakarieniauti į graikišką restoranėlį,nes graikiškas maistas yra
Fotikas dar atgyja,ir įamžinam nors restorano langą su mūsų norimais kepsniais
Tai štai ir viskas Vakarienė,rožės,vynas,be galo skanūs kepsniai ant iešmų,romantika Tiek ir norėjau Jums papasakoti
P.S. dar noriu pasakyt,kad labai myliu savo vyrą,kuris,žinau,skaito darbe šitą reportažą ,kuris ištveria keliones su manimi ir reanimuoja mano telefonus Būtinai dar tave kur nors nusivešiu romantiškam savaitgaliui!!!!!!!!!!!!!
Kaip jau žinovai suprato,''Lelijų'' mes ten neradome,nes ten jų ir nėra ,aš supainiojau muziejus.....taip man ir reikia,žinosiu,kaip neruošt pamokų
Užtat randame ''Vistlerio motiną''(jei tik teisingai atsimenu pavadinimą ),taip,tai tas pats paveikslas,kurį Ponas Bynas ''pagražino'' filme Ar būtent dėl to,ar dėl to,kad jis labai gražus(nors nuojauta sako,kad būtent dėl filmo ),paveikslą visi fotografuoja.
Išėję iš muziejaus dar sutariam pakeliui link viešbučio prasukti pro Invalidų namus ir Liuksemburgo sodus.
Prie Invalidų namų padarome paskutinius kadrus,ir mūsų fotiko batareikos ''numiršta''....
Ilgai ilgai einame namo,vėliau keliaujame vakarieniauti į graikišką restoranėlį,nes graikiškas maistas yra
Fotikas dar atgyja,ir įamžinam nors restorano langą su mūsų norimais kepsniais
Tai štai ir viskas Vakarienė,rožės,vynas,be galo skanūs kepsniai ant iešmų,romantika Tiek ir norėjau Jums papasakoti
P.S. dar noriu pasakyt,kad labai myliu savo vyrą,kuris,žinau,skaito darbe šitą reportažą ,kuris ištveria keliones su manimi ir reanimuoja mano telefonus Būtinai dar tave kur nors nusivešiu romantiškam savaitgaliui!!!!!!!!!!!!!
Labai AČIŪ už reportažą. ''Suvalgiau'' jį vienu ypu . Mano svajonė aplankyti šį nuostabų meilės miestą. Gal galėtumet atsakyti į nekuklų klausimą , kiek apytiksliai kainavo Jūsų kelionė . Suprantu, kad kiekvieno poreikiai skirtingi, bet ...
QUOTE(ugnaizole @ 2009 10 25, 11:22)
Labai AČIŪ už reportažą. ''Suvalgiau'' jį vienu ypu . Mano svajonė aplankyti šį nuostabų meilės miestą. Gal galėtumet atsakyti į nekuklų klausimą , kiek apytiksliai kainavo Jūsų kelionė . Suprantu, kad kiekvieno poreikiai skirtingi, bet ...
Dziaugiuos,kad patiko Tiksliai galiu pasakyt,kad viesbutukas kainavo 150eur+skrydis 1400lt,o islaidos gal kokie 200eur
Ant bilietu galima stipriau sutaupyti,jei paieskoti geriau ir anksciau ar koks tiesioginis skrydis atsirastu.Su tais persedimais ir brangiau, ir kiek laiko sueda
Rozyte,tikiuosi,kad tikrai apsilankysite
Labai smagus pasakojimas Sukyla seni prisiminimai. Labai norėtųsi ramiai po Paryžių pasivaikščioti, pasėdinėti, stebėti žmones Tikiuosi dar ten sugrįžti kada nors
Ačiū
Ačiū
Dievulėliau kaip mieeeeeeeeeeeeeela
nuotraukos superinės, nesvarbu, kad kai kur "pro šampano akinius" Jūsų pora irgi labai miela..ech, ką tik supratau, kad aš irgi įgyvendinsiu senokai rezgamus planus, nusivežti SB į meilės miestą
nuotraukos superinės, nesvarbu, kad kai kur "pro šampano akinius" Jūsų pora irgi labai miela..ech, ką tik supratau, kad aš irgi įgyvendinsiu senokai rezgamus planus, nusivežti SB į meilės miestą
Aciu mergaites Linkiu visoms svajojancioms apsilankyti siame nuostabiame mieste
Tiek ir norėjau Jums papasakoti
[/quote]
TIEK buvo visiskai pakankamai, kad pajausti nuotaika ir ziauriai,ziauriai uzsinoreti ten nuvaziuoti Bravo! Ir pasakojimas, ir nuotraukos, ir jus abu
[/quote]
TIEK buvo visiskai pakankamai, kad pajausti nuotaika ir ziauriai,ziauriai uzsinoreti ten nuvaziuoti Bravo! Ir pasakojimas, ir nuotraukos, ir jus abu
Labai grazu
noriu ten vel sugrizti grazu