medutį reikėtų daryti tikrai ne iš vakaro, o bent dvi, o geriausiai tris dienas iki valgymo, na trečioj dienoj tai jau liuks sumirkęs ir super skanus būna o kelionėms pats atspariausias tortas
QUOTE(mazuliux @ 2009 11 28, 23:19)
Kemppinele, liuks tortukas O del grietineles, gali buti, kad per ilgai plakei
Aciu!
Na matyt ....bet laiku sustojau , man tai ir taip skanus ,dar bandysiu nekarta tobulinsiuosi kol nepadarysiu tokio kaip Cipciuko
QUOTE(Behnaz @ 2009 11 28, 20:57)
Aciukas,na dar vienas klausimelis,siam kartui tikrai paskutinis.Planuoju padaryt is vakaro,laikyt saldytuve per nakti.Iki drauges beveik 2 val kelio,ar nieko neatsitiks tortui?neistes? gal net neverta daryt
Puikiai isiplaka betkokia grietinele, net ir pati pigiausia( naudojauLidlo) svarbu , kad butu parasyta , kad tinka plakimui. margarina namie turejau sudyta ji ir naudojau, nes jis ir skirtas visiem saldiems kepiniams. Nemanau, kad tai maise . turejau vezti 4 valandas, tai del ramybes naudojau grietineles standikli skirta tik 250 gr. grietineles, nors grietineles plakiau visa litra.
QUOTE(Olesta @ 2009 11 28, 22:40)
medutį reikėtų daryti tikrai ne iš vakaro,
Tai jei padarysiu tik is vakaro bus neskanus?Siandien vel dirbu visa diena,o gimtadienis atradieni.Iseigine tik rytoj Turbut teks nupirkt si karta.Bet meduti vistiek gaminsiu kolegoms kaledu proga,tai aciu uz patarimus
QUOTE(meskius @ 2009 11 28, 22:47)
Puikiai isiplaka betkokia grietinele, net ir pati pigiausia( naudojauLidlo) svarbu , kad butu parasyta , kad tinka plakimui. margarina namie turejau sudyta ji ir naudojau, nes jis ir skirtas visiem saldiems kepiniams. Nemanau, kad tai maise . turejau vezti 4 valandas, tai del ramybes naudojau grietineles standikli skirta tik 250 gr. grietineles, nors grietineles plakiau visa litra.
Aciu labai As kitiem tortam irgi is lidlo naudojau O kur pirkot ta grietineles standikli?
aš bijau kad iš vakaro sutepus, jis nepersigers tiek, kad būtų labai jau minkštas, o taigi betš kokį biskvitinį kepk iš vakaro
QUOTE(Olesta @ 2009 11 29, 08:05)
aš bijau kad iš vakaro sutepus, jis nepersigers tiek, kad būtų labai jau minkštas, o taigi betš kokį biskvitinį kepk iš vakaro
Kad nezinau koki Nesu didele konditere,bandziau tik su pirktiniu biskvitu ir tokius kur nereikia biskvito Cia pirmas kartas butu,todel ir klausimu daug...
QUOTE(meskius @ 2009 11 29, 00:47)
Grietinele,kur parasyta whipping?
QUOTE(Behnaz @ 2009 11 29, 10:02)
Tai jei padarysiu tik is vakaro bus neskanus?Siandien vel dirbu visa diena,o gimtadienis atradieni.Iseigine tik rytoj Turbut teks nupirkt si karta.Bet meduti vistiek gaminsiu kolegoms kaledu proga,tai aciu uz patarimus
Aciu labai As kitiem tortam irgi is lidlo naudojau O kur pirkot ta grietineles standikli?
Nebijok, daryk is vakaro, daugiau grietinėlės pritepk ir viskas bus OK Aš kaip tik vakar vakare dariau medutį su 35% grietinėle ir šiandien jau valgom. Svarbu lakštelius iškepti plonesnius ir storesnius sluoksnius grietinėlės pritepti.
QUOTE(Behnaz @ 2009 11 29, 07:02)
O kur pirkot ta grietineles standikli?
Pasidairyk lietuviu-lenku parduotuvese, mazas pakiukas zydras su plakta grietinele ir braske man rodos, vadinasi SMETANA-FIX Sekmes, auksciau nosi tik, pamatysi, tikrai gausis
QUOTE(dilai @ 2009 11 29, 09:10)
Grietinele,kur parasyta whipping?
Taip, o del standiklio jau gitule atsake .
QUOTE(Olesta @ 2009 11 29, 09:05)
mes tai valgom ir kita diena ,buna liuks skaniausia aisku,kai lieka po dvieju dienu,bet skanu ir ant rytojaus
QUOTE(gitule @ 2009 11 29, 14:14)
Pasidairyk lietuviu-lenku parduotuvese, mazas pakiukas zydras su plakta grietinele ir braske man rodos, vadinasi SMETANA-FIX Sekmes, auksciau nosi tik, pamatysi, tikrai gausis
as ir maxsimoj esu pirkus
laba kepejeles,
iskilo man toks klausimas, reikia i medaus torto kelis sluoksnius ideti vaisiu, sakykit koki vaisiai butu tam tinkamiausi ir nesugadintu nei skonio nei vaizdo?
iskilo man toks klausimas, reikia i medaus torto kelis sluoksnius ideti vaisiu, sakykit koki vaisiai butu tam tinkamiausi ir nesugadintu nei skonio nei vaizdo?