Įkraunama...
Įkraunama...

MEDAUS TORTAS, 5 tema

medutį reikėtų daryti tikrai ne iš vakaro, o bent dvi, o geriausiai tris dienas iki valgymo, na trečioj dienoj tai jau liuks sumirkęs ir super skanus būna 4u.gif o kelionėms pats atspariausias tortas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mazuliux @ 2009 11 28, 23:19)
Kemppinele, liuks tortukas  4u.gif O del grietineles, gali buti, kad per ilgai plakei  mirksiukas.gif

Aciu! 4u.gif
Na matyt doh.gif ....bet laiku sustojau biggrin.gif , man tai ir taip skanus biggrin.gif,dar bandysiu nekarta biggrin.gif tobulinsiuosi smile.gif kol nepadarysiu tokio kaip Cipciuko biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kemppinele: 28 lapkričio 2009 - 23:45
QUOTE(Behnaz @ 2009 11 28, 20:57)
Aciukas,na dar vienas klausimelis,siam kartui tikrai paskutinis.Planuoju padaryt is vakaro,laikyt saldytuve per nakti.Iki drauges beveik 2 val kelio,ar nieko neatsitiks tortui?neistes? gal net neverta daryt unsure.gif

Puikiai isiplaka betkokia grietinele, net ir pati pigiausia( naudojauLidlo) svarbu , kad butu parasyta , kad tinka plakimui. margarina namie turejau sudyta ji ir naudojau, nes jis ir skirtas visiem saldiems kepiniams. Nemanau, kad tai maise schmoll.gif . turejau vezti 4 valandas, tai del ramybes naudojau grietineles standikli skirta tik 250 gr. grietineles, nors grietineles plakiau visa litra.
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2009 11 28, 22:40)
medutį reikėtų daryti tikrai ne iš vakaro,

Tai jei padarysiu tik is vakaro bus neskanus?Siandien vel dirbu visa diena,o gimtadienis atradieni.Iseigine tik rytoj verysad.gif Turbut teks nupirkt si karta.Bet meduti vistiek gaminsiu kolegoms kaledu proga,tai aciu uz patarimus 4u.gif

QUOTE(meskius @ 2009 11 28, 22:47)
Puikiai isiplaka betkokia grietinele, net ir pati pigiausia( naudojauLidlo) svarbu , kad butu parasyta , kad tinka plakimui. margarina namie turejau sudyta  ji ir naudojau, nes jis ir skirtas visiem saldiems kepiniams. Nemanau, kad tai maise  schmoll.gif . turejau vezti 4 valandas, tai del ramybes naudojau grietineles standikli skirta tik 250 gr. grietineles, nors grietineles plakiau visa litra.

Aciu labai 4u.gif As kitiem tortam irgi is lidlo naudojau ax.gif O kur pirkot ta grietineles standikli?
Atsakyti
aš bijau kad iš vakaro sutepus, jis nepersigers tiek, kad būtų labai jau minkštas, o taigi betš kokį biskvitinį kepk iš vakaro 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2009 11 29, 08:05)
aš bijau kad iš vakaro sutepus, jis nepersigers tiek, kad būtų labai jau minkštas, o taigi betš kokį biskvitinį kepk iš vakaro  4u.gif

Kad nezinau koki g.gif Nesu didele konditere,bandziau tik su pirktiniu biskvitu ir tokius kur nereikia biskvito biggrin.gif Cia pirmas kartas butu,todel ir klausimu daug...
Atsakyti
QUOTE(meskius @ 2009 11 29, 00:47)
Puikiai isiplaka betkokia grietinele, net ir pati pigiausia( naudojauLidlo) svarbu , kad butu parasyta , kad tinka plakimui. margarina namie turejau sudyta  ji ir naudojau, nes jis ir skirtas visiem saldiems kepiniams. Nemanau, kad tai maise  schmoll.gif . turejau vezti 4 valandas, tai del ramybes naudojau grietineles standikli skirta tik 250 gr. grietineles, nors grietineles plakiau visa litra.

Grietinele,kur parasyta whipping?
Atsakyti
QUOTE(Behnaz @ 2009 11 29, 10:02)
Tai jei padarysiu tik is vakaro bus neskanus?Siandien vel dirbu visa diena,o gimtadienis atradieni.Iseigine tik rytoj  verysad.gif  Turbut teks nupirkt si karta.Bet meduti vistiek gaminsiu kolegoms kaledu proga,tai aciu uz patarimus  4u.gif
Aciu labai 4u.gif As kitiem tortam irgi is lidlo naudojau  ax.gif O kur pirkot ta grietineles standikli?

Nebijok, daryk is vakaro, daugiau grietinėlės pritepk ir viskas bus OK mirksiukas.gif Aš kaip tik vakar vakare dariau medutį su 35% grietinėle ir šiandien jau valgom. Svarbu lakštelius iškepti plonesnius ir storesnius sluoksnius grietinėlės pritepti.
Atsakyti
QUOTE(Behnaz @ 2009 11 29, 07:02)
O kur pirkot ta grietineles standikli?

Pasidairyk lietuviu-lenku parduotuvese, mazas pakiukas zydras su plakta grietinele ir braske man rodos, vadinasi SMETANA-FIX 4u.gif Sekmes, auksciau nosi tik, pamatysi, tikrai gausis mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dilai @ 2009 11 29, 09:10)
Grietinele,kur parasyta whipping?

Taip, o del standiklio jau gitule atsake smile.gif .
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2009 11 29, 09:05)
aš bijau kad iš vakaro sutepus, jis nepersigers tiek, kad būtų labai jau minkštas, o taigi betš kokį biskvitinį kepk iš vakaro  4u.gif

mes tai valgom ir kita diena ,buna liuks mirksiukas.gif skaniausia aisku,kai lieka po dvieju dienu,bet skanu ir ant rytojaus ax.gif

QUOTE(gitule @ 2009 11 29, 14:14)
Pasidairyk lietuviu-lenku parduotuvese, mazas pakiukas zydras su plakta grietinele ir braske man rodos, vadinasi SMETANA-FIX  4u.gif  Sekmes, auksciau nosi tik, pamatysi, tikrai gausis  mirksiukas.gif  4u.gif

as ir maxsimoj esu pirkus mirksiukas.gif
Atsakyti
laba kepejeles,
iskilo man toks klausimas, reikia i medaus torto kelis sluoksnius ideti vaisiu, sakykit koki vaisiai butu tam tinkamiausi ir nesugadintu nei skonio nei vaizdo? unsure.gif
Atsakyti