QUOTE(Behnaz @ 2009 11 28, 21:24)
Behnaz, 28 Lap 2009 - 21:24, parašė:
Behnaz, 28 Lap 2009 - 21:24, parašė:
Aciukas
Siaip ir as esu bandziusi double cream kitiem tortam,bet cia reikia butinai 36%,o siandien ziurejau ir neradau procentu parasyta ant sito
Tai margarinas turi buti butinai nesudytas,taip?
Ir dar galvoju apie cukru,turiu balto ir rudo,kuris geriau?ar puse per puse?
Aciukas

Siaip ir as esu bandziusi double cream kitiem tortam,bet cia reikia butinai 36%,o siandien ziurejau ir neradau procentu parasyta ant sito

Tai margarinas turi buti butinai nesudytas,taip?
Ir dar galvoju apie cukru,turiu balto ir rudo,kuris geriau?ar puse per puse?
kad cukrus čia neturi esmės, o jeigu double cream tinka kitiems tortams, na jei išsiplaka standžiai, tai tinka ir medaus tortui

grietinė ir ta tinka, ir jogurtas su želatina tinka, ir grietinėlė su grietine 50x50 tinka, žodžiu, manau tiks viskas, ir Tau gausis puikus tortas... na iš tiesų man labai sunku ką patarti, kai nežinau pas Jus esančių prekių pasiūlos, pas mus matai sūdyto margarino vargu ar rasi, o pas jus kaip suprantu sunku gauti kepinių margarino, nu žodžiu, laviruok, vis tiek kažkas gausis valgomo
Daryk žmogui gera, tik nesitikėk, kad Tau bus atmokėta tuo pačiu...