Įkraunama...
Įkraunama...

MEDAUS TORTAS, 5 tema

QUOTE(eglejk @ 2009 11 20, 12:38)
man medaus tortuko lakstai suminksteja nuo pertepimo, jie susigeria tos grietineles, jis tampa minkstutis smile.gif laktai nebuna nei kieti, nei kose.

taip atrodo grietineles standiklis, jo buna pirkti prie visokiu pabarstuku tortams, prie zeliu smile.gif

o taip atrodo mano meducio vidus su grietineles pertepimu

aisku,zinosiu 4u.gif aciu 4u.gif
tortukas labai skaniai atrodo essen.gif smile.gif
Atsakyti
Kepiau meduti pagal kirbes recepta.
Gavosi viskas l. gerai. Visiems l. patiko. o man svarbu, kad maziau darbo su pusgaminiu- nereikia kocioti ax.gif . Pusgaminiui naudojau Golden sirupa (gyvenancioms uk ir ie). gavosi labai gera tamsi spalva ir malonus kvapas
user posted image
Atsakyti
Labas vakarelis 4u.gif

Na susigundziau ir as draugei iskept gimtadienio proga si tortuka.Gal gyvenancios Anglijoje galetu pasakyti man kur perkat grietinele 36% riebumo ir koki margarina naudojat.Labai didelis aciu uz ats 4u.gif
Atsakyti
Gaila,kad atsakymu negaunu verysad.gif Gal dar atsiras norinciu man padeti 4u.gif pirmadieni jau reikia gaminti,nedaug laiko turiu...
Atsakyti
QUOTE(Behnaz @ 2009 11 28, 20:33)
Gaila,kad atsakymu negaunu  verysad.gif  Gal dar atsiras norinciu man padeti  4u.gif pirmadieni jau reikia gaminti,nedaug laiko turiu...

bijau blogai pasakyti, Daividija galėtų, bet turbūt nesilanko medaus temoje, ar tik ne double cream jinai naudoja ir nesūdytą margariną kažkokį panos minėjo kažkada čia, tikiuosi rasi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2009 11 28, 20:07)
bijau blogai pasakyti, Daividija galėtų, bet turbūt nesilanko medaus temoje, ar tik ne double cream jinai naudoja ir nesūdytą margariną kažkokį panos minėjo kažkada čia, tikiuosi rasi  4u.gif

Aciukas 4u.gif Siaip ir as esu bandziusi double cream kitiem tortam,bet cia reikia butinai 36%,o siandien ziurejau ir neradau procentu parasyta ant sito unsure.gif Tai margarinas turi buti butinai nesudytas,taip?
Ir dar galvoju apie cukru,turiu balto ir rudo,kuris geriau?ar puse per puse?
Atsakyti
QUOTE(Behnaz @ 2009 11 28, 21:24)
Aciukas  4u.gif  Siaip ir as esu bandziusi double cream kitiem tortam,bet cia reikia butinai 36%,o siandien ziurejau ir neradau procentu parasyta ant sito  unsure.gif  Tai margarinas turi buti butinai nesudytas,taip?
Ir dar galvoju apie cukru,turiu balto ir rudo,kuris geriau?ar puse per puse?

kad cukrus čia neturi esmės, o jeigu double cream tinka kitiems tortams, na jei išsiplaka standžiai, tai tinka ir medaus tortui 4u.gif grietinė ir ta tinka, ir jogurtas su želatina tinka, ir grietinėlė su grietine 50x50 tinka, žodžiu, manau tiks viskas, ir Tau gausis puikus tortas... na iš tiesų man labai sunku ką patarti, kai nežinau pas Jus esančių prekių pasiūlos, pas mus matai sūdyto margarino vargu ar rasi, o pas jus kaip suprantu sunku gauti kepinių margarino, nu žodžiu, laviruok, vis tiek kažkas gausis valgomo tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2009 11 28, 21:10)
kad cukrus čia neturi esmės, o jeigu double cream tinka kitiems tortams, na jei išsiplaka standžiai, tai tinka ir medaus tortui  4u.gif  grietinė ir ta tinka, ir jogurtas su želatina tinka, ir grietinėlė su grietine 50x50 tinka, žodžiu, manau tiks viskas, ir Tau gausis puikus tortas... na iš tiesų man labai sunku ką patarti, kai nežinau pas Jus esančių prekių pasiūlos, pas mus matai sūdyto margarino vargu ar rasi, o pas jus kaip suprantu sunku gauti kepinių margarino, nu žodžiu, laviruok, vis tiek kažkas gausis valgomo  tongue.gif

Labai didelis aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Behnaz @ 2009 11 28, 00:04)
Labas vakarelis  4u.gif

Na susigundziau ir as draugei iskept gimtadienio proga si tortuka.Gal gyvenancios Anglijoje galetu pasakyti man kur perkat grietinele 36% riebumo ir koki margarina naudojat.Labai didelis aciu uz ats  4u.gif

Neziurek tu procentu mirksiukas.gif Tinka ir Double cream ir Whipping cream, kuri tik nori naudok. (Tiesa, jei labai nori paziureti tuos prcentus, ziurek etiketeje kiek yra Fat, kur raso sudeti ir kiek ko yra 100 g produkto mirksiukas.gif ) O margarina (ar sviesta, jei kituose receptuose) imk nesudyta. Tikrai yra net keliu rusiu jo nesudyto. Vienintelis tik kuri atsimenu blush2.gif ir kuri as naudodavau dazniausiai - Lurpak. Cukru kaip Olesta minejo gali imti kuri nori mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mazuliux @ 2009 11 28, 21:35)
Neziurek tu procentu  mirksiukas.gif Tinka ir Double cream ir Whipping cream, kuri tik nori naudok. (Tiesa, jei labai nori paziureti tuos prcentus, ziurek etiketeje kiek yra Fat, kur raso sudeti ir kiek ko yra 100 g produkto  mirksiukas.gif ) O margarina (ar sviesta, jei kituose receptuose) imk nesudyta. Tikrai yra net keliu rusiu jo nesudyto. Vienintelis tik kuri atsimenu  blush2.gif  ir kuri as naudodavau dazniausiai - Lurpak. Cukru kaip Olesta minejo gali imti kuri nori  mirksiukas.gif

Aciukas,na dar vienas klausimelis,siam kartui tikrai paskutinis.Planuoju padaryt is vakaro,laikyt saldytuve per nakti.Iki drauges beveik 2 val kelio,ar nieko neatsitiks tortui?neistes? gal net neverta daryt unsure.gif
Atsakyti
Sveikutes,na as kepiau meduti antra karta ,nelabai vykes gavosi doh.gif .nebezinau,kas man vis doh.gif ...nebesugebu as su grietine susitvarkyti doh.gif zodziu,pirma karta sviesta suplakiau hihihi.gif o dabar irgi kazkokia netokia kaip foto,nors ir i saldykli imeciau,atsaldziau.... gal sakau per ilgai plakiau doh.gif
Va mano toks nemazas torciukas ax.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Behnaz @ 2009 11 28, 21:57)
Aciukas,na dar vienas klausimelis,siam kartui tikrai paskutinis.Planuoju padaryt is vakaro,laikyt saldytuve per nakti.Iki drauges beveik 2 val kelio,ar nieko neatsitiks tortui?neistes? gal net neverta daryt unsure.gif

Na, medutis yra vienas is tvirtesniu tortu, tad nemanau, kad jam kas nors atsitiks. Tuo labiau, jei bus saldytuve, o paskui masinos saugiai ji itaisysit, plius ziema juk beveik, viskas bus liuks mirksiukas.gif As esu vezusi zymiai minkstesni torta daugiau nei tris valandas ir isgyveno rolleyes.gif O daryti tai butinai daryk, jis juk labai skanus blush2.gif

Kemppinele, liuks tortukas 4u.gif O del grietineles, gali buti, kad per ilgai plakei mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mazuliux: 28 lapkričio 2009 - 23:20