Įkraunama...
Įkraunama...

MEDAUS TORTAS, 5 tema

QUOTE(meskius @ 2009 11 16, 12:33)
Kociojamas medutis  man valgyti skaniausias po 2-3 dienu. Valgysim ketvirtadieni vakare. Gundausi kepti Kirbes minkstaji. Patarkit, kad pertepti su grietinele g.gif ar reik 2 -3 dienu pries. ''biskvita" tai ketinu kept siandiena


sutepta torta kuo puikiausiai galima valgyti kita diena...buna susigeres ir labai skanus....

jei biskvita kepsite siandien,patariu pjaustyti rytoj ir sutepti grietines kremu....o sekancia diena pasipuosti ir valgyti.....

skanaus....


Papildyta:
QUOTE(*Jonė* @ 2009 11 16, 14:15)
As Kirbes meduti kepiau ir ta pacia diena sutepiau grietine,man skanesnis  smile.gif buvo ant kitos dienos


zinoma,kad skanesnis ant kitos dienos,nes buvo visiskai susigeres,o pastovejes tik kelias valandas,tikrai nebus toks skanus.....
Atsakyti
Laba diena, kepiau medutį pagal Kirbę, bet man nesigavo verysad.gif biskvitas viskas gerai, bet grietinė man gavosi skysta ir visa išbėgo, nieko neliko ant biskvitų, ką ne taip dariau? g.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Oksiukas @ 2009 11 16, 14:56)
Laba diena, kepiau medutį pagal Kirbę, bet man nesigavo  verysad.gif biskvitas viskas gerai, bet grietinė man gavosi skysta ir visa išbėgo, nieko neliko ant biskvitų, ką ne taip dariau? g.gif  smile.gif


o jus ta grietine tepet formoj......?as jau rasiau,kad supjaustau biskvita y 5-6 lapus ir tepu formoj su grietine...tada niekur ta grietine neisbega,o susigeria y lakstelius.....

kokio riebumo grietine plaket?as plaku 30 proc grietine ir ji nebuna jau tokia labai skysta......aisku ne tokia kaip grietinele,bet pakankamai tirstoka....
Atsakyti
Aciu mergaites mirksiukas.gif uz patarimus.
Atsakyti
QUOTE(meskius @ 2009 11 16, 15:00)
Aciu mergaites  mirksiukas.gif  uz patarimus.


lauksiu atsiliepimu,kaip sekesi padaryti ir ar patiko....kazkaip jauciuosu ysipareigojusi.....daviau receptuka,o vis kazkas nesigauna...prizadu,kai sekanty karta gaminsiu,padarysiu fotosesija,kad paziuretumete kas man gaunasi.....
Atsakyti
O kokio diametro turi buti forma, g.gif . Turiu 23, 26 cm. jei mazokos dar dar turiu maziukiu g.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo meskius: 16 lapkričio 2009 - 15:24
visokių grietinių yra, šiaip labai faina per naktį grietinę nuvarvinti, t.y. grietinę sumesti į sietelį (aš perku Saulės pieno ir pigi ir skani ir tiršta), tai va ją į sietelį ir naktį vir tuščio indo šaldytuve palaikau, kaip Asseni mokė ir iš ryto turim standžią masę kremui, gal tinka ir šiam medučiui, nu reikia dasikasti man iki jo bandymų rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(meskius @ 2009 11 16, 15:21)
O kokio diametro  turi buti forma,  g.gif . Turiu 23, 26 cm. jei mazokos dar dar turiu maziukiu g.gif .

pagal sia receptura,kur as rasius,tai 26 cm forma pats tas......
Atsakyti
QUOTE(kirbe @ 2009 11 16, 17:19)
pagal sia receptura,kur as rasius,tai 26 cm forma pats tas......

niu dabar kaip ir viskas aisku rolleyes.gif . Aciuks.
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2009 11 16, 15:57)
visokių grietinių yra, šiaip labai faina per naktį grietinę nuvarvinti, t.y. grietinę sumesti į sietelį (aš perku Saulės pieno ir pigi ir skani ir tiršta), tai va ją į sietelį ir naktį vir tuščio indo šaldytuve palaikau, kaip Asseni mokė ir iš ryto turim standžią masę kremui, gal tinka ir šiam medučiui, nu reikia dasikasti man iki jo bandymų  rolleyes.gif

drinks_cheers.gif Oi,kaip sita grietine fainai plakasi,ne iki tokio lygio kaip grietinele,bet bikvita sutepu ne formoj ir niekas neisbega,dar maksima favorit nebloga,o karta bandziau optimos,tai dieve dieve doh.gif
Kirbe,laukiam reportazo,miltu tikslesnio kiekio ax.gif Kepto pagal tave tortuko daviau vieniems zmonems lauktuviu,tai nepatikejo,kad pati kepus,sako valgem vos liezuviu neprarijom
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Jonė*: 16 lapkričio 2009 - 18:39
kadangi man vis kociojami meducio lakstai nesigauna tokie kokiu noriu (net ir perteptas tortas nera tokio dydzio kokio noriu... labai plonus lakstus darau ir jie nebuna purus...) tai reiks Kirbes pabandyti kepti... tik va kaip lygiai supjaustyt g.gif nes kepti po viena tai knisalynes nemazai....
Atsakyti
QUOTE(*Jonė* @ 2009 11 16, 18:36)
Kepto pagal tave tortuko daviau vieniems zmonems lauktuviu,tai nepatikejo,kad pati kepus,sako valgem vos liezuviu neprarijom [/font]


va va.....o sakei kad skonis kaip parduotuvinio...... ax.gif ax.gif ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Frekė @ 2009 11 16, 18:50)
kadangi man vis kociojami meducio lakstai nesigauna tokie kokiu noriu (net ir perteptas tortas nera tokio dydzio kokio noriu... labai plonus lakstus darau ir jie nebuna purus...) tai reiks Kirbes pabandyti kepti... tik va kaip lygiai supjaustyt g.gif  nes kepti po viena tai knisalynes nemazai....


na nezinau kokios problemos del pjaustymo gali buti...jis kuo puikiausiai pjaustosi,o kaip biskvitus pjaustot.....taip ir sita.....
Atsakyti