QUOTE(meskius @ 2009 11 16, 12:33)
Kociojamas medutis man valgyti skaniausias po 2-3 dienu. Valgysim ketvirtadieni vakare. Gundausi kepti Kirbes minkstaji. Patarkit, kad pertepti su grietinele ar reik 2 -3 dienu pries. ''biskvita" tai ketinu kept siandiena
sutepta torta kuo puikiausiai galima valgyti kita diena...buna susigeres ir labai skanus....
jei biskvita kepsite siandien,patariu pjaustyti rytoj ir sutepti grietines kremu....o sekancia diena pasipuosti ir valgyti.....
skanaus....
Papildyta:
QUOTE(*Jonė* @ 2009 11 16, 14:15)
As Kirbes meduti kepiau ir ta pacia diena sutepiau grietine,man skanesnis buvo ant kitos dienos
zinoma,kad skanesnis ant kitos dienos,nes buvo visiskai susigeres,o pastovejes tik kelias valandas,tikrai nebus toks skanus.....