Įkraunama...
Įkraunama...

MEDAUS TORTAS, 5 tema

QUOTE(Auksiuke @ 2010 04 26, 21:05)
as irgi prisidedu prie pagyru Kirbes meduciui. Pliusai ir del greicio ir del skonio  thumbup.gif
o kad ne tusciai butu- su irodymais  ax.gif
user posted image

Grazu, tikrai grazu. thumbup.gif
Pirmiausia kas krito i akis tai sokolado paskirstymas, kontrastas thumbup.gif
Atsakyti
mergaites kokia grietinele naudojat pertepimui? as snd maximoj radau tik saules pieno grietinele 30proc riebumo. issiplaks? nusipirkau tris didelius indelius grietineles ir viena dideli indeli dvaro grietines 40proc. tikiuosi uzteks mano didziajam tortui smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rozine_svajone @ 2010 04 27, 19:27)
mergaites kokia grietinele naudojat pertepimui? as snd maximoj radau tik saules pieno grietinele 30proc riebumo. issiplaks? nusipirkau tris didelius indelius grietineles ir viena dideli indeli dvaro grietines 40proc.  tikiuosi uzteks mano didziajam tortui smile.gif

dazniausiai naudojam zemaitijos pieno grietinele,ji yra 36 riebumo,pirkti buna iki pc.o maksimoj yra saules pieno grietinele 35 procentu riebumo,ji irgi medaus tortui puikiai tinka.

30 proc sp grietineles matyti man neteko schmoll.gif manau,kad jos tu neisplaksi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(JOLKA999 @ 2010 04 27, 21:51)
dazniausiai naudojam zemaitijos pieno grietinele,ji yra 36 riebumo,pirkti buna iki pc.o maksimoj yra saules pieno grietinele 35 procentu riebumo,ji irgi medaus tortui puikiai tinka.

30 proc sp grietineles matyti man neteko schmoll.gif manau,kad jos tu neisplaksi ax.gif

susimaisiau, pasiziurejau - saules pieno 36proc grietinele 4u.gif
Atsakyti
mergaites atejau paprasyti Jusu patarimu 4u.gif 4u.gif
kepiau jau kelis kart tortas nuostabus,bet papuosti as jo nemoku visiskai,virsu dar dar,bet sonai taj man mistika unsure.gif doh.gif nelimpa tie dziuveseliai visai nesuprantu doh.gif kaip juos teisingai reik lipdyt,peiliu pagalba rankom? o jei jau man neiseitu tais dziuveseliais kaip paprasciausia butu apglaistyt sonus? bandziau grietinele,bet man ji susigeria ir negraziai atrodo vistiek 4u.gif
Atsakyti
jau pribrendau pagaliau pabandyt iskept medaus torta. apsisprendziau bandyt KIRBES recepta. tik turiu toki klausima,jei snd iskepsiu lakstus,ryt tepsiu,poryt puosiu,ar nepasens iki motinos dienos? blush2.gif
Atsakyti
Labai noriu pabandyti issikepti meduti,tik iskilo klausimukas kokios rusies miltus naudojate t.y. paprastus ar kruopmilcius(EXTRA)? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*AMRI* @ 2010 04 28, 11:17)
Labai noriu pabandyti issikepti meduti,tik iskilo klausimukas kokios rusies miltus naudojate t.y. paprastus ar kruopmilcius(EXTRA)? 4u.gif

Naudoju paprastus miltus.
Papildyta:
QUOTE(wylia @ 2010 04 28, 09:56)
jau pribrendau pagaliau pabandyt iskept medaus torta. apsisprendziau bandyt KIRBES recepta. tik turiu toki klausima,jei snd iskepsiu lakstus,ryt tepsiu,poryt puosiu,ar nepasens iki motinos dienos?  blush2.gif

As jo dar nekepus, bet as daryciau ji ryt. Na lakstelius issikepciau siandien, bet sutepineciau gal ryt, ar poryt... g.gif
Papildyta:
QUOTE(Ulė @ 2010 04 28, 09:43)
mergaites atejau paprasyti Jusu patarimu 4u.gif  4u.gif
kepiau jau kelis kart tortas nuostabus,bet papuosti as jo nemoku visiskai,virsu dar dar,bet sonai taj man mistika unsure.gif  doh.gif nelimpa tie dziuveseliai visai nesuprantu doh.gif kaip juos teisingai reik lipdyt,peiliu pagalba rankom? o jei jau man neiseitu tais dziuveseliais kaip paprasciausia butu apglaistyt sonus? bandziau grietinele,bet man ji susigeria ir negraziai atrodo vistiek 4u.gif

Aptepi graziai sonus grietinele, tada imi i kaire ranka torta, po tortu pasidek lekste su trupiniais, ir desine ranka vis imk trupinius, ir glausk prie torto. Trupiniu likuciai nukris atgal i lekste smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Auksiuke @ 2010 04 26, 20:05)
as irgi prisidedu prie pagyru Kirbes meduciui. Pliusai ir del greicio ir del skonio  thumbup.gif
o kad ne tusciai butu- su irodymais  ax.gif
user posted image

wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *AMRI*: 28 balandžio 2010 - 10:47
QUOTE(rugiagele26 @ 2010 04 28, 11:33)
Naudoju paprastus miltus.
Papildyta:
As jo dar nekepus, bet as daryciau ji ryt. Na lakstelius issikepciau siandien, bet sutepineciau gal ryt, ar poryt...  g.gif
Papildyta:
Aptepi graziai sonus grietinele, tada imi i kaire ranka torta, po tortu pasidek lekste su trupiniais, ir desine ranka vis imk trupinius, ir glausk prie torto. Trupiniu likuciai nukris atgal i lekste smile.gif

skamba kaip aukstasis pilotazas 4u.gif mano tortas 28cm skersmens, gausis sunkus kai sutepsiu, bijau kad galiu neislaikyt as ant vienos rankos doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(rozine_svajone @ 2010 04 28, 14:46)
skamba kaip aukstasis pilotazas  4u.gif mano tortas 28cm skersmens, gausis sunkus kai sutepsiu, bijau kad galiu neislaikyt as ant vienos rankos  doh.gif  doh.gif  doh.gif

lotuliukas.gif neismesi, tik gal bandyk su padekliuku rankoj laikyt, kad nesulystu rankos i torta is apacios smile.gif ten greit einasi darbas zinok. Pacioj pradzioj, tai as padedavau torta ant lentutes, ir sukdama vis lipinau delnu trupinius. Gali pradziai taip bandyt...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rugiagele26: 28 balandžio 2010 - 14:55
Sveikos! ax.gif

Pasirodau su Cypciuko medučiu.
user posted image blush2.gif Tas tamsus sluoksnis uogienė, bet labai plona užtepiau. biggrin.gif
Atsakyti