QUOTE(*linuska* @ 2010 04 22, 20:07)
kirbe ar kitos mergaites prasau jusu pagalbos
issikepiau jau torciuka ryt tepsiu turiu klausimuku
noriu kad atrodytu kaip sitas kirbes kaip ant virsaus ta sokoladini glaju tept, ar taip ir tept ant torciuko ar uztept pirmiausia kremu ir paskui sokoladu nes sonus tai tepsiu ir dar is kur jums gaunasi tu trupiniuku as susipjausciau man viskas graziai isejo bet tu trupiniuku neturiu kvaili klausimukai bet prasau padekit
issikepiau jau torciuka ryt tepsiu turiu klausimuku
noriu kad atrodytu kaip sitas kirbes kaip ant virsaus ta sokoladini glaju tept, ar taip ir tept ant torciuko ar uztept pirmiausia kremu ir paskui sokoladu nes sonus tai tepsiu ir dar is kur jums gaunasi tu trupiniuku as susipjausciau man viskas graziai isejo bet tu trupiniuku neturiu kvaili klausimukai bet prasau padekit
norint aplieti tirpintu šokoladu arba glejum kokiu nors šokoladiniu,reikia aptepti torta sviestiniu kremuku,šonukus apiberti trupinukais,o paskui užlieti glaju ir gražiai atsargiai palyginti su peiliu.....pabaigoje apipuošti kraščiukus....trupinuku man lieka nuo biskvito...tiesiog kai daug darau tortu,tai kartais lieka,kartais ne...bet kai lieka tai susimalu ir pasidedu......jeigu jokiu trupinuku neturi,tai gali kokoso drožlem šonus padengti ar kokiais riešutais smulkintais.....
QUOTE(Nikoleta @ 2010 04 23, 16:25)
kirbe, nedaskaičiau temos
iš kur gaut trupinių ir ištraukus iš formos tortą kaip apdirbt šonus? aptept dar grietine, ar ir šiaip lips trupiniai trumpinius galvuju gal iš sausainių gaidelis gal pasidaryt
iš kur gaut trupinių ir ištraukus iš formos tortą kaip apdirbt šonus? aptept dar grietine, ar ir šiaip lips trupiniai trumpinius galvuju gal iš sausainių gaidelis gal pasidaryt
matosi ,kad nedaskaitei temos.... miltu per mažai- todel sukrito viduriukas...kepti ant neaukštos temp...tiesiog poas kiekviena kitokia orkaite ir reikia žiuret ,kai kepa.....
y vidu gali drasiai deti sulaužytus tuos biskvitukus,tiktrai nieko blogo neatsitiks.....
toliau išemus iš formos torta,reikia aptepti arba likusia grietinele arba sviestiniu kremuku-žiurint kaip norit puošti.....