Įkraunama...
Įkraunama...

MEDAUS TORTAS, 5 tema

QUOTE(*linuska* @ 2010 04 22, 20:07)
kirbe ar kitos mergaites prasau jusu pagalbos

issikepiau jau torciuka ryt tepsiu turiu klausimuku  blush2.gif 

noriu kad atrodytu kaip sitas kirbes kaip ant virsaus ta sokoladini glaju tept, ar taip ir tept ant torciuko ar uztept pirmiausia kremu ir paskui sokoladu nes sonus tai tepsiu  g.gif  ir dar is kur jums gaunasi tu trupiniuku as susipjausciau man viskas graziai isejo bet tu trupiniuku neturiu  blush2.gif  kvaili klausimukai bet prasau padekit  4u.gif

norint aplieti tirpintu šokoladu arba glejum kokiu nors šokoladiniu,reikia aptepti torta sviestiniu kremuku,šonukus apiberti trupinukais,o paskui užlieti glaju ir gražiai atsargiai palyginti su peiliu.....pabaigoje apipuošti kraščiukus....trupinuku man lieka nuo biskvito...tiesiog kai daug darau tortu,tai kartais lieka,kartais ne...bet kai lieka tai susimalu ir pasidedu......jeigu jokiu trupinuku neturi,tai gali kokoso drožlem šonus padengti ar kokiais riešutais smulkintais.....

QUOTE(Nikoleta @ 2010 04 23, 16:25)
kirbe, nedaskaičiau temos  doh.gif

iš kur gaut trupinių  unsure.gif ir ištraukus iš formos tortą kaip apdirbt šonus? aptept dar grietine, ar ir šiaip lips trupiniai  blush2.gif trumpinius galvuju gal iš sausainių gaidelis gal pasidaryt  blush2.gif

matosi ,kad nedaskaitei temos.... smile.gif miltu per mažai- todel sukrito viduriukas...kepti ant neaukštos temp...tiesiog poas kiekviena kitokia orkaite ir reikia žiuret ,kai kepa.....
y vidu gali drasiai deti sulaužytus tuos biskvitukus,tiktrai nieko blogo neatsitiks.....

toliau išemus iš formos torta,reikia aptepti arba likusia grietinele arba sviestiniu kremuku-žiurint kaip norit puošti.....
Atsakyti
QUOTE(kirbe @ 2010 04 23, 20:08)
matosi ,kad nedaskaitei temos.... smile.gif miltu per mažai- todel sukrito viduriukas...kepti ant neaukštos temp...tiesiog poas kiekviena kitokia orkaite ir reikia žiuret ,kai kepa.....
y vidu gali drasiai deti sulaužytus tuos biskvitukus,tiktrai nieko blogo neatsitiks.....

toliau  išemus iš formos torta,reikia aptepti arba likusia grietinele arba sviestiniu kremuku-žiurint kaip norit puošti.....

ačiū už operatyvų atsakymą drinks_cheers.gif dėsiu tuos biskvitukus, o dėl šonų tai ištraukus iš formos ką nors sumąstysiu bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos, norėjau paklaust. Kepiau medučio lakštus pagal Cypsiuką. Jie man gavosi minkšti. Kažką padariau ne taip, ar viskas tvarkoje? Nebus ištižęs tortas? ax.gif
Atsakyti
mergaites prasau pagalbos, gaminu medaus torta pagal cipciuka, bet man bliude ant garu biski plaukioja lyg kiausiniu gabaliukai mazyciai. atrodo ir maisiau bet vistiek turbut biski sutrauke sad.gif ar nieko tokio cia baisaus? ar jau mest lauk? sad.gif
Atsakyti
QUOTE(rozine_svajone @ 2010 04 25, 10:15)
mergaites prasau pagalbos, gaminu medaus torta pagal cipciuka, bet man bliude ant garu biski plaukioja lyg kiausiniu gabaliukai mazyciai. atrodo ir maisiau bet vistiek turbut biski sutrauke sad.gif ar nieko tokio cia baisaus? ar jau mest lauk? sad.gif

Manau kad nieko tokio, man ir taip buvo. gal nesigaus kaip noretusi, bet as kepiau, viskas gerai 4u.gif blush2.gif
Atsakyti
aciu smile.gif o db pradejau kociot, mano forma 28cm, tai man turbut is tods normos duok dieve kad 5 lakstai gautusi sad.gif nesuprantu kodel taip gavosi, visko kiek reikia dejau sad.gif na bet gal pirmas blynas nebus prisviles smile.gif
Atsakyti
mano tortukas pagal kirbe liuks atrodo thumbup.gif o kvapas wub.gif laukiu vakaro, įtariu ir su skoniu bus viskas thumbup.gif jaučiu pataps jis mano firminiu biggrin.gif anksčiau ir visada panašų darydavau, tik biskvitą paprastą kiaušininį kepdavau, o kremas grietininis būdavo, bet užsimanaiu pakeisti biggrin.gif, be to idėja su tortine liuksiška thumbup.gif anksčiau gaudavosi, bet per pilstydavau, bėgdavo grietinė, kiek jos išlaistydavau doh.gif o dabar ekonomiška, greita ir vaizdas 100 k geresnis biggrin.gif be to ir sustingo, dėl ko labiausiai pergyvenau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nikoleta: 25 balandžio 2010 - 09:48
na lakstai pagal Cipciuka gavosi geri smile.gif tik man 28cm skersmeniui teko per du kartus gamintis tesla ir keptis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nikoleta @ 2010 04 25, 10:46)
mano tortukas pagal kirbe liuks atrodo  thumbup.gif o kvapas  wub.gif laukiu vakaro, įtariu ir su skoniu bus viskas  thumbup.gif
doh.gif o dabar ekonomiška, greita ir vaizdas 100 k geresnis  biggrin.gif be to ir sustingo, dėl ko labiausiai pergyvenau biggrin.gif

smagu girdeti.....skanaus..... 4u.gif
Atsakyti
kepiau savaitgaliui is 1/3 cipciuko normos, gavosi 4 24 cm blynai ir dar vaikams sausainiuku su formelem prispaudeliojau, tai kai sutepiau buvo lygiai lygiai 1 kg tortukas thumbup.gif
man gaminant sy syki irgi sutrauke kiausini tai ismeciau lauk (kai is trecdalio buvo nebuvo gaila), matyt reikia gerai isplakta pilti ...
Atsakyti
QUOTE(kirbe @ 2010 04 26, 11:11)
smagu girdeti.....skanaus..... 4u.gif

as irgi prisidedu prie pagyru Kirbes meduciui. Pliusai ir del greicio ir del skonio thumbup.gif
o kad ne tusciai butu- su irodymais ax.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Auksiuke @ 2010 04 26, 21:05)
as irgi prisidedu prie pagyru Kirbes meduciui. Pliusai ir del greicio ir del skonio  thumbup.gif
o kad ne tusciai butu- su irodymais  ax.gif

laaaaabai dailus ir žinau ,kad skanus....... 4u.gif
Atsakyti