Na aš nedarau dideliam puode, tai masėbuną iki pusės puodo, o kai supilu soda, tai jau iki viršaus Aišku per kraštus nebėga, bet jeigu nenukelčiau nuo garų vonelės tai nežinia kas ten būtų
QUOTE(sandralija @ 2010 04 07, 18:12)
pjuvis ne koks,bet tik tiek belike is karto reikejo padaryti nuotrauka,bet pamirsau.
pagaliau pavyko ikelti nuotrauka
šaunu kad pavyko iš pirmo karto,tik ateityje siulyčiau dar ploniau pjaustyti biskvita...minimum y 5 dalis...tada dar skanesnis bus.....
QUOTE(kirbe @ 2010 04 10, 09:08)
šaunu kad pavyko iš pirmo karto,tik ateityje siulyčiau dar ploniau pjaustyti biskvita...minimum y 5 dalis...tada dar skanesnis bus.....
reikes pabandyti aciu uz saunu recepta
QUOTE(rugiagele26 @ 2010 04 09, 19:35)
Na man tai iki puodo virsaus nesuputoja suputoja, bet tik pavirsium.
Man tai niekas neputoja... kepiau jau trecia karta, skonis torto-superinis..
Siandien vienas zmogus pasake komplimenta-pats skaniausias torrtas koki esu valges.. Aciu Cipciuk
QUOTE(airius @ 2010 04 09, 14:31)
Sveiki, o sakykit grietine ir grietinele atskirai plaket ar kartu. ir kokio riebumo grietine emet. As taip pat noreciau liesesnio kremo, tik kad persigertu sluoksniai, ir butu nesausas
atskirai isplakiau 36% grietinele, tada grietine saules pieno 30 %, isplakiau su citrina is cukrum, gale plakimo supyliau istiprdytus tuos 10 gr zelatinos ir galiausia viska lengvai permaisau .
beje, siandien irgi girdejau, kad sitas tortas skaniausias medaus tortas koks yra valgytas irgi prisidedu prie dekojimo Cipciukui
kai pyliau soda suputojo bet ne iki virsaus, gavosi 11 plonuciuku lakstu 24 cm skersmens, as kociojau ant popieriaus, tada apipjaudavau, atraizas ir nenaudojama tels alaikydavau ant tu paciu garu tik jau isjungus, kad tesla nesukietetu, ir butu lengva kocioti
fainiausia, kad dar nelabai igudusi, bet ana syki teslos gaminimui, kociojimui ir kepimui sugaisau vos valandele
Ačiū didelis, CYPCIUK, už puikų receptą! Lakštus iškepiau ką tik - labai smagiai ir lengvai tešla gaminosi, kočiojosi iš vis pasaka, kaip lengvai, kepė sklandžiai, nesipūslėjo ir nesudegė Dabar einu tept, nes kitaip bus sausi suvalgyti
Labai labai dėkui už tikrai super receptą
Labai labai dėkui už tikrai super receptą
Ir as issikepiau lakstus ka tik
tik dejau kepimo miltelius o ne soda, nes nors ir nugesinta ji, esu sugadinusi kruva teslos. Tai daugiau nerizikuoju ir kepu su k. milteliais.
tik dejau kepimo miltelius o ne soda, nes nors ir nugesinta ji, esu sugadinusi kruva teslos. Tai daugiau nerizikuoju ir kepu su k. milteliais.
QUOTE(Kurmiukė @ 2010 04 13, 22:01)
Ačiū didelis, CYPCIUK, už puikų receptą! Lakštus iškepiau ką tik - labai smagiai ir lengvai tešla gaminosi, kočiojosi iš vis pasaka, kaip lengvai, kepė sklandžiai, nesipūslėjo ir nesudegė Dabar einu tept, nes kitaip bus sausi suvalgyti
Labai labai dėkui už tikrai super receptą
Labai labai dėkui už tikrai super receptą
Nu, ką, sutepiau savo Meducio biskvitus pagal Cypciuka dviem skirtingais kremais. Rezultatai:
Dublis1- pertepima dariau savavaliskai is plaktos grietines- total kosmar... nesiplake, taskesi, galop pripyliau zelatinos ir ta makalose sutepiau.. tortas gavosi maziukas, bet gana skanus, nors ir sausokas- lakstu skonis viska kompensavo...
Dublis 2- pertepiau plaktas grietinele pagal Cypciuka... plakesi puikiai (Zematijos pieno 36 proc), sutepus tortas normalaus dydzio, o skonis
Isvada: reikia klausyti profesionalu
QUOTE(Kurmiukė @ 2010 04 16, 22:49)
Nu, ką, sutepiau savo Meducio biskvitus pagal Cypciuka dviem skirtingais kremais. Rezultatai:
Dublis1- pertepima dariau savavaliskai is plaktos grietines- total kosmar... nesiplake, taskesi, galop pripyliau zelatinos ir ta makalose sutepiau.. tortas gavosi maziukas, bet gana skanus, nors ir sausokas- lakstu skonis viska kompensavo...
Dublis 2- pertepiau plaktas grietinele pagal Cypciuka... plakesi puikiai (Zematijos pieno 36 proc), sutepus tortas normalaus dydzio, o skonis
Isvada: reikia klausyti profesionalu
Dublis1- pertepima dariau savavaliskai is plaktos grietines- total kosmar... nesiplake, taskesi, galop pripyliau zelatinos ir ta makalose sutepiau.. tortas gavosi maziukas, bet gana skanus, nors ir sausokas- lakstu skonis viska kompensavo...
Dublis 2- pertepiau plaktas grietinele pagal Cypciuka... plakesi puikiai (Zematijos pieno 36 proc), sutepus tortas normalaus dydzio, o skonis
Isvada: reikia klausyti profesionalu
as tepiau su grietinele is pakelio(milteliai) kur su pienu reikia maisyti. Tai tepesi puikiai stovejo puikiai, bet pertepimas ir grietines ir citrinos su cukraus pudra, mums buvo nepalyginamai skanesnis
QUOTE(kirbe @ 2009 10 24, 16:11)
kirbe ar kitos mergaites prasau jusu pagalbos
issikepiau jau torciuka ryt tepsiu turiu klausimuku
noriu kad atrodytu kaip sitas kirbes kaip ant virsaus ta sokoladini glaju tept, ar taip ir tept ant torciuko ar uztept pirmiausia kremu ir paskui sokoladu nes sonus tai tepsiu ir dar is kur jums gaunasi tu trupiniuku as susipjausciau man viskas graziai isejo bet tu trupiniuku neturiu kvaili klausimukai bet prasau padekit
kirbe, nedaskaičiau temos puoliau daryt, na miltų turbūt pamažinau, po to susišvietė kad jau svyla po 40 min kepiau 180 traukt lauk, viskas kliuksi, vėl atgal kišau ir meldžiausi, galiausiai gavosi kad sukrito vidus o šonai iškilo, viršus juodas dar ir pjaustyt sugebėjau šiltą taigi gavosi storio 6 lakštų, bet kadangi per vidurį duobė, tai 4 lakštai ratukai vat galvoju jei vieną ratuką palaužyt ir į vidurį sudėt, ar nebus labai blogai ar naują biskvitą kept juodą masę nugramdžiau šiaip biskvito skonis tikras meduolis, bet tas kepimo procesas kažkoks žiaurus gavosi, man jau lengviau pasirodė blynus kočiot
iš kur gaut trupinių ir ištraukus iš formos tortą kaip apdirbt šonus? aptept dar grietine, ar ir šiaip lips trupiniai trumpinius galvuju gal iš sausainių gaidelis gal pasidaryt
iš kur gaut trupinių ir ištraukus iš formos tortą kaip apdirbt šonus? aptept dar grietine, ar ir šiaip lips trupiniai trumpinius galvuju gal iš sausainių gaidelis gal pasidaryt