Įkraunama...
Įkraunama...

MEDAUS TORTAS, 5 tema

Na aš nedarau dideliam puode, tai masėbuną iki pusės puodo, o kai supilu soda, tai jau iki viršaus lotuliukas.gif Aišku per kraštus nebėga, bet jeigu nenukelčiau nuo garų vonelės tai nežinia kas ten būtų hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(sandralija @ 2010 04 07, 18:12)

pjuvis ne koks,bet tik tiek belike blush2.gif is karto reikejo padaryti nuotrauka,bet pamirsau.
pagaliau pavyko ikelti nuotrauka doh.gif

šaunu kad pavyko iš pirmo karto,tik ateityje siulyčiau dar ploniau pjaustyti biskvita...minimum y 5 dalis...tada dar skanesnis bus..... 4u.gif
Atsakyti
Mano medutis:

gabalėlis
bendras vaizdas
Atsakyti
QUOTE(kirbe @ 2010 04 10, 09:08)
šaunu kad pavyko iš pirmo karto,tik ateityje siulyčiau dar ploniau pjaustyti biskvita...minimum y 5 dalis...tada dar skanesnis bus..... 4u.gif

reikes pabandyti ax.gif aciu uz saunu recepta mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2010 04 09, 19:35)
Na man tai iki puodo virsaus nesuputoja  blink.gif suputoja, bet tik pavirsium.

Man tai niekas neputoja... kepiau jau trecia karta, skonis torto-superinis..
Siandien vienas zmogus pasake komplimenta-pats skaniausias torrtas koki esu valges.. wub.gif Aciu Cipciuk 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(airius @ 2010 04 09, 14:31)
Sveiki, o sakykit grietine ir grietinele atskirai plaket ar kartu. ir kokio riebumo grietine emet. As taip pat noreciau liesesnio kremo, tik kad persigertu sluoksniai, ir butu nesausas 4u.gif

atskirai isplakiau 36% grietinele, tada grietine saules pieno 30 %, isplakiau su citrina is cukrum, gale plakimo supyliau istiprdytus tuos 10 gr zelatinos ir galiausia viska lengvai permaisau .
beje, siandien irgi girdejau, kad sitas tortas skaniausias medaus tortas koks yra valgytas blush2.gif irgi prisidedu prie dekojimo Cipciukui 4u.gif

kai pyliau soda suputojo bet ne iki virsaus, gavosi 11 plonuciuku lakstu 24 cm skersmens, as kociojau ant popieriaus, tada apipjaudavau, atraizas ir nenaudojama tels alaikydavau ant tu paciu garu tik jau isjungus, kad tesla nesukietetu, ir butu lengva kocioti 4u.gif
fainiausia, kad dar nelabai igudusi, bet ana syki teslos gaminimui, kociojimui ir kepimui sugaisau vos valandele 4u.gif
Atsakyti
Ačiū didelis, CYPCIUK, už puikų receptą! Lakštus iškepiau ką tik - labai smagiai ir lengvai tešla gaminosi, kočiojosi iš vis pasaka, kaip lengvai, kepė sklandžiai, nesipūslėjo ir nesudegė thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Dabar einu tept, nes kitaip bus sausi suvalgyti lotuliukas.gif
Labai labai dėkui už tikrai super receptą wub.gif
Atsakyti
Ir as issikepiau lakstus ka tik smile.gif
tik dejau kepimo miltelius o ne soda, nes nors ir nugesinta ji, esu sugadinusi kruva teslos. Tai daugiau nerizikuoju ir kepu su k. milteliais. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kurmiukė @ 2010 04 13, 22:01)
Ačiū didelis, CYPCIUK, už puikų receptą! Lakštus iškepiau ką tik - labai smagiai ir lengvai tešla gaminosi, kočiojosi iš vis pasaka, kaip lengvai, kepė sklandžiai, nesipūslėjo ir nesudegė  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif Dabar einu tept, nes kitaip bus sausi suvalgyti  lotuliukas.gif
Labai labai dėkui už tikrai super receptą wub.gif

Nu, ką, sutepiau savo Meducio biskvitus pagal Cypciuka dviem skirtingais kremais. Rezultatai:
Dublis1- pertepima dariau savavaliskai is plaktos grietines- total kosmar... nesiplake, taskesi, galop pripyliau zelatinos ir ta makalose sutepiau.. tortas gavosi maziukas, bet gana skanus, nors ir sausokas- lakstu skonis viska kompensavo...
Dublis 2- pertepiau plaktas grietinele pagal Cypciuka... plakesi puikiai (Zematijos pieno 36 proc), sutepus tortas normalaus dydzio, o skonis wub.gif wub.gif wub.gif

Isvada: reikia klausyti profesionalu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kurmiukė @ 2010 04 16, 22:49)
Nu, ką, sutepiau savo Meducio biskvitus pagal Cypciuka dviem skirtingais kremais. Rezultatai:
Dublis1- pertepima dariau savavaliskai is plaktos grietines- total kosmar... nesiplake, taskesi, galop pripyliau zelatinos ir ta makalose sutepiau.. tortas gavosi maziukas, bet gana skanus, nors ir sausokas- lakstu skonis viska kompensavo...
Dublis 2- pertepiau plaktas grietinele pagal Cypciuka... plakesi puikiai (Zematijos pieno 36 proc), sutepus tortas normalaus dydzio, o skonis wub.gif  wub.gif  wub.gif

Isvada: reikia klausyti profesionalu 4u.gif

as tepiau su grietinele is pakelio(milteliai) kur su pienu reikia maisyti. Tai tepesi puikiai stovejo puikiai, bet pertepimas ir grietines ir citrinos su cukraus pudra, mums buvo nepalyginamai skanesnis doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kirbe @ 2009 10 24, 16:11)

kirbe ar kitos mergaites prasau jusu pagalbos

issikepiau jau torciuka ryt tepsiu turiu klausimuku blush2.gif

noriu kad atrodytu kaip sitas kirbes kaip ant virsaus ta sokoladini glaju tept, ar taip ir tept ant torciuko ar uztept pirmiausia kremu ir paskui sokoladu nes sonus tai tepsiu g.gif ir dar is kur jums gaunasi tu trupiniuku as susipjausciau man viskas graziai isejo bet tu trupiniuku neturiu blush2.gif kvaili klausimukai bet prasau padekit 4u.gif
Atsakyti
kirbe, nedaskaičiau temos doh.gif puoliau daryt, na miltų turbūt pamažinau, po to susišvietė kad jau svyla po 40 min kepiau 180 doh.gif traukt lauk, viskas kliuksi, vėl atgal kišau doh.gif ir meldžiausi, galiausiai gavosi kad sukrito vidus o šonai iškilo, viršus juodas biggrin.gif dar ir pjaustyt sugebėjau šiltą doh.gif taigi gavosi storio 6 lakštų, bet kadangi per vidurį duobė, tai 4 lakštai ratukai cool.gif vat galvoju jei vieną ratuką palaužyt ir į vidurį sudėt, ar nebus labai blogai g.gif ar naują biskvitą kept g.gif juodą masę nugramdžiau cool.gif šiaip biskvito skonis thumbup.gif tikras meduolis, bet tas kepimo procesas kažkoks žiaurus gavosi, man jau lengviau pasirodė blynus kočiot hihihi.gif

iš kur gaut trupinių unsure.gif ir ištraukus iš formos tortą kaip apdirbt šonus? aptept dar grietine, ar ir šiaip lips trupiniai blush2.gif trumpinius galvuju gal iš sausainių gaidelis gal pasidaryt blush2.gif
Atsakyti