Įkraunama...
Įkraunama...

MEDAUS TORTAS, 5 tema

QUOTE(daividija @ 2010 04 07, 18:55)
Atrodo labai skaniai,nebandziau as dar to biskvito(panasu kazkada kepiau),bet reikes pamegint ir kremas tas puikus thumbup.gif

tikrai bandyk
Atsakyti
Aš Velykom kepiau medutį pagal Cipciuką, tai labai skanus ir labai minkštas gavosi thumbup.gif tiksliau, gavosi 2 tortai, nes iš porcijos išėjo 16 lakštų, tai antrąjį vežiaus pas tėvus mirksiukas.gif
Man lakštai labai greitai kepė, vos spėjau kočioti, beje, kočiojau iš karto ant kepimo popieriaus, kad nereikėtų perkelinėt blush2.gif
Atsakyti
na ir as velykoms kepiau meduti, tai visu nuomone, sy syki buvo skaniausias is visu, taigis- cipciuko blynai, o pertepimas miksuotas. pirma syki dariau vien is grietineles pagal cipciuka, buvo per riebu, antra syki dariau pagal nepamenu kieno recepta, bet kur 2 indeliai grietines ir 1 grietineles ir 30 g zelatinos, tai buvo per kieta ir sausa, tai sy syki ekspermentavau - 1 indelis grietines, 1 indelis ir dar trupuciukas grietineles (likusia grietinele sunaudojau papuosimui) ir tik 10 g zelatinos . viska suplakus sumaisius visiskai neapstingo, jau buvau panikoje kad begs ir tekes man tas tortas, nu bet issiplake buvo normaliai tai emiau ir sutepiau, tik kad liuliavo viskas kuri laika doh.gif lotuliukas.gif bijojau ir pajudinti, ale isnesiau i vesia patalpa ir kiek apstingo, tada dar paslegiau siek tiek, zodziu ant rytojaus nebeliuliavo niekas. gavosi pertepimai gan stori,. ai dar dejau i du sluoksnius zeles, o i viena pjaustyti banano. tortas gavosi nerealus, nei per sausas nei per slapias, nei per kietas, zodziu pats tas thumbup.gif dabar tik bijau kad atvelykiui nebesigaus taip pat doh.gif lakstu dar turiu, reikes bandyti .
Atsakyti
labas jums,
SOS merginos!!!! Pirma karta is visu kitu nesigavo meducio lakstai,o dar kolegei dariau.. verysad.gif ar galejo jie man nesigaut kad per mazai sodos idejau?? kazkokia mistika,visada super skanus ir gerai iseidavo(cipciuko medutis) nu siandien kazkokie kaip picai padai,pasimetusi esu... g.gif ar man is situ iseis geras tortas?? ar kept is naujo lakstus?
Atsakyti
QUOTE(dziudita @ 2010 04 09, 13:11)
labas jums,
SOS merginos!!!! Pirma karta is visu kitu nesigavo meducio lakstai,o dar kolegei dariau.. verysad.gif ar galejo jie man nesigaut kad per mazai sodos idejau?? kazkokia mistika,visada super skanus ir gerai iseidavo(cipciuko medutis) nu siandien kazkokie kaip picai padai,pasimetusi esu... g.gif ar man is situ iseis geras tortas?? ar kept is naujo lakstus?

O tai kas jiem yra? Jeigu kaip picų padai tai gerai lotuliukas.gif nes pas mane tai kaip sausainis buna biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Povila$ @ 2010 04 09, 13:41)
O tai kas jiem yra? Jeigu kaip picų padai tai gerai lotuliukas.gif  nes pas mane tai kaip sausainis buna biggrin.gif

na nzn man pirma karta jie tokie,siaip darau vos vos storesnius tai papucia juos ir tokie man jie grazus kvepia meduciu,o si kart nemoku paaiskint.. g.gif na bandysiu tept,tikiuos viskas bus gerai.
Atsakyti
QUOTE(Bomba @ 2010 04 08, 22:19)
na ir as velykoms kepiau meduti, tai visu nuomone, sy syki buvo skaniausias is visu, taigis- cipciuko blynai, o pertepimas miksuotas. pirma syki dariau vien is grietineles pagal cipciuka, buvo per riebu, antra syki dariau pagal nepamenu kieno recepta, bet kur 2 indeliai grietines ir 1 grietineles ir 30 g zelatinos, tai buvo per kieta ir sausa, tai sy syki ekspermentavau - 1 indelis grietines, 1 indelis ir dar trupuciukas grietineles (likusia grietinele sunaudojau papuosimui) ir tik 10 g zelatinos . viska suplakus sumaisius visiskai neapstingo, jau buvau panikoje kad begs ir tekes man tas tortas, nu bet issiplake buvo normaliai tai emiau ir sutepiau, tik kad liuliavo viskas kuri laika  doh.gif  lotuliukas.gif bijojau ir pajudinti, ale isnesiau i vesia patalpa ir kiek apstingo, tada dar paslegiau siek tiek, zodziu ant rytojaus nebeliuliavo niekas. gavosi pertepimai gan stori,. ai dar dejau i du sluoksnius zeles, o i viena pjaustyti banano. tortas gavosi nerealus, nei per sausas nei per slapias, nei per kietas, zodziu pats tas  thumbup.gif dabar tik bijau kad atvelykiui nebesigaus taip pat  doh.gif lakstu dar turiu, reikes bandyti .

Sveiki, o sakykit grietine ir grietinele atskirai plaket ar kartu. ir kokio riebumo grietine emet. As taip pat noreciau liesesnio kremo, tik kad persigertu sluoksniai, ir butu nesausas 4u.gif
Atsakyti
grietine 40% grietinele35%arba36%,zalatinos as nededu nes ir taip viskas puikiai sustingsta,o isplaku atskirai ,o po to sumaisau
Atsakyti
Sakykit ka darau ne taip, kodel man nelabai suputoja ir mases nesigauna tiek kad galeciau padaryt du tortus normalius g.gif . antra kart kepu ir vis tas pats schmoll.gif .
Atsakyti
QUOTE(dziudita @ 2010 04 09, 13:11)
labas jums,

Aš irgi dariau iš plonai iškočiotų ir jie mažai pakilo-iškepę gavosi vos 2mm storio. Sutepus, įsigėrė drėgmės ir šiek tiek pabrinko ir atidrėko ir tuo pačiu paaukštėjo. Taigi rezultatas thumbup.gif . Ir tau gerai gausis.
Papildyta:
QUOTE(azalija170 @ 2010 04 09, 15:35)
grietine 40% grietinele35%arba36%,zalatinos as nededu nes ir taip viskas puikiai sustingsta,o isplaku atskirai ,o po to sumaisau

Na šis variantas tai liesesnis už vien grietinėlę nesigauna, nes grietinėlė 35-36 proc, o grietinė čia 40 proc doh.gif Čia nebent pigiau gaunasi
Papildyta:
QUOTE(airius @ 2010 04 09, 17:55)
Sakykit ka darau ne taip, kodel man nelabai suputoja ir mases nesigauna tiek kad galeciau padaryt du tortus normalius g.gif . antra kart kepu ir vis tas pats schmoll.gif .

Tikiuosi atsakys tos, kuriom suputoja ir man įdomu,nes aš nedariau taip, kad suputotų ir aš lakštus iškočiojus labai plonai-1 mm storio, padarau jų 2 tortams 25cm diametro, po 6 lakštus kiekvienam. Bet jie ir torte būna 2mm storio
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Letune: 09 balandžio 2010 - 18:45
Man labai gerai suputoja, iki puodo viršaus smile.gif Gal neįkaitinan tos tešlos masęs iki reikiamos temperatūros??? g.gif
Atsakyti
Na man tai iki puodo virsaus nesuputoja blink.gif suputoja, bet tik pavirsium.
Atsakyti