QUOTE(dziudita @ 2010 04 09, 13:11)
labas jums,
SOS merginos!!!! Pirma karta is visu kitu nesigavo meducio lakstai,o dar kolegei dariau..
ar galejo jie man nesigaut kad per mazai sodos idejau?? kazkokia mistika,visada super skanus ir gerai iseidavo(cipciuko medutis) nu siandien kazkokie kaip picai padai,pasimetusi esu...
ar man is situ iseis geras tortas?? ar kept is naujo lakstus?
Aš irgi dariau iš plonai iškočiotų ir jie mažai pakilo-iškepę gavosi vos 2mm storio. Sutepus, įsigėrė drėgmės ir šiek tiek pabrinko ir atidrėko ir tuo pačiu paaukštėjo. Taigi rezultatas
. Ir tau gerai gausis.
Papildyta:
QUOTE(azalija170 @ 2010 04 09, 15:35)
grietine 40% grietinele35%arba36%,zalatinos as nededu nes ir taip viskas puikiai sustingsta,o isplaku atskirai ,o po to sumaisau
Na šis variantas tai liesesnis už vien grietinėlę nesigauna, nes grietinėlė 35-36 proc, o grietinė čia 40 proc
Čia nebent pigiau gaunasi
Papildyta:
QUOTE(airius @ 2010 04 09, 17:55)
Sakykit ka darau ne taip, kodel man nelabai suputoja ir mases nesigauna tiek kad galeciau padaryt du tortus normalius
. antra kart kepu ir vis tas pats
.
Tikiuosi atsakys tos, kuriom suputoja ir man įdomu,nes aš nedariau taip, kad suputotų ir aš lakštus iškočiojus labai plonai-1 mm storio, padarau jų 2 tortams 25cm diametro, po 6 lakštus kiekvienam. Bet jie ir torte būna 2mm storio