lenkiu galvą
Cipciukui už išmokymą gamint medutį
pirmas mano darytas keptas tortas. išdrįsau tik tamstos dėka. AČIŪ
siaubas-baubas, dariau tą šokolado tvorelę - labai lengva, o taip bijojau
QUOTE(mamucis @ 2010 03 31, 22:07)
Bet ateity darysiu mazajam torciukui isbandyta greita, bet nenormaliai skanu varijanta. I ta pacia isplakta grietinele dejau citrinos zieveles, tarkuotos smulkia tarkute ir tarkuoto banano. Viska permaisiau blenderiu (juo ir plakiau grietinele). Zinokit prarijom visi liezuvius
Labai bijojau, kad lakstai nepersigers, bet uzteko paros, viskas gavosi puikiai.
dariau pagal Jūsų rekomenduotą variantą - įtarkavau citrinos žievelės ir bananų sutryniau. nu tikrai subtiliai skanu. rekomenduoju
klausimas: kai puošimui plakiau grietinėlę, ją man į gumuliukus sutraukė kažkaip. galiojimas tikrai dar geras buvo. perplakiau?
Papildyta:
QUOTE(charizsma @ 2010 04 02, 16:17)
O del ko visa ta tesla suminkyta yra rudos spalvos?As niekad nedariau lakstais,todel,kai tik iskepdavo jis pasidarydavo ruda.
aš specialiai pusę cukraus karamelizavau - kad tamsesnė tešla gautųsi - gražiau atroro torto pjūvis tada
Papildyta:
QUOTE(dosa @ 2010 04 04, 15:30)
medutis, su aguonos ir persikais-labai skanus derinys
mjoooo.. dekoras puikus!