Įkraunama...
Įkraunama...

MEDAUS TORTAS, 5 tema

QUOTE(dosa @ 2010 04 04, 15:30)
medutis, su aguonos ir persikais-labai skanus derinys  4u.gif

kai darot meduti, pertepant lakstelius kazkiek paspaudziat ar ne, nes kiek darau, nu gyvenime nesigauna tokie stori pertepimo sluoksniai doh.gif doh.gif nors dedu tikrai daug pertepimo, visada buna maza litro doh.gif
Atsakyti
lenkiu galvą Cipciukui už išmokymą gamint medutį 4u.gif 4u.gif
pirmas mano darytas keptas tortas. išdrįsau tik tamstos dėka. AČIŪ 4u.gif

siaubas-baubas, dariau tą šokolado tvorelę - labai lengva, o taip bijojau hihihi.gif

QUOTE(mamucis @ 2010 03 31, 22:07)
Bet ateity darysiu mazajam torciukui isbandyta greita, bet nenormaliai skanu varijanta. I ta pacia isplakta grietinele dejau citrinos zieveles, tarkuotos smulkia tarkute ir tarkuoto banano. Viska permaisiau blenderiu (juo ir plakiau grietinele). Zinokit prarijom visi liezuvius  bigsmile.gif Labai bijojau, kad lakstai nepersigers, bet uzteko paros, viskas gavosi puikiai.

dariau pagal Jūsų rekomenduotą variantą - įtarkavau citrinos žievelės ir bananų sutryniau. nu tikrai subtiliai skanu. rekomenduoju good.gif

klausimas: kai puošimui plakiau grietinėlę, ją man į gumuliukus sutraukė kažkaip. galiojimas tikrai dar geras buvo. perplakiau? g.gif

Papildyta:

QUOTE(charizsma @ 2010 04 02, 16:17)
O del ko visa ta tesla suminkyta yra rudos spalvos?As niekad nedariau lakstais,todel,kai tik iskepdavo jis pasidarydavo ruda.

aš specialiai pusę cukraus karamelizavau - kad tamsesnė tešla gautųsi - gražiau atroro torto pjūvis tada smile.gif
Papildyta:
QUOTE(dosa @ 2010 04 04, 15:30)
medutis, su aguonos ir persikais-labai skanus derinys  4u.gif

mjoooo.. dekoras puikus!
Atsakyti
labas,na va po svenciu jau,tai galiu pasisakyti ir as kaip gavosi mano torciukas ax.gif buvau issikepusi ir lakstu(pagal cipciuko recepta) ir biskvita (kirbes),taigi teko rinktis kuri daryti doh.gif tai dariau pagal Kirbe,nes labai jau norejau kazko panasaus i parduotuvini meduti tongue.gif ir galiu drasiai nusilenkti pries recepto autore,nes tikrai nelabai kuom skyresi nuo pirktinio.ikelsiu veliau nuotraukyte ax.gif
Atsakyti
QUOTE(sandralija @ 2010 04 07, 13:25)
labas,na va po svenciu jau,tai galiu pasisakyti ir as kaip gavosi mano torciukas ax.gif buvau issikepusi ir lakstu(pagal cipciuko recepta) ir biskvita (kirbes),taigi teko rinktis kuri daryti doh.gif tai dariau pagal Kirbe,nes labai jau norejau kazko panasaus i parduotuvini meduti tongue.gif ir galiu drasiai nusilenkti pries recepto autore,nes tikrai nelabai kuom skyresi nuo pirktinio.ikelsiu veliau nuotraukyte ax.gif

o kur tas kirbes receptas? norisi ir ta isbandyt..
Papildyta:
radau blush2.gif
Atsakyti
kaip sumazinti nuotrauka g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sandralija: 07 balandžio 2010 - 12:49
niu pabandysiu pagaliau ikelt ir as saviskiu foto smile.gif [attachmentid=196254]
Atsakyti
http://public.fotki....foto/tort1.html
http://public.fotki....ort2.html#media
http://public.fotki....ort3.html#media

nezinau kodel, bet daugiau ikelt foto man nesigavo ohmy.gif tai nuorodas ikeliau wink.gif
Atsakyti
QUOTE(sandralija @ 2010 04 07, 10:47)
kaip sumazinti nuotrauka g.gif

O per kur tu keli?
Atsakyti
mano tortas
Papildyta:
pjuvis ne koks,bet tik tiek belike blush2.gif is karto reikejo padaryti nuotrauka,bet pamirsau.
pagaliau pavyko ikelti nuotrauka doh.gif
Atsakyti
[quote=sandralija,2010 04 07, 18:12]
mano tortas
O ar nebuvo Kirbės sausas biskvitas, ar niekuo jo nedrėkinai? Ir ar lengvai pjaustėsi?
Atsakyti
QUOTE(Letune @ 2010 04 07, 18:29)

O ar nebuvo Kirbės sausas biskvitas, ar niekuo jo nedrėkinai? Ir ar lengvai pjaustėsi?

visiskai nesausas,niekuom nedrekinau ir siandiena man netgi jis per daug dregnas(viduriniai sluoksniai) ,net nezinau nuo ko g.gif nes pertepimas labai gerai sustinges.o pertepima dariau pagal Rinami.tiesa kai sutepiau nedejau is karto i saldytuva,leidau pastoveti kambario temperaturoje,nes as ir bijojau,kad nebutu sausas,taigi pertepimas ilgiau stingo,tai ir pakankamai biskvitas sudreko.
super receptas thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Papildyta:
kaip jau ir rasiau,kad nebuvo sausas,tai ir pjaustesi labai lengvai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sandralija @ 2010 04 07, 15:12)
mano tortas
Papildyta:
pjuvis ne koks,bet tik tiek belike blush2.gif is karto reikejo padaryti nuotrauka,bet pamirsau.
pagaliau pavyko ikelti nuotrauka doh.gif

Atrodo labai skaniai,nebandziau as dar to biskvito(panasu kazkada kepiau),bet reikes pamegint ir kremas tas puikus thumbup.gif
Atsakyti