dariau pagal Cipciuko recepta bet kai traukesi tesla, tai nemmoku pasakyt net gal ka ne taip dariau
o as norejau paklausti gal kas zinos, issikepiau as lakstus pagal cipciuka, ir man ju gavosi 10 kazkur 22-23cm skersmens, galvoju vienam torciukui naudoti 5 lakstus, tai kokio kiekio grietineles man reikes? nusipirkau du indelius 450g ir galvoju ar reikia dar ar truks..
QUOTE(Krisss @ 2010 04 02, 10:42)
o as norejau paklausti gal kas zinos, issikepiau as lakstus pagal cipciuka, ir man ju gavosi 10 kazkur 22-23cm skersmens, galvoju vienam torciukui naudoti 5 lakstus, tai kokio kiekio grietineles man reikes? nusipirkau du indelius 450g ir galvoju ar reikia dar ar truks..
Uzteks dvieju
O del ko visa ta tesla suminkyta yra rudos spalvos?As niekad nedariau lakstais,todel,kai tik iskepdavo jis pasidarydavo ruda.
QUOTE(charizsma @ 2010 04 02, 16:17)
O del ko visa ta tesla suminkyta yra rudos spalvos?As niekad nedariau lakstais,todel,kai tik iskepdavo jis pasidarydavo ruda.
Tiksliai nezinau, bet gal nuo sodos . kepiau grietinecius, dedasi soda, tai ir ruduoja. bet cia tik speju
Viskas, mergos, prisiskaiciau ta spanu svajoniu apie meducius ir medaus tortus, ir pradejau kaloriju gamybos procesa - baigia kepti paskutinieji torto lakstai
Na čia ne tortas , bet medaus reikia tikrai nemažai
----------------------------------------------------------------------------------------------
Mano darbai, mano blogas
----------------------------------------------------------------------------------------------
Mano darbai, mano blogas
maniskiai jau du sutepti, stengsta saldytuve. sutepiau pagal Darses receptukka, bet truputi paimprozavau,(nukrypau nuo proporciju ) bet ragavau, pertepimas man tikrai skanus ir primine kaip vaikysteje mamukas medaus torta kepdavo, o as kremo likucius islaizydavau tai tures ir sustenges but skanus
nors kaip viena is jusu pastebejot su grietinele paprasciau, kaip padesi taip stoves, tik kad ji riebi be galo
nors kaip viena is jusu pastebejot su grietinele paprasciau, kaip padesi taip stoves, tik kad ji riebi be galo
medutis, su aguonos ir persikais-labai skanus derinys
wow koks tvarkingas medutis! grazus velnias, gal nereikejo list i saldumynu skyriu
Kepiau ir aš medutį pagal Cipciuką. Labai bijojau kept, nes su tortų kepimu išvis nieko bendro nesu turėjus Pirktinių biskvitų patepliojimas kremais nesiskaito Tortas gavosi nuostabus Kas ragavo, visiems labai patiko
gavosi tikrai skanus tortai, ir tikrai neriebus , aciu cipciukui ir darsei
visi isgyre nors su tuo pertepimu truputi daugiau darbo bet tikrai skanu.
visi isgyre nors su tuo pertepimu truputi daugiau darbo bet tikrai skanu.