Įkraunama...
Įkraunama...

MEDAUS TORTAS, 5 tema

dariau pagal Cipciuko recepta bet kai traukesi tesla, tai nemmoku pasakyt net g.gif gal ka ne taip dariau g.gif
Atsakyti
o as norejau paklausti gal kas zinos, issikepiau as lakstus pagal cipciuka, ir man ju gavosi 10 kazkur 22-23cm skersmens, galvoju vienam torciukui naudoti 5 lakstus, tai kokio kiekio grietineles man reikes? blush2.gif nusipirkau du indelius 450g ir galvoju ar reikia dar ar truks..
Atsakyti
QUOTE(Krisss @ 2010 04 02, 10:42)
o as norejau paklausti gal kas zinos, issikepiau as lakstus pagal cipciuka, ir man ju gavosi 10 kazkur 22-23cm skersmens, galvoju vienam torciukui naudoti 5 lakstus, tai kokio kiekio grietineles man reikes?  blush2.gif  nusipirkau du indelius 450g ir galvoju ar reikia dar ar truks..

Uzteks dvieju mirksiukas.gif
Atsakyti
O del ko visa ta tesla suminkyta yra rudos spalvos?As niekad nedariau lakstais,todel,kai tik iskepdavo jis pasidarydavo ruda.
Atsakyti
QUOTE(charizsma @ 2010 04 02, 16:17)
O del ko visa ta tesla suminkyta yra rudos spalvos?As niekad nedariau lakstais,todel,kai tik iskepdavo jis pasidarydavo ruda.

Tiksliai nezinau, bet gal nuo sodos g.gif . kepiau grietinecius, dedasi soda, tai ir ruduoja. bet cia tik blush2.gif speju
Atsakyti
Viskas, mergos, prisiskaiciau ta spanu svajoniu apie meducius ir medaus tortus, ir pradejau kaloriju gamybos procesa - baigia kepti paskutinieji torto lakstai smile.gif
Atsakyti
Na čia ne tortas , bet medaus reikia tikrai nemažai smile.gif

user posted image

----------------------------------------------------------------------------------------------

Mano darbai, mano blogas
Atsakyti
maniskiai jau du sutepti, stengsta saldytuve. sutepiau pagal Darses receptukka, bet truputi paimprozavau,(nukrypau nuo proporciju smile.gif ) bet ragavau, pertepimas man tikrai skanus thumbup.gif ir primine kaip vaikysteje mamukas medaus torta kepdavo, o as kremo likucius islaizydavau clap.gif tai tures ir sustenges but skanus essen.gif
nors kaip viena is jusu pastebejot su grietinele paprasciau, kaip padesi taip stoves, tik kad ji riebi be galo
unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo indmik: 02 balandžio 2010 - 21:36
medutis, su aguonos ir persikais-labai skanus derinys 4u.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
wow koks tvarkingas medutis! grazus wub.gif velnias, gal nereikejo list i saldumynu skyriu doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Kepiau ir aš medutį pagal Cipciuką. tongue.gif Labai bijojau kept, nes su tortų kepimu išvis nieko bendro nesu turėjus rolleyes.gif Pirktinių biskvitų patepliojimas kremais nesiskaito lotuliukas.gif Tortas gavosi nuostabus thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Kas ragavo, visiems labai patiko blush2.gif
Atsakyti
clap.gif yahoo.gif gavosi tikrai skanus tortai, ir tikrai neriebus thumbup.gif , aciu cipciukui ir darsei 4u.gif
visi isgyre smile.gif nors su tuo pertepimu truputi daugiau darbo bet tikrai skanu.
Atsakyti