Noriu pasakyt, kad man sitas tortas kazkokia fantastika-ingridientai paprastuciai, technologija super paprasta,savikaina nedidele, o gaunasi nerealiai skanus tortas.
Man is Cipciuko recepto gavosi 10 x30 cm lakstu ir 3x15 cm.
Is 5 didziuju lakstu man gavosi gal kokiu 12 cm aukscio tortas milzinas (nesveriau, bet kokie 3 kg drasiai. Sunaudojau 3 didelius indelius grietineles, o i tarp sluoksniu dejau riesutu, dz. slyvu , razinu ir abrikosu sluoksnius. Buvo laaabai skanu! Bet ateity darysiu mazajam torciukui isbandyta greita, bet nenormaliai skanu varijanta. I ta pacia isplakta grietinele dejau citrinos zieveles, tarkuotos smulkia tarkute ir tarkuoto banano. Viska permaisiau blenderiu (juo ir plakiau grietinele). Zinokit prarijom visi liezuvius
Labai bijojau, kad lakstai nepersigers, bet uzteko paros, viskas gavosi puikiai.
Norejau klausti patyrusiu, gal yra koks kremas/pertepimas, liesesnis, nei grietinele ar grietine? Pvz jogurtas su zelatina ar pan? Nors MB tvirtina, kad su liesu kremu nebebus taip skanu, bet maza ka, gal kas pametes kokia genialia minti????