Įkraunama...
Įkraunama...

MEDAUS TORTAS, 5 tema

QUOTE(daividija @ 2010 03 29, 19:16)
As naudoju margarina kepiniams-stork ar best for BAKING,yra visose parduotuvese.Miltus perku paprastus,bet ne self rising,del rudumo dedu black treacle syrup,priduoda liuksiska ruda spalva ir gera skoni thumbup.gif

aciukas mirksiukas.gif

QUOTE(indmik @ 2010 03 29, 21:55)
aš dar tokį vieną klausimą turiu. ar medutis nepages, jai trečiadienį sutepu o sekmadienį valgom? smile.gif  unsure.gif

ziurek,kad butu grietines ar grietineles galiojimas ilgesnis mirksiukas.gif bet kodel taip[ anksti,juk dvieju dienu sociai g.gif
Atsakyti
jei galiojimai kremo geri, nesuges 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Letune @ 2010 03 26, 22:51)
Gal gali parašyti griliažo receptą? Ir kaip čia padaryti kad gautųsi tas šokoladas ant šonų torto ir nenusmuktų.? Ar į išlydytą šokoladą ką nors dar pili ir kokiu būdu jį paskirstai? ačiū.  4u.gif

Dėl tvorelės atsakė kur ieškot, tikrai ten viskas puikiai paaiškinta thumbup.gif Ačiū merginoms aciuks.gif
O griliažą taip dariau. Pirmiausia į keptuvę įdėjau cukraus, kai jis ištirpo ir parudavo, subėriau susmulkintus riešutus, tada kelias minutes pakaitinusi supyliau į skardą, ant kurios buvo patiesta folija ištepta aliejum. Ir lauki kol atvės, tada susmulkini, kaip jau išeina smile.gif , kažkur buvo taip pat apie tai rašyta mirksiukas.gif Tiesa aš dar dėjau truputį sviesto, nes man labai jau sušoko į gumulą tas cukrus lotuliukas.gif Kažką gal ne taip padariau, bet rezultatas vis tiek galutinis gavosi geras thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristinikė: 29 kovo 2010 - 22:52
Jei meduti sutepu sestadieni o valgysim pirmadieni nepages?
Atsakyti
QUOTE(Auksutis @ 2010 03 30, 08:34)
Jei meduti sutepu sestadieni o valgysim pirmadieni  nepages?

manau kad ne mirksiukas.gif
Atsakyti
Jungiuos ir aš i medaus torto kepejų būrį.. Vakar kepiau lakštus tortui pagal CIpciuka.. bus matyt kaip pertepsiu, bet lakstai manau pavyko puikiai, super lengvai kočiojosi, iškepiau 10 lakštų ir dar liko daaaaug trupiniams.. 4u.gif šeštadienį tepsiu.. žiūrėsim kas gausis.. tik va su puošimu man sunkiau.. doh.gif na bet svarbu skanus gautusi...
Atsakyti
QUOTE(sandralija @ 2010 03 30, 00:02)
aciukas mirksiukas.gif
ziurek,kad butu grietines ar grietineles galiojimas ilgesnis mirksiukas.gif bet kodel taip[ anksti,juk dvieju dienu sociai g.gif

nu man laisva diena, smile.gif o paskui po darbo kazkaip terliotis nesinori iki vidurnakcio, bet matyt kad reiks, nes nesinori po to kad namiskiai apsirgtu per velykas nuo prarugusio torto biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Letune @ 2010 03 29, 19:12)
Galvoju gal bandyti čia pateiktą kirbes receptą. Gal supjausčius  biskvitą papločiais, juos tik reikia sudrėkinti sirupu, ar bandyti be korekcijų Cipciuko receptą vėl? Kuris variantas geresnis?

as Cipsiuko recepto nebandziau, nes nerealiai tingiu kociot, o pgl Kirbe kepiau. Super gerai gavosi pats tortas, o ir terliones nepalyginamai maziau ax.gif nu ir ko gero medutiskesnis jis, nes su medum tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Auksiuke @ 2010 03 30, 12:25)
as Cipsiuko recepto nebandziau, nes nerealiai tingiu kociot, o pgl Kirbe kepiau. Super gerai gavosi pats tortas, o ir terliones nepalyginamai maziau  ax.gif nu ir ko gero medutiskesnis jis, nes su medum  tongue.gif

As kepiau pagal Cipciuko recepta, nerealiai greitai man ten viskas ejosi.. labai lengav buvo ir minkyti ir kocioti.. thumbup.gif laukiu nesulaukiu kada pertepima darysim ir ragausim.. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(indmik @ 2010 03 30, 11:01)
nu man laisva diena, smile.gif  o paskui po darbo kazkaip terliotis nesinori iki vidurnakcio, bet matyt kad reiks, nes  nesinori po to kad namiskiai apsirgtu per velykas nuo prarugusio torto  biggrin.gif

teisingai buvo jau patarta, kad grietinė ar grietinėlė turi galioti bent iki tos numatomos valgymo dienos mirksiukas.gif

O aš niekada nedarau visko vieną dieną- pirma išsikepu lakštelius, o paskui jau, maždaug parą prieš numatomą valgymą, sutepu tortą ax.gif
Lakšteliai gali ramiai stovėti pridengti pvz., kepimo popieriumi- medus natūralus konservantas, jų skonis dėl to nepagenda ir per pakankamai ilgą laiką 4u.gif
Atsakyti
tai reiks taip ir daryti lakstus iskipeti rytoj, o susitepti koki penktadieni vakare, aciu visoms uz patarimus 4u.gif
ai ir dar vienas klausimas, kazkur skaiciau bet neuzsifiksavau, kokiu miltu geriau deti ar extros kur 405D ar paprastu 550D ? g.gif
Atsakyti
O kazi jei baltyminiu kremu papuosciau is vakaro nieko tokio? Ar geriau ryte?
Atsakyti