Įkraunama...
Įkraunama...

MEDAUS TORTAS, 5 tema

QUOTE(indmik @ 2010 03 25, 21:13)
Darse,  notworthy.gif  ačiū reiks ismeginti, kaip tik bus proga. O šito kiekio nebus perdaug kepant pagal cipciuko recepta? g.gif

su tiek aš sulipdau tortą iš 9 lakštelių,iškeptų pagal Cipciuko receptą
cukraus dedu visada į grietinę ir grietinėlę "iš akies" ax.gif
parašyk atsiliepimus, kai išbandysi 4u.gif
Atsakyti
Labukas 4u.gif
Medutis pagal Cipciuko receptą liuks thumbup.gif Gavosi 9 blynai( pirmą per storai kočiojau,paskui supratau kas kaip ir kiek).
Pertepiau grietinėle su cukraus pudra+maskarponė,tarkuotas bananas,želatina užpilta citrinos sultimis+dar rūgštelės ir citrinos žievelės ir dar pudros pagal skonį. Skonis dieviškas, tad išlaižiau bliūdą blush2.gif
Sutepiau iš 5 lakštų,aptepiau , o šįryt "puošiau".
Viršus-pagal Mišelę-glazūra šokolado (šokoladas,grietinėlė,gliukozė,vanduo).Na super,išskyrus tai , kad kai jau išlyginau tai sugalvojau dar "pataisyti" ir šakės kaip sugadinau!!! doh.gif Nerikia kišt nagų kai jau apstingsta.Į galvą šovė išganinga mintis torto viršų pašildyti plaukų džiovintuvu.Jaučiausi kaip genijus,nes man pavyko lotuliukas.gif lotuliukas.gif thumbup.gif Vienoj rankoje fenas,kitoje peilis ir viskas čiki.Šonai trupiniais ir viskas.Dar vakare gal padzibuosiu kraštelius arba suragausime ir taip blush2.gif
Ačiū Cipciukui už tokį lengvą receptuką ir išsamius paaiškinimus 4u.gif
Ryt imsiuosi ananasinio biskvito su aguonomis rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(einareja @ 2010 03 26, 12:22)
Labukas 4u.gif
Medutis pagal Cipciuko receptą liuks thumbup.gif  Gavosi 9 blynai( pirmą per storai kočiojau,paskui supratau kas kaip ir kiek).
Pertepiau grietinėle su cukraus pudra+maskarponė,tarkuotas bananas,želatina užpilta citrinos sultimis+dar rūgštelės ir citrinos žievelės ir dar pudros pagal skonį. Skonis dieviškas, tad išlaižiau bliūdą  blush2.gif
Sutepiau iš 5 lakštų,aptepiau , o šįryt "puošiau".
Viršus-pagal Mišelę-glazūra šokolado (šokoladas,grietinėlė,gliukozė,vanduo).Na super,išskyrus tai , kad kai jau išlyginau tai sugalvojau dar "pataisyti" ir šakės kaip sugadinau!!! doh.gif Nerikia kišt nagų kai jau apstingsta.Į galvą šovė išganinga mintis torto viršų pašildyti plaukų džiovintuvu.Jaučiausi kaip  genijus,nes man pavyko  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  thumbup.gif  Vienoj rankoje fenas,kitoje peilis ir viskas čiki.Šonai trupiniais ir viskas.Dar vakare gal padzibuosiu kraštelius arba suragausime ir taip  blush2.gif
Ačiū Cipciukui už tokį lengvą receptuką ir išsamius paaiškinimus  4u.gif
Ryt imsiuosi ananasinio biskvito su aguonomis  rolleyes.gif

Išradingumui nėra ribų thumbup.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(einareja @ 2010 03 26, 13:22)

Ačiū Cipciukui už tokį lengvą receptuką ir išsamius paaiškinimus  4u.gif

ačiū už pasidalijimą genialiom idėjom thumbup.gif

Atsakyti
Extremaliose situacijose smegenys aktyvuojasi (uošviai vakare atvažiuoja,-tai ne baika )lotuliukas.gif
Tas šokoladinis glaistas labai greitai stingo gal dar dėl to , kad tortukas buvo tik išimtas iš šaldytuvo,gal reikėjo kiek anksčiau išimti , kad apšiltų ir tik tada aptepti glaistu:hm Šiaip tai fainas tas glaistas ir labai greitai bei lengvai padaromas smile.gif
Atsakyti
Kepiau ir aš jau kelintą kartą medutį pagal Cipsiuko receptą, oi kaip jis visiems patinka thumbup.gif Tik pirma kartą puošiau ne trupiniais, o griliažu ir šokoladu.

user posted image
Atsakyti
QUOTE(kristinikė @ 2010 03 26, 19:33)
Kepiau ir aš jau kelintą kartą medutį pagal Cipsiuko receptą, oi kaip jis visiems patinka  thumbup.gif  Tik pirma kartą puošiau ne trupiniais, o griliažu ir šokoladu.

[

Gal gali parašyti griliažo receptą? Ir kaip čia padaryti kad gautųsi tas šokoladas ant šonų torto ir nenusmuktų.? Ar į išlydytą šokoladą ką nors dar pili ir kokiu būdu jį paskirstai? ačiū. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Letune @ 2010 03 26, 22:51)
Gal gali parašyti griliažo receptą? Ir kaip čia padaryti kad gautųsi tas šokoladas ant šonų torto ir nenusmuktų.? Ar į išlydytą šokoladą ką nors dar pili ir kokiu būdu jį paskirstai? ačiū.  4u.gif

del torto sonu apdengimo tvorele- zr papuosimu tema virsuje. Ten kur be komentaru, bet su superiniais paaiskinimais ir nuotraukom. Puikiai suprasi ir pasidarysi mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikutes,noreciau issikepti medaus torta ir iskilo keletas klausimeliu,jei galesit prasau atsakykite.
1.kaip isgauti ta tamsesne lakstu spalva,nes kiek kepiau jie man gaunasi sviesoki
2.noreciau lakstu tokiu storesniu lyg biskvitiniu,tai gal man bandyti ta recepta kur kepamas biskvitas,ar paprasciausiai kepti lakstus,tik kocioti storiau.
aciu kas padesite man 4u.gif
Atsakyti
gal jau yra sneketa, ale labai neturiu kada skaityti blush2.gif jei noriu velykoms dvieju tortuku nelabai dideliu, pagal cipciuko medaus recepta, ar uztektu is vienos normos, galvojau kepti staciakampius blynus skardose, kur buna prie orkaites, ir po to juos pjauti pusiau, kad butu du staciakampiukai, kiek ju gaunasi is tos normos ? ir kaip protingai iskocioti blynus kad gautusi tokie dideli staciakampiai ? doh.gif
Atsakyti
jau supratau,kad isgauti tamsesne spalva reikia deti deginto cukraus,bet kiek jo deti taip ir neradau g.gif
Atsakyti
QUOTE(sandralija @ 2010 03 27, 12:10)
jau supratau,kad isgauti tamsesne spalva reikia deti deginto cukraus,bet kiek jo deti taip ir neradau g.gif

As deginu puse cukraus normos. Kadangi visada darau meduti pagal Cipciuka is dvieju normu , tai viena puse reikiamo kieko supilu i mase , o kita padeginu keptuveje ir supilu i jau gerai karsta mase , ir kaitinu , kaitinu doh.gif kol visikai istirpsta ta karamele , nes man kazkodeltai ji susoka i gumula. bet paskui kaitinant visa mase ji istirpsta , aisku , tai uzima laiko
Atsakyti