Įkraunama...
Įkraunama...

MEDAUS TORTAS, 5 tema

Ligita33, as ir kepiau pagal Cipciuka, soda man uzputojo g.gif bet kai iskepiau mano jautriems receptoriams labai soda jautesi,jau galvojau teks torta mest lauk doh.gif bet grietinele "uzmuse" sodos skoni ir jos visiskai nesijaute 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ligita33 @ 2009 11 12, 11:46)
ne...nes negalejau iskociojus nuo stalo pakelt
gavos kruva sausainiuku per mesmale isspaudzau. rezultatas: suguldziau per tankiai, sulipo, nes gerai issipute ir truputi jauciasi sodos skonis. bet vis neismeciau produktu lauk

na,manau,viskas tau gavosi,reikejo daugiau miltu ant stalo pabarstyti,o grietinele is tiesu uzmusa paskui sodos skoni,ex,gaila,vietoj tortuko ,turesi daug sausainuku mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Pintikė @ 2009 11 12, 13:09)
na,manau,viskas tau gavosi,reikejo daugiau miltu ant stalo pabarstyti,o grietinele is tiesu uzmusa paskui sodos skoni,ex,gaila,vietoj tortuko ,turesi daug sausainuku mirksiukas.gif

kruva sausainiu gavos doh.gif
sian nusipirksiu kiausiniu ir rytoj bandysiu is naujo blush2.gif o tada vel rasysiu blush2.gif nesupykit blush2.gif
Atsakyti
a ko čia pykt, viskas ok, pavyks Tau tikrai, klaidas išsiaiškinom manau, tikrai pavyks 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2009 11 12, 13:34)
a ko čia pykt, viskas ok, pavyks Tau tikrai, klaidas išsiaiškinom manau, tikrai pavyks  4u.gif

aciu didelis TAU ax.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif rytoj bandysiu vel
o tie sausainiukai blogiausiu atveju sutrupinus juk papuosimui irgi tinka blush2.gif
Atsakyti
labutes 4u.gif
niu ka, lakstai iskepe... atrodo normaliai gavos. bet tik va formas is karto pjoviau, o kol uzkeldavau ant popieriaus ir i bleka, tai biski kampai apsitampe.. .tikiuosi kazkaip pavyks paslept su kremu.
dabar jus man patarkit, kokiu kremu pertept geriausia, jei cia trimeciams vaikams i darziuka? pasiruosiau grietinele, bet ar jiems nebus per riebu?
o tam cipiuko recepte maiau ruzava linijike... kaip ja pagaminti? ar tik vienas sluoksnis grietineles, kitas: tas ruzavas kazkas
Papildyta:
ir dar... ji nesunku kam nors atsakyt... jei man torto reik pirmad is ryto i darziuka, tai kada galiu anksciausiai susitept?
Atsakyti
QUOTE(ligita33 @ 2009 11 13, 12:14)
labutes  4u.gif
niu ka, lakstai iskepe...  atrodo normaliai gavos. bet tik va formas is karto pjoviau, o kol uzkeldavau ant popieriaus ir i bleka, tai biski kampai apsitampe.. .tikiuosi kazkaip pavyks paslept su kremu.
dabar jus man patarkit, kokiu kremu pertept geriausia, jei cia trimeciams vaikams i darziuka? pasiruosiau grietinele, bet ar jiems nebus per riebu?
o tam cipiuko recepte maiau ruzava linijike... kaip ja pagaminti? ar tik vienas sluoksnis grietineles, kitas: tas ruzavas kazkas
Papildyta:
ir dar... ji  nesunku kam nors atsakyt... jei man torto reik pirmad is ryto i darziuka, tai kada galiu anksciausiai susitept?

tas ruzavas tai zele,as pasidarau zele,ja sutarkuoju,ir dedu sluoksniuka.torta gali drasiai tepti sestadieni,sekmadieni ji apibarstyk trupiniukais,arba kaip kitaip puosk.zodziu sutepta torta geriausia palaikyti per nakti,kad subrestu,nes jei puosi is karto,bresdamas tortas plesis,ir gali sutrukti torto virsus.

nebus perriebu,bus skanu smile.gif dar gali i grietinele itarkuoti citrinos zieveles.
Atsakyti
QUOTE(ligita33 @ 2009 11 13, 13:14)
labutes  4u.gif
niu ka, lakstai iskepe...  atrodo normaliai gavos. bet tik va formas is karto pjoviau, o kol uzkeldavau ant popieriaus ir i bleka, tai biski kampai apsitampe.. .tikiuosi kazkaip pavyks paslept su kremu.
Papildyta:
ir dar... ji  nesunku kam nors atsakyt... jei man torto reik pirmad is ryto i darziuka, tai kada galiu anksciausiai susitept?

ruzava linijike - tai žele gabaliukai arba plonas sluoksnelis mirksiukas.gif
kada galiu anksciausiai susitept - sakyčiau tepkit ryt. Iki sekmadienio susistovės, tada puoškit ir pirmadienį skanaukit mirksiukas.gif

Aplenkė mane su atsakymais lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rimse: 13 lapkričio 2009 - 13:29
QUOTE(JOLKA999 @ 2009 11 13, 14:24)
tas ruzavas tai zele,as pasidarau zele,ja sutarkuoju,ir dedu sluoksniuka.torta gali drasiai tepti sestadieni,sekmadieni ji apibarstyk trupiniukais,arba kaip kitaip puosk.zodziu sutepta torta geriausia palaikyti per nakti,kad subrestu,nes jei puosi is karto,bresdamas tortas plesis,ir gali sutrukti torto virsus.

nebus perriebu,bus skanu smile.gif dar gali i grietinele itarkuoti citrinos zieveles.

QUOTE(Rimse @ 2009 11 13, 14:28)
ruzava linijike - tai žele gabaliukai arba plonas sluoksnelis  mirksiukas.gif
kada galiu anksciausiai susitept - sakyčiau tepkit ryt. Iki sekmadienio susistovės, tada puoškit ir pirmadienį skanaukit  mirksiukas.gif

Aplenkė mane su atsakymais  lotuliukas.gif

kaip bebuve, abiejoms labai aciu mirksiukas.gif o ta zele galima tam paciam sluoksny su grietinele det? nes jei imsiu tik 4 lakstus, tai jei vienam bus vien grietinele, tai per"kudas" tortas gal bus?
kas liecia puosima, tai jei gausis, turetu but masina blush2.gif
cia mano pirmas rimtas toks kepinys tokiai rimtai progai: sunaus 3-iajam gimtadieniui blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ligita33 @ 2009 11 13, 14:21)
kaip bebuve, abiejoms labai aciu  mirksiukas.gif o ta zele galima tam paciam sluoksny su grietinele det? nes jei imsiu tik 4 lakstus, tai jei vienam bus vien grietinele, tai per"kudas" tortas gal bus?
kas liecia puosima, tai jei gausis, turetu but masina  blush2.gif
cia mano pirmas rimtas toks kepinys tokiai rimtai progai: sunaus 3-iajam gimtadieniui  blush2.gif

o ta zele galima tam paciam sluoksny su grietinele det? - būtent taip ir reikia daryt. Pirmiausia patepti lakštelį grietinėle, tada ant jos želė sluoksnis, o ant želė vėl grietinėlė ir tik tada kitas lakštelis.
Atsakyti
mano ,,medutis-ne medutis'' vietoj medaus su kondencuotų ir džiovintom slyvom
uošviui padariau-vartosim namie rolleyes.gif paprastutis.nes vyras sakė visai niekaip nepuošt,nes greit suvalgysim biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Rimse @ 2009 11 13, 16:34)
o ta zele galima tam paciam sluoksny su grietinele det? - būtent taip ir reikia daryt. Pirmiausia patepti lakštelį grietinėle, tada ant jos želė sluoksnis, o ant želė vėl grietinėlė ir tik tada kitas lakštelis.

ot tai aciu blush2.gif zele jau stingsta, ryt bandysiu surast galimybe pertept ... kai dickis namie, tai yra labai sunku verysad.gif kaip laukiu to momento, kada galesiu pasakyt: mano pirmas tortas pavyko blush2.gif
Atsakyti