ligita33, 12 Lap 2009 - 11:46, parašė:
ligita33, 12 Lap 2009 - 11:46, parašė: ![]()
ne...nes negalejau iskociojus nuo stalo pakelt
gavos kruva sausainiuku per mesmale isspaudzau. rezultatas: suguldziau per tankiai, sulipo, nes gerai issipute ir truputi jauciasi sodos skonis. bet vis neismeciau produktu lauk
Pintikė, 12 Lap 2009 - 13:09, parašė:
Pintikė, 12 Lap 2009 - 13:09, parašė: ![]()
na,manau,viskas tau gavosi,reikejo daugiau miltu ant stalo pabarstyti,o grietinele is tiesu uzmusa paskui sodos skoni,ex,gaila,vietoj tortuko ,turesi daug sausainuku
Olesta, 12 Lap 2009 - 13:34, parašė:
Olesta, 12 Lap 2009 - 13:34, parašė: ![]()
a ko čia pykt, viskas ok, pavyks Tau tikrai, klaidas išsiaiškinom manau, tikrai pavyks
ligita33, 13 Lap 2009 - 12:14, parašė:
ligita33, 13 Lap 2009 - 12:14, parašė: ![]()
labutes
![]()
niu ka, lakstai iskepe... atrodo normaliai gavos. bet tik va formas is karto pjoviau, o kol uzkeldavau ant popieriaus ir i bleka, tai biski kampai apsitampe.. .tikiuosi kazkaip pavyks paslept su kremu.
dabar jus man patarkit, kokiu kremu pertept geriausia, jei cia trimeciams vaikams i darziuka? pasiruosiau grietinele, bet ar jiems nebus per riebu?
o tam cipiuko recepte maiau ruzava linijike... kaip ja pagaminti? ar tik vienas sluoksnis grietineles, kitas: tas ruzavas kazkas
Papildyta:
ir dar... ji nesunku kam nors atsakyt... jei man torto reik pirmad is ryto i darziuka, tai kada galiu anksciausiai susitept?
ligita33, 13 Lap 2009 - 13:14, parašė:
ligita33, 13 Lap 2009 - 13:14, parašė: ![]()
labutes
![]()
niu ka, lakstai iskepe... atrodo normaliai gavos. bet tik va formas is karto pjoviau, o kol uzkeldavau ant popieriaus ir i bleka, tai biski kampai apsitampe.. .tikiuosi kazkaip pavyks paslept su kremu.
dabar jus man patarkit, kokiu kremu pertept geriausia, jei cia trimeciams vaikams i darziuka? pasiruosiau grietinele, bet ar jiems nebus per riebu?
o tam cipiuko recepte maiau ruzava linijike... kaip ja pagaminti? ar tik vienas sluoksnis grietineles, kitas: tas ruzavas kazkas
Papildyta:
ir dar... ji nesunku kam nors atsakyt... jei man torto reik pirmad is ryto i darziuka, tai kada galiu anksciausiai susitept?
JOLKA999, 13 Lap 2009 - 14:24, parašė:
JOLKA999, 13 Lap 2009 - 14:24, parašė: ![]()
tas ruzavas tai zele,as pasidarau zele,ja sutarkuoju,ir dedu sluoksniuka.torta gali drasiai tepti sestadieni,sekmadieni ji apibarstyk trupiniukais,arba kaip kitaip puosk.zodziu sutepta torta geriausia palaikyti per nakti,kad subrestu,nes jei puosi is karto,bresdamas tortas plesis,ir gali sutrukti torto virsus.
nebus perriebu,bus skanudar gali i grietinele itarkuoti citrinos zieveles.
Rimse, 13 Lap 2009 - 14:28, parašė:
Rimse, 13 Lap 2009 - 14:28, parašė: ![]()
ruzava linijike - tai žele gabaliukai arba plonas sluoksnelis
![]()
kada galiu anksciausiai susitept - sakyčiau tepkit ryt. Iki sekmadienio susistovės, tada puoškit ir pirmadienį skanaukit
Aplenkė mane su atsakymais
ligita33, 13 Lap 2009 - 14:21, parašė:
ligita33, 13 Lap 2009 - 14:21, parašė: ![]()
kaip bebuve, abiejoms labai aciu
o ta zele galima tam paciam sluoksny su grietinele det? nes jei imsiu tik 4 lakstus, tai jei vienam bus vien grietinele, tai per"kudas" tortas gal bus?
kas liecia puosima, tai jei gausis, turetu but masina![]()
cia mano pirmas rimtas toks kepinys tokiai rimtai progai: sunaus 3-iajam gimtadieniui
Rimse, 13 Lap 2009 - 16:34, parašė:
Rimse, 13 Lap 2009 - 16:34, parašė: ![]()
o ta zele galima tam paciam sluoksny su grietinele det? - būtent taip ir reikia daryt. Pirmiausia patepti lakštelį grietinėle, tada ant jos želė sluoksnis, o ant želė vėl grietinėlė ir tik tada kitas lakštelis.
__AUTHOR__ parašė
__AUTHOR__ parašė