Įkraunama...
Įkraunama...

MEDAUS TORTAS, 5 tema

QUOTE(Kava&arbata @ 2010 03 18, 13:11)
Sveikutes super kepejos  4u.gif

Noreciau uzduoti klausimuka (atsiprasau jei kvailai  blush2.gif ), bandysiu kepti sita torciuka, bet noriu, kad biskvitas butu rudas  g.gif , cia ziuriu pas vienas foto jis sviesus pas kitas tamsus  g.gif Kodel? Ir ka daryti, kad butu rudas? (sunus valgo ta parduotuvini medaus pyraga, na jis toks tamsus, jei iskepsiu balta, tai dar nevalgys  blink.gif )

as bijojau kad nesudegtu,todel pas mane sviesus lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(guziukas @ 2010 03 18, 12:50)
as bijojau kad nesudegtu,todel pas mane sviesus lotuliukas.gif

g.gif paziurejau Cipciuko gamybos procesa, tai pas ja tesla ruda iki kepimo g.gif http://www.supermama...;#entry22486105
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kava&arbata: 18 kovo 2010 - 13:11
merginos o gal galite parasyti kaip krema darote su grietine ir grietinele? man rodos jis turetu buti ne toks riebus g.gif nes vien is grietineles man truputuka per riebokas buvo blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Kava&arbata @ 2010 03 18, 11:11)
Sveikutes super kepejos  4u.gif

Noreciau uzduoti klausimuka (atsiprasau jei kvailai  blush2.gif ), bandysiu kepti sita torciuka, bet noriu, kad biskvitas butu rudas  g.gif , cia ziuriu pas vienas foto jis sviesus pas kitas tamsus  g.gif Kodel? Ir ka daryti, kad butu rudas? (sunus valgo ta parduotuvini medaus pyraga, na jis toks tamsus, jei iskepsiu balta, tai dar nevalgys  blink.gif )

reikia cukru pakepinti ant keptuves su trupuciu vandens. Matysi, kaip susidarys vientisa mase ir paruduos tada gali deti i tesla. As taip dariau
Atsakyti
QUOTE(Auksutis @ 2010 03 18, 14:21)
reikia cukru pakepinti ant keptuves su trupuciu vandens. Matysi, kaip susidarys vientisa mase ir paruduos tada gali deti i tesla. As taip dariau

ACIU LABAI 4u.gif (ten buvo parasyta apie cukru, bet nelabai supratau blush2.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kava&arbata: 18 kovo 2010 - 13:29
QUOTE(indmik @ 2010 03 18, 13:12)
merginos o gal galite parasyti kaip krema darote su grietine ir grietinele? man rodos jis turetu buti ne toks riebus g.gif  nes vien is grietineles man truputuka per riebokas buvo  blush2.gif

as dariau tik su grietinele, gal kuri kita ka patars. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Auksutis @ 2010 03 18, 15:21)

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(indmik @ 2010 03 18, 13:12)
merginos o gal galite parasyti kaip krema darote su grietine ir grietinele? man rodos jis turetu buti ne toks riebus g.gif  nes vien is grietineles man truputuka per riebokas buvo  blush2.gif

Esu as darius,riebumo nepamazes labai ryskiai,nebent grietine pirksi 15 proc.,tai grietine per nakti varvinti durslioke,viespatie kaip lietuviskai vadinas lotuliukas.gif ,isplaki grietinele ir i ja imaisai nuvarvinta grietine smile.gif
Atsakyti
merginos , sos patarkit , nes esu baisiausioj paniko doh.gif verysad.gif , sutepiau draugei medutį valgys šeštadienį , dėjau smilgos jogurtą didelį ir mažiuką ir įdėjau vieną kupiną šaukštą žalatino ir grietinėlės išplaktą didelį indelį , ai dar žalatiną tirpdžiau persikų sirupe nu gal koks 60 ml vandens , sutepiau ir per dieną jis man nu toks nelabai tvirtas o lyg ir norėtūs , kad tas pertepimas kietesnis būtų , čiuožti iš torto tas pertepimas nečiuožia , manau , kad žalatino pamažinau , esu baisioj panikoj , labai lauksiu jūsų nuomonių ar iki šeštadienio jis susistovės ar ir liks toks nestabilus , nu vėjų prirašiau , tikiuosi suprasit ko klausiu , labai lauksiu jūsų komentarų , labai labai visoms ačiū 4u.gif
Atsakyti
Linette ,
Nesinervink, tikrai pagal Tavo išvardintus kremo produktus gerai turėtų gautis. thumbup.gif Želatina susiims stingti ir viskas bus gerai. biggrin.gif Papločiai suminkštės, kremas pakietės ir viskas bus puiku. Nesijaudink tikrai , ir vėliau parašyk kaip sekėsi.
Atsakyti
niu tai tada nesiterliosiu, su ta grietine. geriau žele įsidėsiu bus gaiviau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kava&arbata @ 2010 03 18, 14:23)
ACIU LABAI  4u.gif (ten buvo parasyta apie cukru, bet nelabai supratau  blush2.gif )

jei nori rudo meducio, gali naudotis meragiciu patarimais del cukraus pakaitinimo jei kepsi pgl Cipciuko recepta, arba kept pgl Kirbes recepta (daug greitesnis variantas, o ir medus jauciasi). Cipsiuko receptas be medaus, nes ji jo nemegsta ax.gif
Atsakyti