Įkraunama...
Įkraunama...

MEDAUS TORTAS, 5 tema

QUOTE(Naktibalda @ 2010 03 17, 13:11)
o mb mano mėgsta, jam reik sudrėkinti  rolleyes.gif  , nors man tai jokio skirtumo patinka ir toks ir toks  thumbup.gif

Pagal Cipciuko recepta tai tikrai nereikia nes jis ir taip gaunasi dregnas nuo grietineles schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Auksutis @ 2010 03 17, 13:15)
Pagal Cipciuko recepta tai tikrai nereikia nes jis ir taip gaunasi dregnas nuo grietineles schmoll.gif

na aš darau būtent pagal jį blush2.gif , bet sakau yra kam patinka nu toks visai visai sudrėkintas bigsmile.gif , kepu jį kiekvieną savaitę ir paimprovizuoju , juk sau darau ne kitam, tai nebijau visokių pabandymų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(inuska @ 2010 03 17, 12:29)
Cipciuko medaus tortas yra nepakartojamai skanus ir plius lengvai ir greitai gaminamas thumbup.gif Tik norėjau paklausti jei darysiu grietinės (su želatina) pertepimą ar tada reikia sudrėkinti papločius, ar taip pat gerai išeis kaip su grietinėle be drėkinimo?

Aš darau su grietine+grietinėle+želatina visad drėkint tikrai nereikia schmoll.gif sudrėksta normaliai nuo kremo ypač jeigu lakštai plonyčiai, gali sutept tortą prieš 2-3 dienas iki valgymo tai tikrai gerai sudrėks ax.gif
Atsakyti
QUOTE(RiMami @ 2010 03 17, 13:20)
Aš darau su grietine+grietinėle+želatina visad drėkint tikrai nereikia schmoll.gif  sudrėksta normaliai nuo kremo ypač jeigu lakštai plonyčiai, gali sutept tortą prieš 2-3 dienas iki valgymo tai tikrai gerai sudrėks ax.gif

mes tiek neišlaukiam lotuliukas.gif , valgom labai greit , neturim kantrybės, vakare sutepu ryte jau kapojam hihihi.gif
Atsakyti
Sulipdziau ir as pirma blyna doh.gif dabar belieka melstis kad nebutu kietas lotuliukas.gif nes jau labai kieti lakstai g.gif Dariau pagal Cipciuko receprtura thumbup.gif tik grietineles man kazkodel puses reikejo,nei duota unsure.gif
noreciau aisku gimtadieniui kazkaip papuost,ale tamsus miskas,nesuprantu kaip tuos spalvotus glajus padaro ir apipila ta torta doh.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Nu man ir idomu. As tai noreciau apipilti sokoladu, bet kazi ta grietinele nepasileis jei apipilsiu. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Auksutis @ 2010 03 17, 16:13)
Nu man ir idomu. As tai noreciau apipilti sokoladu, bet kazi ta grietinele nepasileis jei apipilsiu. g.gif

Itariu gausis negro bucinys lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(guziukas @ 2010 03 17, 14:14)
Itariu gausis negro bucinys lotuliukas.gif

gali ir taip buti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(guziukas @ 2010 03 17, 13:57)
Sulipdziau ir as pirma blyna doh.gif dabar belieka melstis kad nebutu kietas lotuliukas.gif nes jau labai kieti lakstai g.gif Dariau pagal Cipciuko receprtura thumbup.gif tik grietineles man kazkodel puses reikejo,nei duota unsure.gif
noreciau aisku gimtadieniui kazkaip papuost,ale tamsus miskas,nesuprantu kaip tuos spalvotus glajus padaro ir apipila ta torta doh.gif

user posted image

user posted image

tikrai , tikrai nebus kietas , isbandyta n kartu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(eimė @ 2010 03 17, 22:42)
tikrai , tikrai nebus kietas , isbandyta n kartu  4u.gif

nu tikrai nebuvo kietas thumbup.gif jau puse neber lotuliukas.gif bet ir ne toks slapias kaip pirktinis ax.gif

kazi kokiu dar sluoksniu galim det,apart plaktos grietineles??? nes viena mano mergyte nevalge jos ax.gif krapste lauk doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Kazi idomu ar galima pilti ant meducio sokolada g.gif
Atsakyti
Sveikutes super kepejos 4u.gif

Noreciau uzduoti klausimuka (atsiprasau jei kvailai blush2.gif ), bandysiu kepti sita torciuka, bet noriu, kad biskvitas butu rudas g.gif , cia ziuriu pas vienas foto jis sviesus pas kitas tamsus g.gif Kodel? Ir ka daryti, kad butu rudas? (sunus valgo ta parduotuvini medaus pyraga, na jis toks tamsus, jei iskepsiu balta, tai dar nevalgys blink.gif )
Atsakyti