na aš darau būtent pagal jį , bet sakau yra kam patinka nu toks visai visai sudrėkintas , kepu jį kiekvieną savaitę ir paimprovizuoju , juk sau darau ne kitam, tai nebijau visokių pabandymų
Cipciuko medaus tortas yra nepakartojamai skanus ir plius lengvai ir greitai gaminamas Tik norėjau paklausti jei darysiu grietinės (su želatina) pertepimą ar tada reikia sudrėkinti papločius, ar taip pat gerai išeis kaip su grietinėle be drėkinimo?
Aš darau su grietine+grietinėle+želatina visad drėkint tikrai nereikia sudrėksta normaliai nuo kremo ypač jeigu lakštai plonyčiai, gali sutept tortą prieš 2-3 dienas iki valgymo tai tikrai gerai sudrėks
Aš darau su grietine+grietinėle+želatina visad drėkint tikrai nereikia sudrėksta normaliai nuo kremo ypač jeigu lakštai plonyčiai, gali sutept tortą prieš 2-3 dienas iki valgymo tai tikrai gerai sudrėks
Sulipdziau ir as pirma blyna dabar belieka melstis kad nebutu kietas nes jau labai kieti lakstai Dariau pagal Cipciuko receprtura tik grietineles man kazkodel puses reikejo,nei duota noreciau aisku gimtadieniui kazkaip papuost,ale tamsus miskas,nesuprantu kaip tuos spalvotus glajus padaro ir apipila ta torta
Sulipdziau ir as pirma blyna dabar belieka melstis kad nebutu kietas nes jau labai kieti lakstai Dariau pagal Cipciuko receprtura tik grietineles man kazkodel puses reikejo,nei duota
noreciau aisku gimtadieniui kazkaip papuost,ale tamsus miskas,nesuprantu kaip tuos spalvotus glajus padaro ir apipila ta torta
Noreciau uzduoti klausimuka (atsiprasau jei kvailai ), bandysiu kepti sita torciuka, bet noriu, kad biskvitas butu rudas , cia ziuriu pas vienas foto jis sviesus pas kitas tamsus Kodel? Ir ka daryti, kad butu rudas? (sunus valgo ta parduotuvini medaus pyraga, na jis toks tamsus, jei iskepsiu balta, tai dar nevalgys )