QUOTE(metute79 @ 2010 03 08, 10:05)
Aš irgi šį savaitgalį kepiau medutį pagal Cipciuką.
Gavosi labai skanus, nors kitiems kas valgė pritrūko saldumo.
Kremą dariau ne vien tik iš grietinėlės, bet maišiau su grietine ir želatina, nes pabijojau, kad grietinėlė subliukš.
Kadangi lakštus kepiau iš visos normos, tai lakštų liko dar ir ilgajam savaitgaliui.
Turbūt priklauso nuo miltų, bet aš dėjau nepilnus 800 g ir sakyčiau tešla gavosi per kietoka kočiojimui, nors kočiojau ir šiltą. Sekantį kartą bandyčiau dėti kokius 700 g, o po to žiūrėčiau konsistenciją.
Gavosi labai skanus, nors kitiems kas valgė pritrūko saldumo.
Kremą dariau ne vien tik iš grietinėlės, bet maišiau su grietine ir želatina, nes pabijojau, kad grietinėlė subliukš.
Kadangi lakštus kepiau iš visos normos, tai lakštų liko dar ir ilgajam savaitgaliui.
Turbūt priklauso nuo miltų, bet aš dėjau nepilnus 800 g ir sakyčiau tešla gavosi per kietoka kočiojimui, nors kočiojau ir šiltą. Sekantį kartą bandyčiau dėti kokius 700 g, o po to žiūrėčiau konsistenciją.
aš nežiūriu kiek dedu, dedu miltus pagal poreikį, minkau ir kažkaip "nujaučiu",kada jau gana