QUOTE(kirbe @ 2010 02 27, 18:36)
grietine aš naudoju Kelmes 30 proc riebumo.....pradžioje plakimo ji suskysteja,bet ilgiau paolakus surišteja...nebuna tokia tiršta,kaip išplakus grietinele,bet pakankama ,kad galima butu sutepti torta....tepu kaip minejau formoje,tai ji niekur neišbega ir kuo puikiausiai susigeria y medaus biskvita.....
jeigu jau nesigauna su grietine,o su grietinele per riebu...sekanty karta maišykit per puse grietine irt grietinele...gaunasi irgi puikiai.....
jeigu jau nesigauna su grietine,o su grietinele per riebu...sekanty karta maišykit per puse grietine irt grietinele...gaunasi irgi puikiai.....
Aciu uz patarimus
Bandysiu kita savaitgali vel kepti. Pasiziurejus jusu prapjauto torto nuotrauka, tai kremas toks purus..Pas mane tai jis beveik visas isigeria i biskvita Ir dar toks kvailas klausimas Isplakus krema ji dedate i saldytuva, kad truputi sustingtu ar iskarto sutepat biskvita?