Įkraunama...
Įkraunama...

MEDAUS TORTAS, 5 tema

QUOTE(kirbe @ 2010 02 27, 18:36)
grietine aš naudoju Kelmes 30 proc riebumo.....pradžioje  plakimo ji suskysteja,bet ilgiau paolakus surišteja...nebuna tokia tiršta,kaip išplakus grietinele,bet pakankama ,kad galima butu sutepti torta....tepu kaip minejau formoje,tai ji niekur neišbega ir kuo puikiausiai susigeria y medaus biskvita.....

jeigu jau nesigauna su grietine,o su grietinele per riebu...sekanty karta maišykit per puse grietine irt grietinele...gaunasi irgi puikiai.....

Aciu uz patarimus smile.gif
Bandysiu kita savaitgali vel kepti. Pasiziurejus jusu prapjauto torto nuotrauka, tai kremas toks purus..Pas mane tai jis beveik visas isigeria i biskvita 4u.gif Ir dar toks kvailas klausimas ax.gif Isplakus krema ji dedate i saldytuva, kad truputi sustingtu ar iskarto sutepat biskvita?
Atsakyti
QUOTE(Tresor @ 2010 02 28, 10:43)
Aciu uz patarimus smile.gif
Bandysiu kita savaitgali vel kepti. Pasiziurejus jusu prapjauto torto nuotrauka, tai kremas toks purus..Pas mane tai jis beveik visas isigeria i biskvita 4u.gif Ir dar toks kvailas klausimas ax.gif Isplakus krema ji dedate i saldytuva, kad truputi sustingtu ar iskarto sutepat biskvita?

iš karto tepu biskvita......jei susigeria,tai reikia dar daugiau kremo deti....tada jis dar skenesnis buna ir šlapesnis.....aš jau dabar dedu kokius 2,5 ind grietines....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kirbe: 28 vasario 2010 - 13:17
prisiskaiciau apie tortus,ir sumasciau iskepti.kadangi nesu kepeja,tai pradejau nuo man patinkancio ir ne tokio sudetingo blush2.gif ax.gif .kepiau meduti pagal kirbes receptuka thumbup.gif .tikrai skanus ir nesudetingas,tik nelabai isejo man ji perpjaut,gavosi 4 dalys. g.gif bandziau ir su siulu,bet nesigavo,tai su peiliu pabaigiau.bet nieko tokio kita karta bandysiu i daugiau daliu perpjaut.

neiseina man i kelt nuotrauka blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamaa: 28 vasario 2010 - 18:39
QUOTE(mamaa @ 2010 02 28, 18:23)
prisiskaiciau apie tortus,ir sumasciau  iskepti.kadangi nesu kepeja,tai pradejau nuo man patinkancio ir ne tokio sudetingo blush2.gif  ax.gif .kepiau meduti pagal kirbes receptuka thumbup.gif .tikrai skanus ir nesudetingas,tik nelabai isejo man ji perpjaut,gavosi 4 dalys. g.gif bandziau ir su siulu,bet nesigavo,tai su peiliu pabaigiau.bet nieko tokio kita karta bandysiu i daugiau daliu perpjaut.

neiseina man i kelt nuotrauka  blush2.gif

kelk per www.radikal.ru....parinksi nuotraukele,paspaisi apacioj melynam laukely užkrauti ir tada nukopink antra eilute ir tiesiai y foruma.,....

smagu girdeti,kad pavyko....o geraiatšalusy pjaustei biskvita?tai turetu minimum y 5 dalis susipjaustyt....as visada peiliu pjaunu,nes su siulu tai nepavyks...jis gi toks kietesnis negu paprasti biskvitai....
Atsakyti
smagu girdeti,kad pavyko....o geraiatšalusy pjaustei biskvita?tai turetu minimum y 5 dalis susipjaustyt....as visada peiliu pjaunu,nes su siulu tai nepavyks...jis gi toks kietesnis negu paprasti biskvitai....

pjausciau ant rytojaus.bet kazkaip nesinervinu,nes vis tik pirmas tortas

http://i044.radikal....500e21eb2f3.jpg

aciu.pavyko thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamaa: 28 vasario 2010 - 18:58
oho, o rožės kokios gražios bigsmile.gif kai keliat iš radikalo čia fotkes, tai kopijuokit 2 arba 9 adresiukus, įsikels tiesiai foto 4u.gif
Atsakyti
mamaa ,jau rožiu gražumas......pirma karta darei?netikiu..... schmoll.gif dar butu ydomu tortuko pjuvy pamatyti.... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kirbe @ 2010 02 28, 21:05)
mamaa ,jau rožiu gražumas......pirma karta darei?netikiu..... schmoll.gif dar butu ydomu tortuko pjuvy pamatyti.... ax.gif

Aciu merginos .pirma karta viska dariau.su rozem vargau puse dienos,ne taip gerai ta mase issiminkiau,tai kai lipdziau,man jos sviro ir vel i viena mase liejosi,tai paskui ismasciau,kad reikia prigamint lapuku ir juos pasaldyt blush2.gif,o tada jau galejau zaist. o sluoksniai man nelabai matos,,bet svarbiausia skanu thumbup.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamaa: 28 vasario 2010 - 22:21
nugi tikrai labai skaniai atrodo......

o kažkas čia vis pergyveno del medučio spalvos....tai va pagal šita receptuka ir skonis ir spalva super gaunasi..... thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Na ir aš parodysiu savo pirmąjį medutį, keptą pagal Cipciuko receptą blush2.gif

user posted image

pjūvio neparodysiu, nes nespėjau nufotkinti biggrin.gif Bet gavosi tikrai gerai thumbup.gif

Cipciuk, ačiū už nuostabų receptą aciuks.gif
Atsakyti
[quote=kirbe,2010 03 01, 10:37]
nugi tikrai labai skaniai atrodo.....

Aciu 4u.gif .turiu klausima,o i jei pertemima koncervuotu ananasu idet,nesusigadins skonis? g.gif
Atsakyti
sakykit, o kiek ilgiausiai gali stovėti iškepti nesutepti lakštai unsure.gif
Atsakyti