QUOTE(irmuliuke @ 2010 02 27, 14:33)
sveikutes, seniai skaitineju sia tema ir vakar nusprendziau pabandyti issikept meduti pagal kirbes recepta, bet kazkoks netoks jis man gavos
tartum subliuskes ir toks dregnas, kodel taip nutiko?
na manyčiau jeigu subliuško,tai šiek tiek per mažai miltu....kita karta daryk trupučiuka tirštesne tešla.....
QUOTE(Tresor @ 2010 02 27, 15:11)
Turbut recepto autore geriausiai atsakytu i jusu klausima.
As si torta kepiau jau du kartus, man tai jisai labai skanus ir svarbiausia labai greitai paruosiamas
Kepiau visada su kepimo popieriumi, tai popierius buna persigeres visas riebalais. Gal kad margarina naudojau
Kita karta pameginsiu su sviestu.
Beje Kirbe, o kaip jus darote grietines krema? Tiksliau kokia grietine naudojate?Man grietine pasidaro kaip vandenelis ir paskui nesustingsta ji..O su grietinele man jis riebokas labai iseina..
As irgi naudoju margarina.....
grietine aš naudoju Kelmes 30 proc riebumo.....pradžioje plakimo ji suskysteja,bet ilgiau paolakus surišteja...nebuna tokia tiršta,kaip išplakus grietinele,bet pakankama ,kad galima butu sutepti torta....tepu kaip minejau formoje,tai ji niekur neišbega ir kuo puikiausiai susigeria y medaus biskvita.....
jeigu jau nesigauna su grietine,o su grietinele per riebu...sekanty karta maišykit per puse grietine irt grietinele...gaunasi irgi puikiai.....