Įkraunama...
Įkraunama...

MEDAUS TORTAS, 5 tema

QUOTE(Masiania* @ 2010 02 11, 10:51)
Kuo ploniau, tuo skaniau, bent jau man blush2.gif
O keptu ar nekeptu storio klausi?


Ir tokio ir tokio
Atsakyti
QUOTE(Auksutis @ 2010 02 11, 11:13)
Kokio storio turi buti lakstai?


man patinka kočiot beveik permatomai (kepu pagal Cipciuką arba pgl kitą panašų).


Atsakyti
Sveikos,


Planuoju ir aš per ilgąjį savaitgalį pasigaminti medaus tortą. Žadu pagal Cypciuko receptą gamint. Gal kas galėtų patarti dėl žele į įdarą įdėjimo. KAip aš įsivaizduoju, tai reikia pagamint norimą žele ir supjausčius ją gabaliukais įmaišyti į paruoštą kremą, ir tada tepti ant lakštų? Ar kaip? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lolita2: 11 vasario 2010 - 11:50
As tai supjaustau gabaliukais,patepu laksta grietinele,dedu zele gabaliukus,ant virsaus laksta.Kai sudelioju ir sutepu visus lakstus,biski paslegiu torta
Atsakyti
QUOTE(lucja @ 2010 02 11, 00:34)
Kepiau per sventes meduti pagal cipciuko recepta, man isejo 6 blynai + dar eglutes papuosimai ir trupiniams liko - gavosi torciukas nemazas ax.gif  ir labai skanus, minkstas, tirpstantis burnoje smile.gif  gilesniam aromatui gauti i tesla pridejau cinamono, labai tiko thumbup.gif


Koks niamnis wub.gif Jau man pagal Cipciuka pats skaniausias medaus tortas thumbup.gif

QUOTE(Masiania* @ 2010 02 11, 10:51)
Kuo ploniau, tuo skaniau, bent jau man blush2.gif
O keptu ar nekeptu storio klausi?


Pritariu 100% Kuo ploniau iskocioju ir kepu, jie gi kepdami dar pasipucia. Ir man torto pjuvis laaabai graziai atrodo, kai laksteliu daug plonu matosi bigsmile.gif

QUOTE(Lolita2 @ 2010 02 11, 11:49)
Sveikos,
  Planuoju ir aš per ilgąjį savaitgalį pasigaminti medaus tortą. Žadu pagal Cypciuko receptą gamint. Gal kas galėtų patarti dėl žele į įdarą įdėjimo. KAip aš įsivaizduoju, tai reikia pagamint norimą žele ir supjausčius ją gabaliukais įmaišyti į paruoštą kremą,  ir tada tepti ant lakštų? Ar kaip?  g.gif


Pati teisingai sakote, is pradziu pasidarote norimo skonio ir spalvos zele, po to supjaustote mazais gabaliukais. As dariau taip: ant laksto tepiau grietinele po to deliojau zele gabaliukus ir vel siek tiek grietineles ir tada lakstas itt. Tik as zele dejau ne i kiekviena sluoksni, o i kas antra ar trecia, bet cia jau skonio reikalas.
Sekmes! mirksiukas.gif
Atsakyti
Norejau paklausti o jei deti grietineles standikli i pertepima g.gif
Atsakyti
user posted image kirbes medutis.grietinele,gelytes pastiliazas.
Atsakyti
Kepiau savaitgali meduti pagal Cipciuko recepta. Na gavosi liux tortas, nu laabai skanus ir visiems sveciams patiko 4u.gif Tik, vat, problema su grietinele buvo. Pasirodo siais laikais parduotuvej vienoj sunku is karto nusipirkt toki kieki , kurio reikia smile.gif . Net 5 pardes apvaziavau, kol nusipirkau 10 pakeliu po 200 g. doh.gif Tik truputi sleivas kreivas gavosi, tai nuotraukos nekelsiu blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lolita2: 17 vasario 2010 - 16:03
QUOTE(Auksutis @ 2010 02 17, 15:19)
Norejau paklausti o jei deti grietineles standikli i pertepima g.gif


bandžiau, man efektas patiko. Pertepimai gavosi puresni. Jie tiesiog gražiau išlaiko formą. Susigeria vienodai puikiai. Pirmąkart medutį pertepinėjau tokia grietinėle,kai teko plakti tiesiog ranka šluotele. Tačiau kartojau ir vėliau 4u.gif


Papildyta:
QUOTE(Lolita2 @ 2010 02 17, 17:03)
Kepiau savaitgali meduti pagal Cipciuko recepta. Na gavosi liux tortas, nu laabai skanus ir visiems sveciams patiko  4u.gif  Tik, vat, problema su grietinele buvo. Pasirodo siais laikais parduotuvej vienoj sunku is karto nusipirkt toki kieki , kurio reikia  smile.gif . Net 5 pardes apvaziavau, kol nusipirkau 10 pakeliu po 200 g. doh.gif Tik truputi sleivas kreivas gavosi, tai nuotraukos nekelsiu  blush2.gif


g.gif kasčeper istorija? bigsmile.gif

Atsakyti
QUOTE(vaiduliuke21 @ 2010 02 17, 15:36)
user posted image kirbes medutis.grietinele,gelytes pastiliazas.


kaip patiko gaminimo budas ir kaip skonis?
Atsakyti
QUOTE(kirbe @ 2010 02 17, 20:03)
kaip patiko gaminimo budas ir kaip skonis?

del skonio nieko blogo negaliu pasakyt,tikrai skanus,ir visiem kas ragavo labai patiko,na o del gaminimo tai kol iskepiau toki,kad nesukristu teko gerokai pavarkti,nes atrodo,kad iskepe,o paskui ima ir vesdamas sukrenta,na bet seip ne taip pora kartu iskepti pavyko.
Atsakyti
QUOTE(Renatina @ 2010 02 17, 17:21)
bandžiau, man efektas patiko. Pertepimai gavosi puresni. Jie tiesiog gražiau išlaiko formą. Susigeria vienodai puikiai. Pirmąkart medutį pertepinėjau tokia grietinėle,kai teko plakti tiesiog ranka šluotele. Tačiau kartojau ir vėliau 4u.gif
Papildyta:
g.gif kasčeper istorija? bigsmile.gif


kaip suprast jūsuklausima? g.gif
Atsakyti