QUOTE(lucja @ 2010 02 11, 00:34)
Kepiau per sventes meduti pagal cipciuko recepta, man isejo 6 blynai + dar eglutes papuosimai ir trupiniams liko - gavosi torciukas nemazas
ir labai skanus, minkstas, tirpstantis burnoje
gilesniam aromatui gauti i tesla pridejau cinamono, labai tiko
Koks niamnis
Jau man pagal Cipciuka pats skaniausias medaus tortas
QUOTE(Masiania* @ 2010 02 11, 10:51)
Kuo ploniau, tuo skaniau, bent jau man
O keptu ar nekeptu storio klausi?
Pritariu 100% Kuo ploniau iskocioju ir kepu, jie gi kepdami dar pasipucia. Ir man torto pjuvis laaabai graziai atrodo, kai laksteliu daug plonu matosi
QUOTE(Lolita2 @ 2010 02 11, 11:49)
Sveikos,
Planuoju ir aš per ilgąjį savaitgalį pasigaminti medaus tortą. Žadu pagal Cypciuko receptą gamint. Gal kas galėtų patarti dėl žele į įdarą įdėjimo. KAip aš įsivaizduoju, tai reikia pagamint norimą žele ir supjausčius ją gabaliukais įmaišyti į paruoštą kremą, ir tada tepti ant lakštų? Ar kaip?
Pati teisingai sakote, is pradziu pasidarote norimo skonio ir spalvos zele, po to supjaustote mazais gabaliukais. As dariau taip: ant laksto tepiau grietinele po to deliojau zele gabaliukus ir vel siek tiek grietineles ir tada lakstas itt. Tik as zele dejau ne i kiekviena sluoksni, o i kas antra ar trecia, bet cia jau skonio reikalas.
Sekmes!