Įkraunama...
Įkraunama...

MEDAUS TORTAS, 5 tema

QUOTE(Tangiuke @ 2010 02 08, 18:37)
Sveikos, merginos smile.gif

Ateinu su prasymu 4u.gif , gal kuri galetu imesti nuorodeles i nauja tortu ir papuosimu temas, nes kaip visada nerandu verysad.gif

Taigi, einat "Musu namai" - "Kulinarines idejos" - "Saldumynai", o ten tikrai lengv surast bet kokia tema, kuri domina mirksiukas.gif

Tortai-5, receptai, klausimai, patarimai
Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus, 30 tema
Atsakyti
QUOTE(*rutuliukas* @ 2010 02 08, 10:52)
Artejo vaiko gimtadienis - brendo mintis,kad reik pacia iskepti torciuka  4u.gif
stai mano sedevras  biggrin.gif

thumbup.gif sunelis turi likti suzavetas thumbup.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Aciu uz nuorodas ir patarima smile.gif thumbup.gif
Atsakyti
Mergaites, toki klausima turiu. PAdeginau as cukru - pasidare man karamele, kaip man ja i tesla ( pagal Cipciuko recepta) deti kad i viena gumula nesusoktu, po maza sauksciuka, ir intensyviai maisiant????
ACIU uz atsakyma blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Dzanetukas @ 2010 02 10, 11:17)
Mergaites, toki klausima turiu. PAdeginau as cukru - pasidare man karamele, kaip man ja i tesla ( pagal Cipciuko recepta) deti kad i viena gumula nesusoktu, po maza sauksciuka, ir intensyviai maisiant????
ACIU uz atsakyma  blush2.gif

As tai supilu i ant garu kaitinama mase ,ir dar kaitinu ,kol galutinai istirpsta visa karamele, paskui jau dedu soda, miltus ir uzminkau tesla
Atsakyti
...baigiau ir as siandien savo meduti.. tik neaisku kaip gausis bo plakant grietinele man ji taip smirdejo, tai kvapu pripyliau tiek, kad net net skonis ju jauciasi doh.gif ... tikiuosi kai susigers taip nesijaus blush2.gif
Atsakyti
Sveikos! Kepiau savo pirmaji torta gyvenime pagal kirbes receptuka.Gavosi isties labai skaniai,net nesitikejau,suejo jis turbut per valanda kokia jei ne greiciau,tik va kas liecia isvaizda ir sutepima buvo ziauru,tai turiu klausimeliu.
Kai dariausi tesla ja kaitinau metaliniame puode,o po to perpyliau i apvalia kepimo skarda.Kai perpiliau,o skarda tikrai nediduke 23cm skersmens ir apie 4cm gylio. Kai supyliau tesla,skardoje ji buvo mazdaug iki puse,galvojau jezau kaip mazai,kas cia bus.Pradejo kept atrodo lyg ir pucias,bet,kai norejau patikrinti ar iskepus,ikisau degtuka ir viskas subliusko.Vaizdas mazdaug toks:krastai normaliai,vidus idubes,ciut ne duobe hihihi.gif dar pamirsau popieriu idet,tai isvis dar ir vienas sonas prikepo.Galiausiai isemus pradejau pjaustyti,vidurio beveik nebuvo,buvo krastai.Tai visa tortuka klijavau kaip puzle doh.gif na,bet bent skanu buvo.Dabar turiu klausimus ka ne taip dariau?Kaip ta biskvita normalei iskept?Negalima det kepimo milteliu? Noretusi iskepti normalu valentino dienai.Aciu!
Atsakyti
QUOTE(charizsma @ 2010 02 10, 19:42)
Kai dariausi tesla ja kaitinau metaliniame puode,o po to perpyliau i apvalia kepimo skarda.Kai perpiliau,o skarda tikrai nediduke 23cm skersmens ir apie 4cm gylio. Kai supyliau tesla,skardoje ji buvo mazdaug iki puse,galvojau jezau kaip mazai,kas cia bus.Pradejo kept atrodo lyg ir pucias,bet,kai norejau patikrinti ar iskepus,ikisau degtuka ir viskas subliusko.Vaizdas mazdaug toks:krastai normaliai,vidus idubes,ciut ne duobe hihihi.gif dar pamirsau popieriu idet,tai isvis dar ir vienas sonas prikepo.Galiausiai isemus pradejau pjaustyti,vidurio beveik nebuvo,buvo krastai.Tai visa tortuka klijavau kaip puzle doh.gif  na,bet bent skanu buvo.Dabar turiu klausimus ka ne taip dariau?Kaip ta biskvita normalei iskept?Negalima det kepimo milteliu? Noretusi iskepti normalu valentino dienai.Aciu!

Sveika! mirksiukas.gif Esu tik megeja tortu kepime, bet mano nuomone tokia:
1. arba.... per anksti atidarete orkaite, patikrint ar iskepes biskvitas.
2. arba... per aukstoje temperaturoje ji kepete, kita karta pabandykite siek tiek mazesneje kepti.
.....ir jei turite tik maza forma, tai sumaisius tesla, padalinkite ja per puse ir kepkite per du kartus.

Tikiuosi nors siek tiek padejau, bet geriau jei patartu musu profes-kepejeles mirksiukas.gif
Atsakyti
Kepiau per sventes meduti pagal cipciuko recepta, man isejo 6 blynai + dar eglutes papuosimai ir trupiniams liko - gavosi torciukas nemazas ax.gif ir labai skanus, minkstas, tirpstantis burnoje smile.gif gilesniam aromatui gauti i tesla pridejau cinamono, labai tiko thumbup.gif
tai va rodau ax.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(lucja @ 2010 02 11, 01:34)
Kepiau per sventes meduti pagal cipciuko recepta, man isejo 6 blynai + dar eglutes papuosimai ir trupiniams liko - gavosi torciukas nemazas ax.gif  ir labai skanus, minkstas, tirpstantis burnoje smile.gif  gilesniam aromatui gauti i tesla pridejau cinamono, labai tiko thumbup.gif
tai va rodau ax.gif
user posted image

... niu labai fainas tortas atrodo thumbup.gif .. as irgi pagal cipciuko recepta kepiau thumbup.gif ... tai torto net mano riebios klaidos nesugadino bigsmile.gif ... maniskis saldumynu ne megejas bet didziausia gabala susliupino cool.gif
Atsakyti
Kokio storio turi buti lakstai?
Atsakyti
QUOTE(Auksutis @ 2010 02 11, 10:13)
Kokio storio turi buti lakstai?

Kuo ploniau, tuo skaniau, bent jau man blush2.gif
O keptu ar nekeptu storio klausi?
Atsakyti