Įkraunama...
Įkraunama...

MEDAUS TORTAS, 5 tema

QUOTE(Renatina @ 2010 02 05, 10:16)
aš, kaip rašiau, pirkau šiuos du - pabūsiu zuikiu ir išbandysiu (tikiuosi, rytoj),
parašysiu 4u.gif

ok mirksiukas.gif
Atsakyti

rytoj virsiu smalą, ha ha ha..... devil.gif

Atsakyti
dariau pagal čypciuko recepta. labai patiko, labai skanu. thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RikY: 06 vasario 2010 - 21:34
QUOTE(Renatina @ 2010 02 05, 14:51)
rytoj virsiu smalą, ha ha ha..... devil.gif

prikepiau lakštų, naudodama rudąjį cukrų (jo kiekį mažinu) ir "Sveikų produktų" Demeter sirupą. Na lakštai gal kiek tamsesni,nei pagal originalųjį receptą......... žiūrėsim, kaip mirks.

Atsakyti
Artejo vaiko gimtadienis - brendo mintis,kad reik pacia iskepti torciuka 4u.gif
stai mano sedevras biggrin.gif

user posted image

dariau pagal si receptuka

1 stiklinė medaus
1 stiklinė cukraus
3 kiaušiniai
200 g sviesto
5 stiklinės miltų
1 šaukštelis kepimo miltelių arba sodos (Kepimo milteliai)

Kremas: 1 l grietinės ( naudojau grietinele )
6 šaukštai cukraus pudros
0,5 šaukšto citrinos sulčių

Kiaušinius, medų, cukrų, sviestą sudedame į didesnį dubenį ir 15 min., vis pamaišydami, kaitiname ant garų. Baigdami kaitinti sudedame actu arba citrinos rūgšties tirpalu gesintą sodą (kepimo miltelius). Dar kiek pakaitiname, nukeliame nuo garų ir suberiame miltus, greitai ir gerai išmaišome. Tešlą atšaldome.
Tada padalijama į 6 dalis, iškočiojama ir iškepami apvalūs lakštai (prieš kepimą subadyti). Iš tešlos likučių iškepamas lakštas, kuris vėliau sumalamas apibarstymui.
Pertepame kremu, pagamintu iš 1 litro grietinės, 6 šaukštais cukraus pudros ir puse šaukšto citrinos sulčių. Aptepame šoną, viršų, apibarstome trupiniais, papuošiame.

Atsakyti
saunuole mamyte,puiku torta iskepet savo suneliui 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*rutuliukas* @ 2010 02 08, 10:52)
Artejo vaiko gimtadienis - brendo mintis,kad reik pacia iskepti torciuka  4u.gif

Saunus torciukas thumbup.gif
Atsakyti
Mhmm.... prisimenu kai buvau maza mama anksciau daznai kepdavo. Noretusi pabandyti pratesti mamytes tradicija, bet kazkaip nesiryztu... g.gif
Atsakyti
QUOTE(renata345 @ 2010 02 08, 11:26)
Mhmm.... prisimenu kai buvau maza mama anksciau daznai kepdavo. Noretusi pabandyti pratesti mamytes tradicija, bet kazkaip nesiryztu... g.gif

mažiau tą barzdą krapštyk, raityk rankoves, nėra velnias toks juodas, kaip jį nupaišo mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2010 02 08, 11:44)
mažiau tą barzdą krapštyk, raityk rankoves, nėra velnias toks juodas, kaip jį nupaišo  mirksiukas.gif  4u.gif

lotuliukas.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2010 02 08, 12:44)
mažiau tą barzdą krapštyk, raityk rankoves, nėra velnias toks juodas, kaip jį nupaišo  mirksiukas.gif  4u.gif

dėl juodo velnio......tai aš ilgai barzdą krapščiau,kaip man jį pajuodinus.
Savaitgalį prikepti su Demeter sirupu ir ruduoju cukrumi dar nesutepti (bus ryt poryt), bet vien iškepus akivaizdu,kad tamsesni.

Atsakyti
Sveikos, merginos smile.gif

Ateinu su prasymu 4u.gif , gal kuri galetu imesti nuorodeles i nauja tortu ir papuosimu temas, nes kaip visada nerandu verysad.gif
Atsakyti