Norejau paklausti, kodel skiriasi lakstu spalva vienu rudi o kitu balti , nuo ko priklauso?
QUOTE(Auksutis @ 2010 02 03, 13:46)
Norejau paklausti, kodel skiriasi lakstu spalva vienu rudi o kitu balti , nuo ko priklauso?
Vienos labiau padegina,kitos ne.
Vienos deda deginta cukru,kitos-ne.As dedu sauksta melasos,man graziau rudi medaus tortai...ir skaniau.
Labas vakaras,
skaiciau,kad Cipciukas kepa meduti su aguonomis,kaip suprantu tas aguonas reikia deti i grietinele,tik idomu kiek ju deti
skaiciau,kad Cipciukas kepa meduti su aguonomis,kaip suprantu tas aguonas reikia deti i grietinele,tik idomu kiek ju deti
Gal kam pravers:
Medaus tortą, kuris iš daug plonų lakštelių, aš sutepu kremu dar neataušusį lakštą.
Iškepu lakštą, apipjaunu, dedu į torto formą, užpilu kremu negailėdama (kremą aš darau iš grietinės, cukraus, citrinos sulčių), toliau sekantį lakštą, kremą ir t.t.
Tortas labai gerai persigeria kremu ir bųna labai skanus
Medaus tortą, kuris iš daug plonų lakštelių, aš sutepu kremu dar neataušusį lakštą.
Iškepu lakštą, apipjaunu, dedu į torto formą, užpilu kremu negailėdama (kremą aš darau iš grietinės, cukraus, citrinos sulčių), toliau sekantį lakštą, kremą ir t.t.
Tortas labai gerai persigeria kremu ir bųna labai skanus
QUOTE(daividija @ 2010 02 03, 17:50)
Vienos labiau padegina,kitos ne.
Vienos deda deginta cukru,kitos-ne.As dedu sauksta melasos,man graziau rudi medaus tortai...ir skaniau.
Vienos deda deginta cukru,kitos-ne.As dedu sauksta melasos,man graziau rudi medaus tortai...ir skaniau.
o kas cia per daiktas ir kur jo gauti
tikrai kas cia per melasas?
QUOTE(Auksutis @ 2010 02 04, 10:09)
o kas cia per daiktas ir kur jo gauti
Papildyta:
QUOTE(padima @ 2010 02 04, 11:48)
Cipciuko receptuose&patarimuose apie tai kalbėjom (buvau užvedus diskusiją apie rudesnį medutiškesnį medutį ,tik nelabai kas atsiliepė )
http://www.supermama...?...4930&st=516
QUOTE(padima @ 2010 02 04, 08:48)
Toks juodas sirupas,turetu buti jo,nors nesu tikra.
Bet labai gerai padeginti keptuveje cukru iki juodumo(nereikia,kad pradetu kilti juodi dumai ),tada supilti i kaitinama medu.
QUOTE(daividija @ 2010 02 04, 10:58)
Toks juodas sirupas,turetu buti jo,nors nesu tikra.
Bet labai gerai padeginti keptuveje cukru iki juodumo(nereikia,kad pradetu kilti juodi dumai ),tada supilti i kaitinama medu.
Bet labai gerai padeginti keptuveje cukru iki juodumo(nereikia,kad pradetu kilti juodi dumai ),tada supilti i kaitinama medu.
man su tuo kaitinamu cukrum beda viena jis paskui ipylus i kaitinama tesla sukieteja ir ilgai paskui maisyt reikia ir kaitint kol istirpsta ta karamele
QUOTE(viktute08 @ 2010 02 04, 10:02)
Gal kam pravers:
Medaus tortą, kuris iš daug plonų lakštelių, aš sutepu kremu dar neataušusį lakštą.
Iškepu lakštą, apipjaunu, dedu į torto formą, užpilu kremu negailėdama (kremą aš darau iš grietinės, cukraus, citrinos sulčių), toliau sekantį lakštą, kremą ir t.t.
Tortas labai gerai persigeria kremu ir bųna labai skanus
Medaus tortą, kuris iš daug plonų lakštelių, aš sutepu kremu dar neataušusį lakštą.
Iškepu lakštą, apipjaunu, dedu į torto formą, užpilu kremu negailėdama (kremą aš darau iš grietinės, cukraus, citrinos sulčių), toliau sekantį lakštą, kremą ir t.t.
Tortas labai gerai persigeria kremu ir bųna labai skanus
ar taip, ar taip kremas susigeria
QUOTE(padima @ 2010 02 04, 15:17)
man su tuo kaitinamu cukrum beda viena jis paskui ipylus i kaitinama tesla sukieteja ir ilgai paskui maisyt reikia ir kaitint kol istirpsta ta karamele
būtent. bergdždžias darbas. Nusipirkai juodą kaip smala melasos sirupą, supylei ir ramu.
Papildyta:
QUOTE(Auksutis @ 2010 02 04, 12:21)
aš irgi krapščiau smakrą, kai pirmąkart gyvenime kaitinau cukrų.
nieko smagaus.