Įkraunama...
Įkraunama...

MEDAUS TORTAS, 5 tema

Norejau paklausti, kodel skiriasi lakstu spalva vienu rudi o kitu balti g.gif , nuo ko priklauso? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Auksutis @ 2010 02 03, 13:46)
Norejau paklausti, kodel skiriasi lakstu spalva vienu rudi o kitu balti g.gif , nuo ko priklauso? g.gif

Vienos labiau padegina,kitos ne.
Vienos deda deginta cukru,kitos-ne.As dedu sauksta melasos,man graziau rudi medaus tortai...ir skaniau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daividija: 03 vasario 2010 - 17:50
Labas vakaras,

skaiciau,kad Cipciukas kepa meduti su aguonomis,kaip suprantu tas aguonas reikia deti i grietinele,tik idomu kiek ju deti g.gif
Atsakyti
Gal kam pravers:
Medaus tortą, kuris iš daug plonų lakštelių, aš sutepu kremu dar neataušusį lakštą.
Iškepu lakštą, apipjaunu, dedu į torto formą, užpilu kremu negailėdama (kremą aš darau iš grietinės, cukraus, citrinos sulčių), toliau sekantį lakštą, kremą ir t.t.
Tortas labai gerai persigeria kremu ir bųna labai skanus
Atsakyti
QUOTE(daividija @ 2010 02 03, 17:50)
Vienos labiau padegina,kitos ne.
Vienos deda deginta cukru,kitos-ne.As dedu sauksta melasos,man graziau rudi medaus tortai...ir skaniau.


o kas cia per daiktas ir kur jo gauti g.gif
Atsakyti
tikrai kas cia per melasas?
Atsakyti
QUOTE(Auksutis @ 2010 02 04, 10:09)
o kas cia per daiktas ir kur jo gauti g.gif

Papildyta:
QUOTE(padima @ 2010 02 04, 11:48)
tikrai kas cia per melasas?


Cipciuko receptuose&patarimuose apie tai kalbėjom (buvau užvedus diskusiją apie rudesnį medutiškesnį medutį mirksiukas.gif ,tik nelabai kas atsiliepė ax.gif )

http://www.supermama...?...4930&st=516


Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Renatina: 04 vasario 2010 - 10:55
QUOTE(padima @ 2010 02 04, 08:48)
tikrai kas cia per melasas?

Toks juodas sirupas,turetu buti jo,nors nesu tikra. g.gif
Bet labai gerai padeginti keptuveje cukru iki juodumo(nereikia,kad pradetu kilti juodi dumai lotuliukas.gif ),tada supilti i kaitinama medu.
Atsakyti
QUOTE(daividija @ 2010 02 04, 10:58)
Toks juodas sirupas,turetu buti jo,nors nesu tikra. g.gif
Bet labai gerai padeginti keptuveje cukru iki juodumo(nereikia,kad pradetu kilti juodi dumai lotuliukas.gif ),tada supilti i kaitinama medu.

g.gif
Atsakyti
man su tuo kaitinamu cukrum beda viena jis paskui ipylus i kaitinama tesla sukieteja ir ilgai paskui maisyt reikia ir kaitint kol istirpsta ta karamele
smile.gif
Atsakyti
QUOTE(viktute08 @ 2010 02 04, 10:02)
Gal kam pravers:
Medaus tortą, kuris iš daug plonų lakštelių, aš sutepu kremu dar neataušusį lakštą.
Iškepu lakštą, apipjaunu, dedu į torto formą, užpilu kremu negailėdama (kremą aš darau iš grietinės, cukraus, citrinos sulčių), toliau sekantį lakštą, kremą ir t.t.
Tortas labai gerai persigeria kremu ir bųna labai skanus

ar taip, ar taip kremas susigeria mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(padima @ 2010 02 04, 15:17)
man su tuo kaitinamu cukrum beda viena jis paskui ipylus i kaitinama tesla sukieteja ir ilgai paskui maisyt reikia ir kaitint kol istirpsta ta karamele
smile.gif


būtent. bergdždžias darbas. Nusipirkai juodą kaip smala melasos sirupą, supylei ir ramu.



Papildyta:
QUOTE(Auksutis @ 2010 02 04, 12:21)


aš irgi krapščiau smakrą, kai pirmąkart gyvenime kaitinau cukrų.
nieko smagaus.

Atsakyti